Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po mnoha sklizních... Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (251)

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

11 let uteklo jako víno, teda jako voda a trojka Bobulí je tu. Už je to spíš komediální drama než typická komedie, ale to, už je taková tradice u pokračování u CZ filmů. Trojka je sice o něco slabší než první 2 díly, ale furt mě to baví. Dobří herci, dobré dialogy a opět podařený Kryštof song. Původně jsem chtěl dát 3 hvězdy, ale nakonec jsem přimouřil obě oči. Co říci na závěr : Raději si pustím 30x tento díl než vidět ještě jednou jakýkoliv díl z shit seriálu Vinaři, obzvlášť z té druhé řady. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Komedie? To jako vážně? Vždyť tam je totální minimum humoru! První díl byl svěží a příjemný...druhý totální opilecká katastrofa...a třetí o kousek lepší než druhý (není tu zaplaťpanbů Korn ani Krampol). Hádek se ožere jen asi 3x, Langmajer je stejně pitomý jako v jakékoliv jiné roli a tak to zachraňuje Tereza Ramba, ale nestačí to... Alespoň pár záběrů na krásnou Pálavu vám musí stačit. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, které jsem viděl v autobuse při návratu z akce v zahraničí. Ani tady jsem nečekal žádné zázraky, protože již dvojka stála celkem za hovno. No a třetí díl se nesl v dosti podobném duchu. Jednička byla docela zábavná, dvojka trapná a trojka to samé v bleděmodrém. Pár vtipných momentů na začátku pobavilo, ale potom to sklouzlo do nudného vyšetřování, kdo krade na místních vinohradech úrodu, hádky mezi těhotnou Rambo a Hádkem či sousedy a ten vyděrač slovák taky nic extra. Scénář ničím neoslnil, herecké výkony taky hodně průměrné, vtipnost drhla, inu asi jsem si měl dát tak tři litry vína a pak bych se možná u toho i trochu pobavil… ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Lehkost, svěžest a bezstarostnost mládí z prvního dílu je nenávratně pryč. Vyždímání šťávy z notně již vymačkaných hroznů se silnou kyselinkou z druhého dílu je naštěstí také pryč. A tak nám zbylo zralé, i když v poměrně mladém věku bilancující víno. Sice jsem se po úvodních scénách zhrozil z PP, ale tvůrci filmu se s reklamou vyrovnali v Praze, na Pálavě jí nejsou tak dotčení. Zaujalo mě, že se v poměrně dlouhém filmu téměř nic neděje. Nosné téma bylo omezeno na pár rozhovorů, krádeže hroznů se opakují vždy a všude, hlavní hrdina je pořád nezodpovědný, vata v podání lezení na skály mohla být klidně vynechána. Přesto jsem byl po zhlédnutí filmu spokojen. Co za tím je? Především Pálava, tak jako v Modravě Šumava. Dále obrovská nostalgie v podání pana Postráneckého. Byť se v tomto filmu bohužel již neobjevil, hrál mnohem významnější roli, než doposud. Dokonce zastínil i dědečka pana Lipského z minula. Bylo mi opravdu smutno. A v neposlední řadě je stále fajn, že herecká sestava se sešla téměř kompletní, byť mnozí do příběhu vlastně ani nezasáhli, jako např. bratři Rodenové. Čest památce pana Postráneckého! ()

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomínalo sněženky a machry po 25 letech. Proč mají vždy autoři pocit, že když něco natočí po X letech, všichni musí být rozhádaní, nešťastní, rozvedení a tvářit se jako hovna. Skončil tak básník Štěpánek, Sněženky i tyhle Bobule... Dejte si nějaké bobule a trochu toho úsměvu do života milí zkvašení autoři ;-) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Když Honza (Kryštof Hádek) na začátku filmu přijede domů, tak si dá skleničku vody. V jednom záběru má ve sklenici mátu a citron a v dalším má jenom čistou vodu. (Luky.Konicek)

Související novinky

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama