Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Pohodový, síce značne idylický, nenáročný seriál skutočne zameraní na celú rodinu snažiaci sa obyčajným smrteľníkom všepiť nespočetné množstvo rád, síce múdro znejúcich a poučných, ale na druhú stranu neaplikovateľných do skutočného života. Keď som bol malý tak som videl väčšinu dielov a preto sa neodvažujem nejakým spôsobom tento seriál zatracovať. Vezmite si, že oproti dnešnému (značne akčnému) seriálovému trendu pôsobí táto séria pomerne príjemne a nenásilne a rodičia sa aspoň nemusia báť, že sa ich deti pokazia alebo, že v tej televízí uvidia len samé zločiny. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

"Takový průměrný seriál." To jsem si řekl po prvním díle. Jenže pak jsem ho pustil ještě jednou a zjistil jsem, že ta neustálé moralizování a ještě k tomu ta stupidní víra sráží seriál z průměru. Pokuď nejste věřící, obloukem se tomu vyhněte (no vlastně i pro ty věřící to musí být docela hovadina ;-). ()

Reklama

Reiner 

všechny recenze uživatele

Oproti ostatním v tom vidím pouze seriál pro zpříjemnění všedních dnů. To opravdu musí všude téct krev? Musí být každý nový seriál či film plný nechutných sexuálních scén pro nedospělé (nevyspělé) jedince? Zameťte si každý před svým domem... Seriál je to (sice až moc naivní, ale) hezký. Kdo chce, určitě si v tom najde to své. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu na nejgeniálnější epizodu z celého seriálu. Nejstaršímu synovi vypadne doma z bundy brčko, který dostal od kamarádů, ale protože to je kluk svatá, tak by ho stejně nezhulil. Jenže vykládejte si to pastorovi. Maminka má však se synem podezřelý soucit, načež z ní vypadne, že jednou v sedmnácti tuto fuj fuj nezákonnou cestu do pekel také vyzkoušela. A co se nestane? Pastor ženu zavrhne a chce se rozvádět! Nakonec si ale uvědomí, že to asi nebude dobrý řešení situace, když už se jim v jejich domečku pro barbíny s bílým plotem a labradorem poflakují dva tucty fakančat. No neposrali byste se z toho? Ale jako kulisa k vyléčení angíny to bylo príma. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Krok za krokem ochuzený o (záměrný) výtečný humor a skvělé postavy, ale zato "obohacený“ o náboženskou propagandu a s místy až neuvěřitelně sebeparodicky působícími pasážemi (u některých scén mi připadá, jako kdyby je psali ti největší mistři sitcomu, ale režisér byl dřevák a pojal to jako zcela vážné drama!). Samozřejmě většinou se děj točí okolo (veskrze trapných) vztahů každého s každým (a že kluka nebo holku tu mají i ti skoro nejmenší - a kolikrát ne jen jednoho/jednu!!!). Sledovat se to sice dá, ale jen pokud opravdu nemáte nic lepšího na práci... Já jsem na tom svým způsobem už závislý, za což se strašně moc stydím, ale ona je to někdy fakt ohromná prča. ;-) 30 % ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Stephen Collins (Eric Camden) a Beverley Mitchell (Lucy Camden) sú jediní, ktorí sa objavili vo všetkých 243 epizódach. (rador)
  • Herci Stephen Collins (Reverend Eric Camden) a Catherine Hicks (Annie Camden) účinkovali v Star Trek filmoch. (rador)
  • Beverley Mitchell (Lucy Camden) dostala rolu v seriály až na druhý pokus. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno