Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po mnoha sklizních... Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (251)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla svého času příjemná a bavila.Dvojka sklouzla do zvláštní pseudo crazy komedie,ale i přes svojí přeťáplost stále bavila.Třetí díl si z nich bohužel příklad nevzal a i když jsem se asi dvakrát zasmál,většinu času sem se nudil a spousta věcí mi absolutně nedávala smysl.Zápletka je taková krkolomná a ne moc zajímavá,product placement všudypřítomný a nepomáhají tomu ani herci.Langmajer se sice snaží ksichtit jako o závod,ale moc vtipné to není.Tereza Voříšková/Ramba vypadá že jí to buď moc nebavilo a nebo jí nebylo úplně dobře a její postava je taková divně bez emoční a strnulá.Kapitolou sama o sobě je pak pro mě absolutně neznámá Lumíra Přichystalová a její rádoby spravedlivá a skoro jako ultra drsná parodie na policistku (a nebo Brigitte Nielsen).Snad jen ten Hádek je pořád tak nějak příjemně civilní...40% ()

Orthank 

všechny recenze uživatele

OK, ako film majú 3 bobule more nedokonalostí a je to príliš schématicky infantilné moravské klišé, avšak pre vyznávačov povestnej "vinárskej filozofie" je to vlastne úplne jedno. Pointa je totiž niekde úplne inde,... napokon... vlastne ani sám nerozumiem tomuto hodnoteniu, ale niečo mi na tejto tématike jednoducho nepochopiteľne imponuje ... :D ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príjemná záležitosť, ktorá sa nevymyká priemeru, ale na naše pomery pánboh zaplať aj za toto. Tereza + Morava opäť super, vtipu pomenej, ale zas jeden dialóg bola naozaj humorný: „Přiď, bude řiť.“ „Som nevedel, že sa ti páčim.“ „Áaale, to se jen tak říka...“ „Kde? Vo väzenských sprchách?“ ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani po dlouhých 11-ti letech se žádný zázrak nekoná. Naše postavy se sice posunuly, ale to i svět okolo. Mají své problémy a neví, jak je řešit. Vody trochu rozvíří rádoby sympatický Slovák, který má jejich vinici spasit. Nic ale není, jak se zdá a za vším je jeden velký podraz. Je sice hezké se vrátit opět na Pálavu, ale film se nevyhýbá klasickým klišé, ať už jde o policajty nebo Pražáky. Takže určitě nebylo špatné si to pustit, ale žít bych bez toho taky dokázal... Alespoň policistka byla sympatická. "Přijď, bude řiť." ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $1,750,746▐ Nechápem, keď už prvý diel nemá čo to do seba ako sa dokážu vyšplhať na ďalšie pokračovania. Táto séria teda moc toho prevratného, či aspoň zábavného moc neponúkne, taká skôr príliš rutinná zívačka. /40%/ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Ve filmu jsou 2 reference na film Bajkeři (2017). Oba snímky jsou od stejného režiséra. (Luky.Konicek)
  • Speciálně pro snímek 3Bobule nahrála skupina Kryštof píseň „Hvězdář“. Tato kapela navázala na předchozí spolupráci, kdy již k prvním dvěma snímkům Bobule (2008) a 2Bobule (2009 nahrála úspěšné písně „Atentát“ a „cyRáno“. (VášaVF)

Související novinky

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama