Reklama

Reklama

V zajetí

Trailer 1

Mateřské lásce se nedá uniknout. Z bezpečného přístavu lásky se ale někdy může stát smrtící hrozba, mladá dívka Chloe o tom ví své. Je na vozíku a vyrůstá o samotě v úplné izolaci jen se svou milující maminkou. Jejich vztah a život se můžou zdát zvláštní, možná až zneklidňující, nikdo ale nemůže upřít mámě nekonečnou snahu chránit svou dceru, starat se o ni do roztrhání těla a pro její vlastní dobro ji mít stále pod dohledem. Chloe má řadu zdravotních problémů, potřebuje péči a s oddanou mámou tvoří sehranou dvojici. Když se v sedmnácti chystá na vysokou, začne objevovat tajemství, která jsou stále děsivější. Místo odpovědí na otázky se od mámy dočká jen dalších omezení. Chloe je připoutána ke svému vozíku, z ocelově pevného mateřského objetí musí ale za každou cenu utéct. Odpovědi jsou totiž strašnější, než si dovedla představit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (228)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

V zajetí mi po přečtení obsahu ihned v hlavě evokovalo seriál Odhalení a klasický film Co se vlastně stalo s Baby Jane?, byť jsem ani jeden z titulů (zatím) neviděl, takže příběhově nejde o nic nového. Herecky je V zajetí zvládnuté dobře ("Lana Banana" prostě labilní postavy umí) a tvůrcům se podařilo mě párkrát i napnout, přesto jsem měl pocit, že se dalo z tohoto námětu vytřískat o něco víc, aby mi tento "příběh o toxické mateřské lásce" v závěru vyrazil více dech. Lepší tři hvězdičky! ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl The Act, nebo aspoň trošku zná skutečný příběh, kterým se tohle inspiruje, tak ho zvrat příliš nepřekvapí. Oceňuji tvůrce, že si tu pár věcí upravili podle svého a přidalo to trochu šťávy. Sarah Paulson je jako vždy skvělá a snímek na vás udělá docela i dojem. Jen nijak víc nezasáhne a neuvízne v paměti. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Titul horor je sice zavádějící, ale s tímto thrillerem jsem nadmíru spokojený. A i když se závěr může zdát na první pohled trochu uspěchaný, nakonec to bylo na filmu to nejlepší. 75-80% PS: Nemyslím si však, že je možné takhle bez podezření vychovávat dceru. (ale to je jen drobný detail a film to nijak neznehodnocuje) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

I když v thrillerovým žánru na psychologii postav a věrohodnost zápletky většinou dlabu, tohle bylo i na mě příliš: Dcera na prahu dospělosti začne zčistajasna o svojí matce vážně pochybovat, nedůvěřovat jí a prověřovat ji, ačkoliv s ní dosud měla blízký, důvěrný, takřka incestní vztah a jinýho člověka do tý doby téměř nepoznala, tak to je teda fakt realistický... Že se z matky záhy na to vyklube psychopatická a totálně jebnutá krejzy bič je věc druhá a za tuhle rovinu pár bodů přidávám. Stejně jako za představitelku matky, kterou jsem během filmu začal opravdu upřímně nenávidět. ()

Damarus 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to v průběhu nehází tolik udiček jako třeba rejžova prvotina, ale i tak se jedná o dobrou podívanou. Obzvlášť cenim to, že hlavní postava dělá logický a chytrý rozhodnutí, což se u takovejchhle filmů zas tak často nevidí. Sice jsem chtěl dát tři hvězdy, páč mě konec tikterak neuchvátil, ale za výkon Kiery Allen a za pár výbornejch napínavejch scén, jsem tu čtvrtou přece jen vyškrábal.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (16)

  • Když je Chloe (Kiera Allen) venku na filmu se svou matkou, jeden z obchodů se jmenuje „Carry“, což je odkaz na slavný román Stephena Kinga „Carrie“. (LUKICKK)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Lék Trigoxin, se kterým se ve filmu setkáváme, ve skutečnosti neexistuje. Avšak stejné účinky, které má mít tento medikament, má lék s názvem Digoxin. (Kejf.)

Reklama

Reklama