Reklama

Reklama

Active Shooter: America Under Fire

(seriál)
  • Austrálie Active Shooter: America Under Fire

Obsahy(1)

Osem epizód predostiera prípady zo spojených štátov, počas ktorých došlo po rôznych formách útokov k masovým vraždám. Divákovi budú odprezentované zločiny zo škôl, kostolov, či komunitné, alebo náboženské útoky, ktoré sa navždy zapísali do dejín krvavými písmenami, pričom posledná epizóda popisuje streľbu dvoch žiakov z 20. apríla roku 1999 na strednej škole v Columbine. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (2)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dobrý dokument. Obohatený o výpovede pozostalých, preživších, vyšetrovateľov, zasahujúcich policajtov, ale dostáva sa aj na krátky rozbor útočníkov či prezentáciu autentických záberov zo zásahov ozbrojených zložiek. Škoda, že si všetky epizódy neudržali rovnako vysoký štandard spracovania, no takýchto dokumentov je o masových vrahoch je pomenej, a tak mile rád ohodnotím nadpriemerom. ()

WUTEN 

všechny recenze uživatele

Tato dokumentární série o masových střelcích není životopisným příběhem jednotlivých střelců, o nich se dozvíte málo někdy skoro vůbec nic důležitého. Když se jedná o ne-bělochy, je skrývaná totožnost, motiv, rasa, etnikum, národnost, občanství, místo a datum narození, rodinně prostředí, duševní stav. _________________________________________________________________________________________________ 1.díl - Aurora, Colorado - 2012 Aurora - Střelba v kině na premiéře filmu Temný rytíř povstal - pachatel: James Holmes (europoid)                                                                                                  2.díl - San Bernardino, California - Střelba v San Bernardinu 2. prosince 2015 - pachatelé: Rizwan Farook a Tashfeen Malik (arabové)                                                                                                      3.díl - Charleston, South Carolina - Střelba v kostele v Charlestonu 17. června 2015 - pachatel: Dylann Roof (europoid)  4.díl - Washington, D.C. - Velitelství NAVSEA střelba 13. září 2013 - pachatel - Aaron Alexis (negroid)                   5.díl - Orlando, Florida - Masakr v gay clubu Pulce 12. června 2016 - pachatel - Omar Mateen (arab)                   6.díl - Santa Monica, California - 7. června 2013 vražda otce a bratra, střelba po cestě k vysoké škole a v ní - pachatel: Samir Zawahri (arab)                                                                                         7.díl - Oak Creek, Wisconsin - Střelba v chrámě Sikhů 5. srpna 2012 - pachatel: Wade Michael Page (europoid)            8.díl - Columbine, Colorado - Masakr na Columbine High School - 20. dubna 1999 - pachatelé: Eric Harris, Dylan Klebold (europoidi) ()

Reklama

Reklama