Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Wooke 

všechny recenze uživatele

Aj keď dosť oničom príbehy...trápne scény...pubertálne výlevy malých detí a dokonalosť rodičov je niečo, čo dokáže unudiť rýchlo, ako malý som v siedmom nebi hľadel dosť často. Neviem, bolo to fajn pozorovať skvelú rodinku,ktorej problémy boli postrádateľné...teraz si však uvedomujem, že také problémy snáď ani nie sú reálne. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Čím více dílů vidíte, tím jde hodnocení dolů. A je docela možné, že se mé hodnocení zasekne na jedné hvězdičce, protože sestra si to nahrává. Každopádně tu jednu dávám jen za Jessicu Biel.. Já mám pro ní velkou slabost.. :-) K datu 29.9.08 Snižuju na tu "slibovanou" jednu hvězdičku. Protože, aby v každém díle řešili válku v Iráku a že je to správné a tak podobně.. to ne.. ()

Reklama

Pai-Mei 

všechny recenze uživatele

Kvalitou seriál nič moc. Dookola sa opakujúce dialógy, stále o tom istom, vždy správne rady reverenda Camdena a ponaučenie na konci dielu. To všetko ide pekne na nervy pretože je jasné, že normálna rodina by sa takto nesprávala. Aj napriek tomu musím priznať, že Siedme nebo pozerávam. Nie preto že by som to obdivoval, skôr sa zabávam na všetkých tých strojených dialógoch a vždy vyriešených problémoch. ()

cypp odpad!

všechny recenze uživatele

To je hrozná blbost. Zahlídl jsem zrovna díl kde rodinka zjistí, že nejmladší dcera píše sloužícímu mariňákovi emaily o vlastní rodině. Nejdříve jsou všichni zklamaní, ale pak jim dá přečíst jeden ze svých dopisů a rázem se vše obrátí. Mariňák posléze umírá a otec za něj slouží bohosližbu na popud nejmladší dcerky. Na bohoslužbe se zpíva americká hymna a téměř všichni mají oblečení s vyobrazenou vlajkou USA. Co to sakra je? - Příkládám nejčastěji užívané hlášky. "Děkuju seržante Dwighte J. Morgane.", "Sloužit vlasti". Jdu zvracet. ()

Mendoza 

všechny recenze uživatele

Nééééé už dost. Po shlédnutí pár dílů sedmého nebe jsem pocítil onen pocit. Ptáte se jaký? Ano závist. Vždyť všichni v tomto seriálu jsou krásní, šťastní, hodní a bůhví co ještě. A co jsem já? Alkoholik s pivnim pupkem, nešťastný, lhář neschopný cítit lásku ke svým bližním. Proč jsem se jen nenarodil do sedmého nebe, to je nespravedlivé. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Stephen Collins (Eric Camden) a Beverley Mitchell (Lucy Camden) sú jediní, ktorí sa objavili vo všetkých 243 epizódach. (rador)
  • Barry Watson (Matt Camden) je jediným z účinkujúcich, ktorý režíroval jednu epizódu a k jednej napísal aj scenár. (rador)
  • 7th Heaven je najdlhším rodinným seriálom súčasnosti. Obsahuje 11 sérii. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama