Reklama

Reklama

V zajetí

Trailer 2

Mateřské lásce se nedá uniknout. Z bezpečného přístavu lásky se ale někdy může stát smrtící hrozba, mladá dívka Chloe o tom ví své. Je na vozíku a vyrůstá o samotě v úplné izolaci jen se svou milující maminkou. Jejich vztah a život se můžou zdát zvláštní, možná až zneklidňující, nikdo ale nemůže upřít mámě nekonečnou snahu chránit svou dceru, starat se o ni do roztrhání těla a pro její vlastní dobro ji mít stále pod dohledem. Chloe má řadu zdravotních problémů, potřebuje péči a s oddanou mámou tvoří sehranou dvojici. Když se v sedmnácti chystá na vysokou, začne objevovat tajemství, která jsou stále děsivější. Místo odpovědí na otázky se od mámy dočká jen dalších omezení. Chloe je připoutána ke svému vozíku, z ocelově pevného mateřského objetí musí ale za každou cenu utéct. Odpovědi jsou totiž strašnější, než si dovedla představit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (228)

Othello 

všechny recenze uživatele

Šíleně instantní věc. Usledovat se to dalo, ale pár hodin po shlédnutí vlastně vůbec nevím ani na co poukázat, snad jen, že to obsahuje lékárnici (která se jmenuje Kathy Bates hýk hýk), která zpatra ví, že když někdo sežere konkrétní prášek určený pro psy, tak ztratí cit v nohách, ale nepozná před ní probíhající astmatický záchvat. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(62%) Docela obstojná jednohubka, která neoslní, ničím víc nepřekvapí, ale ani neurazí a po 2/3 filmu neunudí. Úvod mi přišel zdlouhavý, moc mě nebavil, ale poté jsem se už s ústředními postavami dcerou a matkou začal víc zžívat. Hororově pojaté to není, ale jako chvílemi napínavý film to působí slušně. Sarah Paulson a Kiera Allen to zahráli dobře. Jen to bylo takové moc předvídatelné a ve finále trochu nedotažené a urychlené, ale co už. Sem tam byla depresivní atmosféra, a to především s úhlu pohledu té dcery. Prostřední cca část snímku byla dost napínavá, to jak se dcera s obtížemi dostávala z domu …. Hudba, tak nějak normální, místy moc akční. Víc se z toho asi vyždímat nemohlo, koukatelný nadprůměr. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

V zajetí mi po přečtení obsahu ihned v hlavě evokovalo seriál Odhalení a klasický film Co se vlastně stalo s Baby Jane?, byť jsem ani jeden z titulů (zatím) neviděl, takže příběhově nejde o nic nového. Herecky je V zajetí zvládnuté dobře ("Lana Banana" prostě labilní postavy umí) a tvůrcům se podařilo mě párkrát i napnout, přesto jsem měl pocit, že se dalo z tohoto námětu vytřískat o něco víc, aby mi tento "příběh o toxické mateřské lásce" v závěru vyrazil více dech. Lepší tři hvězdičky! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Úplne priemerný thriller na jedno pozretie (o horor sa to ani neobrie). Ku kamere či hereckým výkonom v podstate žiadne výhrady nemám, ale k nijakému veľkému napätiu, vyhroteniu celej situácie či psychickému tlaku nedôjde vôbec. Práveže, ak by som mohol nejaký film nazvať pásovým klišé, bol by to tento. Neurazilo ma to, ale nenašiel som tu nič, prečo by som to mal chváliť alebo sa k tomu ešte niekedy vrátiť. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá kingovka, která ale není od Kinga. Film je napínavý a výkony spolehlivě skvělé Sarah Paulson i debutující Kiery Allen se na tom podílejí stejně jako svižný scénář bez místa pro nudu nebo režie, která nepotřebuje opulentní záběry a z minima těží maximum třeba "jen" díky tomu, že nám ukáže důležitou věc o pár vteřin později než hlavní hrdince. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (16)

  • Když je Chloe (Kiera Allen) venku na filmu se svou matkou, jeden z obchodů se jmenuje „Carry“, což je odkaz na slavný román Stephena Kinga „Carrie“. (LUKICKK)
  • V kanadské provincii Manitoba se natáčelo také ve Winnipegu, což je hlavní a největší město této provincie a je prvotní municipalitou oblasti Winnipeg Capital Region s více než polovinou manitobské populace. Natáčelo se od 31. října do 18. prosince 2018. (noelcoward73)

Reklama

Reklama