Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Z vesmíru na Zemi dopadne obrovský artefakt. Do čela mezigalaktické mise, která chce vypátrat jeho původ a jako první navázat spojení, se postaví Niko Breckinridge. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (99)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nevím no... Je to hrozná škoda. První díl vypadat velmi nadějně, efekty se nezdály tak špatné, ale dva tři díly a bylo jasné, o co go. Velké téma, ale naprostý amatérismus. Scénář až tak C-čkový, protože takové problémy, co tam řešily, to bylo jak ve Slunečné. Herecky bohužel naprosto podprůměrné. V každém dílu byl nějaký slabounký záchvěv naděje na zlepšení, ale ta touha být zajímavý se topila v realitě naprosté neschopnosti nezaujmout a nepřekvapit... Muselo to být drahé, tím pádem je to fakt neskutečně špatné. Dokoukal jsem ze zvědavosti ... nepřekvapilo ani závěrem... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Prvé časti ešte ušli, dokázali pomerne slušne navnadiť. No veľmi skoro to prešlo do takého stereotypu: nehoda-oprava-riešenie problému-nehoda-oprava-riešenie problému... už v polovici série to začalo nudiť. No a posledné časti to už bol hotový mišmaš a nezaujímavý maglajz kadečoho. Pritom sa to mohlo uberať toľkými zaujímavými smermi... škoda. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Reklama

Werner77 

všechny recenze uživatele

Mám nakoukáno za těch pětatřicet let, co se sci-fi věnuji, hodně. Sci-fi miluji a je to můj hlavní žánr ve filmu, seriálech, knihách i hrách. Kdysi jsem dokonce prohlásil, že žádné sci-fi nemůže být špatné. To mi vydrželo jen do doby, než jsem viděl Starship Troopers 2 :-) A prvotiny jako Dark Star nebo Bad Taste mě dokáží i pobavit. Ale tento seriál je ztráta času. Než vyjmenovávat, co se nelíbilo, budu se snažit najít, co nebylo špatné a co si zasloužilo tu jednu hvězdu. Námět (Země požívá první kontakt) je sice plný potenciálu, ale tady to zabíjí provedení a vlekoucí se nezáživný příběh, který nabere obrátky pozdě (spíše až tak v druhé sérii, jakoby do ní nacpali vše podstatné ze zrušených dalších sezón), aspoň část triků není úplně hrozná a... to je vše, fakt mě nenapadá nic dalšího pozitivního. Negativa od stupidních postav (výkvět lidstva je jeden psychopat vedle druhého), přes děsné tempo, nelogické chování postav, kulisy lodi, řadu špatných CGI až po hrozný výkon herců na mnoho dalšího, nebudu dále rozebírat. Na tohle fakt nekoukejte. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Asi som trošku iný, ale podľa mňa to nebolo márne. Síce sa to naťahovalo viac ako bolo treba, takých 6 častí by bolo lepších, ale ako taká "nefilozofická" variácia na Arrival sa to dalo. UPDATE po druhej sérii. Dvíham hodnotenie subjektívne na 4 hviezdy. Za prvé preto, že pekne rozvinuli dej, za druhé preto, že ho veľmi slušne uzatvorili pre prípad, že sa nedočkáme tretej série, čo veľmi pravdepodobné a zároveň je ten koniec taký, že môžeme byť v očakávaní, čo by v ďalšej sérii mohlo prísť. Toto totiž je už dnes vzácnosť, keďže televízie vrátane Netflixu sekajú seriály ako na bežiacom páse a pritom si každý zaslúži aspoň seriózne zakončenie, keď už nie ďalšiu radu. Ako negatíva stále zostávajú samozrejme sprosté Netflixácke LGBTQ agitky, ale našťastie to nie je v až takom množstve ako v iných projektoch, tak cez zaťaté zuby sa to dalo zniesť. Viac akcie, viac sci-fi, cestovanie vesmírom a po planétach, to sa mi páči, objektívne to samozrejme je stále na troch hviezdach. ()

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele

V životě jsem neviděl větší přehlídku nesympatických, otravných a psychicky labilních hovad jako je zdejší posádka. Katee Sackhoff v hlavní roli je naprosto děsná. Nedokážu pochopit proč z ní Big bangu dělají masturbační symbol. Zároveň se jedná o přehlídku největších bizárů vůbec. Pár příkladů - 1) Umělá inteligence, řídící loď se zamiluje do velitelky, tak na sebe vezme podobu jejího manžela (je to hologram), rozdá si to s ní, následně od ní dostane kopačky, zhroutí se a pošle loď někam do černé díry nebo co to bylo. Nevím jak je možný milovat se s hologramem ale co už. 2) Někdo umřel? Nevadí vzbuďte náhradníka, máme tu hafo lidí v hybernaci. 3) Do té temné hmoty nemůžeme vletět, bůhví do čeho narazíme. Nevadí o 4 díly později do ní stejně vletíme, nikdo se neptejte proč. 4) Planeta s dýchatelnou atmosférou ... super, přistanem na ní, samozřejmě bez skafandrů. Jé hele šíří se nám tu nějaký mimozemský virus. A podobných píčovin je tam mrak. A to nemluvím o těch úchylárnách hraničících s gay pornem. Jednu hvězdu dávám proto, že postavy umírají celkem efektivním způsobem a čím víc jsou otravné, tím větší měl pak člověk radost z jejich krvavého skonu. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno