Reklama

Reklama

After: Přiznání

  • USA After We Collided (více)
Trailer 6

Hodná dívka Tessa a tajemný Hardin se propadli do vzájemné osudové lásky. Na ničem jiném nezáleží a ani jeden z nich nemá co ztratit. Až na to, že mohou ztratit jeden druhého, tedy vlastně úplně všechno. A právě takové nebezpečí hrozí ve chvíli, kdy se Tessa dozví o sázce, která jejich vášni předcházela, a jedno Hardinovo ošklivé tajemství z minulosti. Hardin býval krutý a nepoddajný, uměl dívky využít a odkopnout. Teď je to on, kdo by mohl skončit se zlomeným srdcem, kdo bez toho druhého nemůže žít. Udělal obrovskou chybu, díky níž může láska jeho života skončit. Dokáže překonat stíny minulosti a vybojovat svou lásku zpět? Nebude to snadné. Silná láska a divoký vztah totiž Tessu změnily, už není tou nevinnou dívenkou. Stále je zamilovaná, ale současně je silnější a dospělejší. Určitě nechce skončit v slzách. Nový kluk, který se v jejím životě objevil, je navíc pozorný a hodný. S ním by její srdce mohlo najít klid... je ale klid to, co opravdu chce? Nezvítězí nakonec elektrizující doteky, nenasytné polibky a žhavá touha, kterou umí vzbudit jenom zlobivý Hardin Scott? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 6

Recenze (77)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie príbehu After: Políbek ma z viacerých dôvodov sklamal. (Neviem, že aká je kniha, ale dúfam, že dejovo a vývojom charakterov postáv je na tom lepšie. Dúfam, že to nie je založené „len na sexe“, ako samotný film.) Čakal som lepší a hlbší rozbor charakterov jednotlivých postáv, väčšie a dôraznejšie zastúpenie na fronte vedľajších postáv. Jedine, čo vidíme, že Tessa je čoraz odvážnejšia v jej erotickom živote, nehovoriac o tom, že dostatočnú odvahu má len vtedy, keď si vypije zopár pohárov. Hardin zase je viac labilnejší a agresívnejší. To má byť vývoj charakterov a pokračovanie moderného romantického príbehu? (Podľa mňa nie je to dobrý signál pre mladých alebo pre párov, ktorý majú podobné problémy ako ústredná dvojica.) Scéna „môžeme spať v jednom posteli, nie sme zvieratá“ ma v negatívnom zmysle slova „pobavila“ (čo sa dá čakať od dvojici, ktorá v erotickom zmyslu slova nevie existovať bez seba). Vypadá to tak, že režisér R. Kumble vložil všetko na jednu kartu, ktorá má meno „sex“. Áno, „After we Collide“ obsahuje nemalú dávku soft erotických scén. Chémia medzi J. Langford a H. F. Tiffin však stále funguje a ako som spomínal, tvorcovia vďaka tomu stále dokážu osloviť nemalý počet divákov. Je však smutné, že je vidieť spíš pár, ktorý namiesto toho, aby nejako serióznejšie vyriešil svoj vzťah, radšej „neustále“ má sex . Pevne verím, že tvorcovia pri točení ďalšieho diela sa poučia z tých chýb, ktorých sa v tomto filme dopustili. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Proč ta firma Vance pořád dokola všechno platí?! Co je jí potom, že se Tessa kvůli telefonování za volantem vybourala? Aha, takhle platit za stážistku, to zní skoro jako ze života :(. V předešlém díle to fungovalo dobře, bylo to neokoukané a zatraceně to táhla Tessa (Josephine Langford)... Ale tentokrát to tvůrci přehnali, zaměřili se jen a jen na sex, zbytek je prostě nudné a jen tak plyne (působí to jako křoví). Harding (Hero Fiennes Tiffin) je jak potetovaný vesničan z 18. století, prostě nudný, žádná nadstavba oproti prequelu. Oproti tomu to nejlepší, co nabídl předchozí snímek tedy Tessa, se tady tentokrát úplně utrhne, od romantické čtenářky klasik je z ní nadržená rádoby dospělá.. Co mě mrzí je, že tvůrci ponechali stejné respektive velmi podobné schéma příběhu, jen tomu dali novější a dospělejší vzhled. 25% ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct, asi to co k prvnímu dílu - je mi 43 už to prostě není film pro mě... Škoda, že nebyl, když mi bylo patnáct, ale i tak jsou tu světlé momenty, i když nějaký světoborný snímek to není a celá série (i když je mnohem lepší, než těch padesát odstínu sexu)- je taková bez příběhu, respektive bez nečekaného příběhu... Ale nevadí Tess je krásná a soundtrack je docela v pohodě...A vzhledem k tomu, že se tento díl jmenuje přiznání, tak se přiznám, že bych se asi chtěl ještě jednou zamilovat...60% ()

retrogirl2 

všechny recenze uživatele

Soft porno pro děti, bohužel. Úplně chápu jejich nadšení, to zase jo. Děj je neskutečně stupidní, vyhrocené situace nesmyslné, jen jako kdyby tam prostě musely být. Herecké výkony otřes. Co ten problém s alkoholem? Nějak vyšuměl či co. Snad se dozvíme v pokračovaní - to nevím, jestli už zvládnu. Přitom předchozí díl měl takový svůj zvláštní šmrnc, jiskru. To zde chybí. Hlavní dvojice se mi pořád líbí, ale už to není nějak ono. Mám totožný názor s uživatelem Vančura. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kým jednotka chcela byť teenage romancou a aj to sa jej podarilo len veľmi chabo, druhá časť už chce byť skoro soft erotikou pre deti pod 15. Objavujú sa tu samí teenageri prekypujúcim egom, či dievča či chlapec, všetci sú frajeri hrajúci sa na veľa, pýcha by sa dala krájať. Scenáristicky sme dostali čistý návod pre mladých ako si užívať na gauči, v posteli, na stole, v sprche a pre dievčatá ako majú poriadne vzdychať a v tej sprche dokonca dvíhať telefón. Josephine Langford však okrem toho vzdychania nevie nič zahrať no a Hero Fiennes Tiffin ten má mimiku ako po mozgovej obrne. Jediným pozitívom bola anglická verzia Ó Tannenbaum spievaná nejakým černochom. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (10)

  • Filmovalo sa v americkom štáte Georgia, predovšetkým v hlavnom meste Atlanta. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama