Reklama

Reklama

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

  • USA Doctor Strange in the Multiverse of Madness (více)
Trailer 1

Ve snímku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství filmový svět studia Marvel otvírá brány do paralelních světů a dává do nich nahlédnout jako nikdy předtím. Vydejte se do neznáma s Doctorem Strangem, který za pomoci starých známých a nových spojenců vstupuje do šílených a nebezpečných paralelních světů mnohovesmíru, aby se utkal se záhadným soupeřem. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (839)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Raimi + Strange s tváří Cumberbatche + sympatická America + šíbnutá Vanda + mnohovesmír + hororový nádech - cca. dvě fakt divné scény = zážitek na míle vzdálený kterémukoli z hojně popisovaných zklamání. Trailery byly výborné a dostala jsem přesně to, co jsem čekala, i když místy trošku jinak, než jsem to čekala. Patetické? Ano. Hloupé? Ne. Více Raimiho a více Tobey-... multivesmíru, prosím! 4,5*. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No nebylo to spatny, ale ani zadnej zazrak, Marvel uz zacina drobet nudit. V Spider-manovi ty jiny dimenze jeste davaly jakz takz smysl, tady je to jen zmatena slatanina bez nejakyho vetsiho smyslu, v podstate jen takova zaminka pro digitalni bordel, kdy i tady bohuzel pokracuje trend nic moc triku a ve vysledku v podstate ten multiverse ani neni moc vyuzitej. Aspon, ze je film narvanej spoustou akce, par fajnovejma scenama (Iluminati, zombie Strange), celkove fajn, lehce horovou atmosferou a ty dve hodiny slusne odsejpaj. Herci jsou tradicne fajn, kamera je super, ale precejen by to chtelo neco vic, nez dalsi zamenitelnej dil dalsi faze MCU. Slabsi 4*. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Marvel záměrně co nejvíc parodovaný, zato k Evil Dead sérii se přiznává velká láska. A ke Scarlet Witch se konečně chovají jako k sociopatické svini jakou vždycky byla. Sice nový sidekick Doctora je tu úplně zbytečná postava, jen chodící MacGuffin, příběh celkově není moc zajímavý, a digibordel je nudně otravný, ale i tak, na poměry Marvelu dost fajn a zábavnější film než jednička. Rozhodně to nejlepší co v současné MCU fázi vzniklo. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Spousta akce, vizuálních efektů ale i tak se jim podařilo mě uspat. Ještě, že vedle mě seděl potomek a ne cizí marvelovec, kterému bych slintala na rameno! Někde jsem četla, že tomu předcházel nějaký seriál, který u nás neběžel, no asi jo, pač jsem netušila, jak se z Vendulky stala běsnící harpie s outěškem! Také konečně někdo chápe, jak je hudba důležitá a dokonce s ní dokážeš umlátit protivníka! Harfa je ze všech nástrojů ta nejsmrtelnější! Bacha jo! Ještě, že na ni neumím. Rozesmálo mě obsazení jistého invalidy s nadpřirozenými schopnostmi, u kterého jsem zvědavá, ve kterém filmu se zas objeví živý, opět překonávající svou vlastní smrt. Film se nás snaží rozdrtit nabouchanými účinnými triky, ale chyběl mi tam zasrdcesebraný příběh. Je to takový rychle do světa poslaný výrobek něčeho nedotaženého. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Je to úlet ale v dobrém slova smyslu, Raimiho hororový rukopis je tady znát, já se bavil. Řekl bych, že se Raimi trošičku urval z řetězu, tedy na poměry Marvelu. Ten temný nádech se k Strangeovi naprosto hodí, je to něco úplně jiného než co doposud Marvel vyprodukoval. Chudák Bruce Cambel dostával přes držku vlastní rukou v Evil Dead a tady si to zapakoval, těch narážek na sérii je tam víc. Dlouho jsem nebyl na žádné marvelovce, tato se mi líbila. [IMAX 3D] ()

Galerie (69)

Zajímavosti (141)

  • Reakce Elizabeth Olsen při děsivě nepříjemném okřiknutí svých dětí byla skutečná, protože jedno z dětí ji uhodilo do tváře tak silně, až ji praskly nervy. (jajo161)
  • Xochitl Gomez mala iba 13 rokov, keď sa prvýkrát zúčastnila konkurzu na rolu mladej superhrdinky, Americy Chavez. (Pat.Ko)
  • Toto je piaty film MCU v rade, ktorému bolo zamietnuté vydanie v Číne. (Pat.Ko)

Související novinky

Sam Raimi se opět točí kolem hororového žánru

Sam Raimi se opět točí kolem hororového žánru

12.07.2024

Populární režisér Sam Raimi (Lesní duch, Spider-Man) nám nadělil svůj zatím poslední režijní počin v roce 2022 díky příspěvku do marvelovského univerza, kterým byl vlažně přijatý Doctor Strange v… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Reklama

Reklama