Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je uz bohuzel jenom pohreb Kickboxerske serie Mitchellova choreografie se mi sice libi ale to je tak vsechno jinak uz tenhle film opravdu nema cim zaujmout snad jenom odporne teplouskym predstavitelem Tong Poa vazne des a bes casy ultimatfightera Qissiho jsou ty tam a Mitchell na konci toho buzeranta Krifa spraska tak ze sem to nevidel tenhle Tong Po je urazkou jednicky a dvojky byt to taky nebyli svetoborny filmy ale toto je otres vic uz darmo mluvit... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Whoa, Kouďáku, ty si vážně kolík, čéče! Nosíš se jak ředitel zeměkoule, používáš důmyslný „převlek“ Stevieho Wondera, ve rvačce v bistru použiješ fintu ve stylu: „Slezte z toho lustru, Donalde!“, ale proč mám pocit, že kdyby si šprt Mark odložil brýle, umlátí tě učebnicí fyziky pro sedmé třídy? Proč u toho byla hudba jak z Carpenterových hororů? Tong Po je Fantomas? Proč jsem se nasmál víc, než u Televarieté s Jiřinkou Bohdalovou? Pane Lamberte, zamkněte prosím synovce v jeho karavanu a zahoďte klíč.. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Koudak Sloan vs. Kung Po podruhe a znova v rezii nemehla Pyuna. Na zaciatku mame dokonca pre retardov rekapitulaciu deja z predoslych dielov v ktorych sa mihne Van Damme a spol v archivnych zaberoch. Neviem naco to bolo dobre, lebo dej tohto dielu aj tak nedava zmysel. Proste sa zopar namakanych borcov stretne na ranci a akoze sa sem tam niekto z nich pobije. Ale choreografia erotickych scen, ktorych tu je prekvapivo dost je ovela lepsia ako choreografia bitiek, ktora snad neexistuje. Jedina bitka, ktora sa mi pacila bola na zaciatku, ked Koudak vymlati bar v style Terence Hilla, takze ta bitka bola aspon zabavna. Zvysok filmu je po kazdej stranke neznesitelna nuda, ktora sa berie strasne vazne a pritom pôsobi neskutocne trapne. Najhorsie dopadol legendarny Tong Po, ktoreho hra iny herec Kamel Krifa. Van Dammov velky kamarat, ktory sa mihol v jeho viacerych filmoch a inak celkom sympatak. Lenze tu ma na hlave ostrasnu masku, aby sa aspon trochu podobal na Qissiho, ale vyzera jak debil a v bitkach je mizerny. Vysledkom je najhorsi diel a doteraz nechapem preco som ho ako maly mal na originalnej VHS. 1/10. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Když se v arénovce víc souloží než zápasí, asi bude něco špatně. Holý scénář na tři řádky nezachraňují ani souboje, nahrané, umělé, ostudné, nezajímavé. Mitchell si hraje na tvrďáka, ale že by zrovna jemu to nějak zázračně a rychle kopalo, to teda ne. V malé roli potěší capoeirista Joselito amen Santo. A co ten Tong Po, co to tam vyváděl?? Zprznění postavy, ze které šla v jedničce hrůza. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Začátek nám pěkně shrnuje všechny události, které se staly v prvních dvou filmech. Nejmladšího Sloana pak zastihneme ve vězení. K čemu asi došlo? No, vzhledem k tomu, že pak naběhne na scénu Tong Po, který má ještě divnější masku než obvykle a nehraje ho Qissi, je jasné, že tenhle trouba se jen tak nevzdává. David se dostává z vězení, ale musí se účastnit neveřejného turnaje jen pro zvané. Postava Davida je v každém filmu jiné. Nejprve mentor, pak floutek a teď zhrzený bojovník. Není to zkušenostmi, ale prostě jenom scénářem. Problém je, že i choreografie tentokrát nestojí za nic. Velký propad ve všech ohledech. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Tvorba make-upu Kamela Krify v roli Tong Poa zabrala každý natáčecí den tři hodiny při nanášení a hodinu při odstraňování. V jednom z rozhovorů uvedl, že ve filmu nepředvedl příliš bojových scén i kvůli nízké odolnosti make-upu proti pocení. (lundgren86)
  • Nápis na podlahe Tongovho ringu je thajské slovo Kay, čo v preklade znamená mŕtvy. (m.a.t.o.)
  • Německá verze filmu byla sestříhána na 77 minut. (Cheeker)

Reklama

Reklama