Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (203)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Na této pohádce se prakticky vůbec nic nemění. Sice nijak nepřekvapuje a nenabízí nic nového, ale stále si udržuje stejnou kvalitu jako v předchozích dílech a to taky není nijak jednoduché. Pokud si tvůrci Transylvánie budou držet stále stejnou kvalitu i nadále, moc rád se budu těšit na další a další díly. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono sa to drží svojho štandardu. Netlačí to na pílu. Pracuje to s plejádou známych postavičiek, ktoré sú nám predstavené v predchádzajúcich dieloch a zase je to v rámci animácie o triedu lepšie. Lenže Adam Sandler prehráva aj keď je animovaný a hlavná dejová línia s Van Helsingom je nezáživná a predvídateľná. Končí to tak ako by sa očakávalo, ale predsa tomu chýba niečo čo by to posunulo dopredu. Na druhú stranu, aj keby vznikla štvrtá časť a niesla sa v takomto duchu, tak by to bola pozerateľná jednohubka, pretože je to zábavnejšie a farebnejšie ako Ice Age. A hlavne od začiatku sa to hrá na zábavu bez zbytočných moralít, hoci tu sú. Takže v zásade to plní účel a nebolí z toho hlava. Zelený sliz rules! ()

Reklama

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Jednička byla dobrá a pobavila, dvojka bezkonkurenčně nejlepší a trojka ani nestojí za řeč. Na třetí pokračování jsem se po druhém dílu těšil, ale jak už název napovídá, bylo to příšerné. První polovina šla, druhá už o ničem. Nekonečný guláš bez děje, jakoby tvůrcům definitivně došly nápady a jen hrabali na značce prvních filmů. Ke konci jsem se parkrát zasmál, ale spíš proto, jak hluboko to ještě mohlo klesnout. Zábava pro děti do 5 let a jednodušší dospělé. Velké zklamání, po kterém by čtyřku šel točit jen blázen. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nechtělo se mi tomu věřit, ale opravdu tu mírný kvalitativní sešup je. Zatímco u jedničky a dvojky jsem absolutně nedutal celou dobu a hrozně si to užíval, což se mi u animáků stává méně a méně, u trojky přecejen bylo více hluchých pasáží, které vytrhávaly z děje. Je to možná i tím, že jsem si tak oblíbil charaktery a poměrně originální nápad převyprávět známé postavy tímto způsobem, ale celou trilogii Hotelu Transylvánie řadím kvalitativně mnohem výše, než co představil třeba Pixar za desetiletku od fenomenálního Vzhůru do oblak. Případnou čtyřku bych si dal velice rád, doufám, že se Soňáci vyhnou spin-offům. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $121,047,683Tržby Celosvetovo $286,905,714Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Až príliš tuctové, už tam nie je ani z ďaleka taká zábavná údernosť ako bola pri prvom diely. Miestami až dosť na silu to chce byť zábavné, strašne pasívne. Neviem, či som sa tri krát zasmial, ďalší animák do šrotu. /videl v kine: 55%/ ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • V scéne, kde Helmut objaví detský kútik, si môžeme všimnúť chybnú animáciu dieťaťa, ktoré po skĺznutí na kĺzačke sa bez pohybu dá po štvornožky. (Odyseenko)
  • Na filme sa podieľali a spolupracovali rôzni umelci až zo 43 krajín sveta. (MikaelSVK)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama