Reklama

Reklama

Cyborg

  • Česko Kyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase jednou šlápnul vedle. Jestli budu chtít někdy vidět nesmyslné souboje dvou naštvaných lidí, zajdu si před naši hospodu. Tohle absolutně nemělo ani hlavu, ani patu, ba ani žádný prostředek. Předpokládal jsem, že to bude "více sci-fi", ale prozatím jsem si všiml Jeana-Clauda, jak se pere se záporákem. Když jsem na konci filmu uslyšel větu "Předala jsi ta data?", pochopil jsem, že jsem nepochopil asi vůbec nic. O žádných datech nebyla ani zmínka. Ale na druhou stranu se mohl někdo zmínit, že jde o data tajná. Každopádně tak promarněný čas to nebyl, udělal jsem si z něj šestidílný seriál, u kterého jsem se aspoň hezky najedl. Hodnocení tedy kolísá mezi odpadem a jednou hvězdičkou. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pyunovo post-apokalyptická levná jednohubka, kterých natočil vážně hodně. Zde je ale mladý Van Damme, který filmu dodává patřičnou kvalitu svým vynikajícím uměním. Cyborga beru jako průměrnou béčkovou klasiku své doby, jeden z těch horších JCVD filmů z jeho první a zároveň nejlepší kariérní dekády, stále ale dobře koukatelný akční sci-fi brak, které mám osobně rád. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1,8miliónaTržby USA $10,166,459Tržby Celosvetovo $29,866,459║ Nulový príbeh, herci, prostredie, žiadna atmosféra, nič, nič, nič, ... lacná céčková fraška natočená na smetisku, kde je len troška podarených súbojov a to je všetko, veľké sklamanie, Van Damme má na viac. /15%/ ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2014 – Slinger - Albert Pyun’s Director’s Cut of Cyborg] Zapomeňte na stupidní příběh o strastiplný cestě slingera a kyborga postapokalyptickou krajinou s informací jak vyrobit lék proti moru a zachránit civilizaci. Van Damme je mesiáš bojující proti satanistům, kteří nechtějí, aby lidé opět začali používat zapomenutou technologii a znovu začali budovat civilizaci, protože by to ohrozilo jejich moc nad přežívajícími lidmi. A vůbec, tahle mizérie a utrpení je vlastně strašně fajn. Léta páně 2011 se Pyunovi dostala do rukou VHS kazeta s pracovní verzí Kyborga tak jak si ji bez špetky soudnosti vysnil. Tu následně distribuoval na vypálených DVD jako The Renegade Director's Cut. Pak vzal studiem k nepoznání sestříhanou verzi, VHS nevalný obrazový kvality, nůžky a LP 2014 vznikl další a poněkud odlišnej svéráznej sestřih se zběsile kolísající kvalitou obrazu, hlubším a funkčnějším příběhem, propracovanější psychologií hlavního hrdiny a avantgardním střihem. Výsledek je zajímavější a koukatelnější než nám z TV známej Kyborg. Střídání kvality působí úsměvně stejně jako Van Dammova mimika ve vážných pasážích (proč jen se mi vybavuje Zoolander?). Během dialogu po setkání vám dojde to co vás znovu praští do mozkovny v závěru a není to to jediné, co svou naivitou poněkud nabourává vážnější linku filmu. Úplně na konci je pak z prequelu vystřižená scéna z budoucnosti. WTF? Víc informací v komentáři od JFL. Někdy se budu muset podívat i na Renegade Director's Cut. [Studio Cut: 40 %] | ► R-Rated Studio Cut vs. Renegade Director's Cut ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Žán Klód se tváří směšně sveřepě a kope do lidí v mizerných kostýmech i maskách... a kope... a kope... a občas nakopou oni jeho, v křeči se pak Žán Klód plazí po zábradlí a nechá se bít do ledvin, aby po chvíli chytil druhý (třetí, čtvrtý, patnáctý, čtyřicátý osmý) dech a zase začal exhibičně kopat. A o tom to celé je: Žán Klód s přehrávaně drsným výrazem kope, až se mu z toho rosí boule na čele a prokope se do finále, které je stejně blbé a humorné jako zbytek filmu. Hloupoučký scénář je podružnou záležitostí - asi jako v pornu. Hvězdičku za sem tam koukatelnou choreografii a půl hvězdičky za to, že když jsem byla malý sopel, stačila mi tahle rádoby sci-fi akční groteska ke štěstí. Včera večer jsem si kousek dala čistě pro zasmání - nezklamal! 33% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • Poslední počin filmového studia Cannon Records. (Chatterer)
  • Jackson „Rock“ Pinckney, který ztvárnil jednoho z pirátů, byl během natáčení nešťastnou náhodou Van Dammem udeřen nožem do oka, o které následně přišel. Pinckney ho zažaloval a u soudu získal 485 tisíc $. (Eldrick)
  • Ralf Moeller měl tak silný německý přízvuk, že musel být předabován. (Chatterer)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama