Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie: Transformánie

  • USA Hotel Transylvania: Transformania (více)
Trailer 2

Když se Van Helsingův záhadný vynález zblázní, Drak a jeho kámoši se promění v lidi a z Johnnyho se stane příšera! Drak a Johnny ve svých nových, nesourodých tělech se musí spojit a najít lék. S pomocí Mavise a Drakovy party hledají způsob, jak se změnit do původní podoby, než se jejich proměna stane trvalou. (Prime Video)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (77)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Hotel Transylvania 4. Najprv som si pomyslela, no čo tam vedia ešte nové vymyslieť a čuduj sa svete, aj štvrtý diel baví :-) a dokonca je to aj celkom originálne. Tentokrát si Dracula vyskúša, aké to je byť smrteľným človekom a naopak Johnny zistí, aké výhody a nevýhody to má, keď sa z neho stane drak. Spoločne sa vydávajú na dobrodružnú cestu do džungle. Pekné 3*. Bude aj piate pokračovanie? ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

"Hotel Transylvánia: Transformánia" sa neuveriteľne vlečie a preto ho vypustili rovno na Amazon Prime. Keď hovorím, že sa neuveriteľne vlečie, myslím tým, že vykráda predchádzajúce filmy! Napríklad v originálnom "Hotely Transylvánia" ma otec upír problém prijať svojho neuveriteľne otravneho ľudskeho zaťa. Tu vo štvrtom filme je zať ženatý s Draculovou dcérou... a otec ma STÁLE problém ho prijať. Zdá sa, že príbeh hovorí, že je to kvôli otcovým predsudkom, ale mne sa to zdalo skôr preto, že ten zať bol neskutočne otravný a namyslený. Čo sa mi teda na tomto filme páčilo? No animácia je pekná. Okrem toho sa zdá, že príbeh kričí "vydaný rovno na DVD alebo streamovaciu službu ako je Netflix alebo Amazon Prime". Mladšie deti si to pravdepodobne užijú... a rodičia... ktorí sa pozerajú, by mali mať pravdepodobne po ruke nejaké pletenie alebo laptop. Film ich bude nudiť, ak videli predchádzajúce filmy, pretože príbehu nestojí nič v ceste inovácie alebo originality. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Monstra se promění v lidi, Johnny se promění v monstrum a všichni musí zjistit, že rodina je to nejdůležitější na světě, i když si občas její členové nerozumí. Čtvrtý Hotel Transylvánie dělá to samé, co předchozí tři filmy. Jenže v nich ta grotesknost a přepálenost fungovala o dost lépe než tentokrát. Čtyřka občas působí jako film, kde se tvůrci rozhodli nezkoušet nové nápady a namíchali devadesát minut z toho, co fungovalo minule plus přidal na řevu a křiku. Transformánie je asi nejuřvanější film, jaký jsem kdy viděl. Ale pokud pořád nemáte téhle party dost, mohli byste být spokojení. Hraje se tu na jistotu tak moc, až mě to tentokrát poprvé regulérně nudilo. A vlastně i dost otravovalo. . ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Na nápad udělat z monster lidi jsem se hodně těšil. Jenže celý film vlastně vyšuměl úplně do ztracena. Nejlepší byl Frankie, ale ostatní monstra absolutně nevyužitý potenciál. Absence Sandlera či Jamese není patrná, ale celkově ten film prostě působí jako laciná výplň, jako nějaký vánoční speciál bez Vánoc. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Uřvanější, naspeedovanější a hlasitější animák jsem nejspíš ještě neviděl. Místo toho odešel humor, vtip a všechno sympatický, co udělalo jedničku tak příjemnou a zbytek série se na tom ještě jakžtakž svezl. Tady se už ale nepohybujeme na neutrál, ale spíš stojíme. Je to šíleně z rychlíku, vtipy nevyzní, nebo na ně divák nemá ani čas a celý to vypadá prostě lacině. Jen jako snaha vytřískat ještě nějaký ten dolar. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Griffin (David Spade) v prvom filme spomína, že má kučeravé a ryšavé vlasy. Keď v tomto filme na seba Griffin vezme ľudskú podobu, ukáže sa, že to je skutočne tak. (belinko)
  • Film začína a končí pohľadom na stavajúci sa hotel Transylvánia. (belinko)

Reklama

Reklama