Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Kouďák znovu dokazuje, že se umí rvát a opět se na to dá v pohodě koukat akorát příběh je na houbeles, Tong Po který býval děsivej je nyní děsnej (změna herce) , příběhově mezi trojkou a čtyřkou uběhlo tolik času, že máte dojem, že jste jeden díl museli prošvihnout a zápasy jsou o třídu níže než třeba ve trojce a asi o dvě třídy níže než ve dvojce, jedničku radši ani nezmíním to by bylo o další třídu a...safra já to zmínil...no nic tak už víte, že zápasy jsou nic a moc k tomu. Scéna kdy Tong Po prchá po výprasku po čtyřech pryč to už je fakt epické zprznění legendárního záporáka. A obal k filmu kde je na fotce pravý Tong Po je asi poslední zoufalej pokus jak se tvůrci snažili na film nalákat...chjo aspoň tam byl Kouďák čéééče. ()

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Přátelé postavil jsem si na chodbě zrcadlo a zjistil jsem, že tento turnaj nejlepších bojovníků na světě bych vyhrál. Už první díl série je na jednu či dvě hvězdy. Jestli jste řadový divák tak na jednu a pokud chcete dát dvě, tak jste zřejmě sám Van Damme.Příběh byl i v jedničce k smíchu, ale to kam to dospělo ve čtvrtém dílu(druhý a třetí jsem neviděl a ani o tom neuvažuji) .... je něco skutečně pro labužníky. To není zdaleka ani béčko......jak se mohou dospělí lidé sejít a vydržet hrát a vážnými obličeji u něčeho s tak imbecilním scénářem? Sasha Mitchell se tváří tak vážně jako Bruno Ganz v Pádu tetí říše a přitom by ho v souboji na život a na smrt s přehledem rozsekala naše paní uklízečka, která už pár let evidentně přesluhuje. 0% ()

Reklama

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Když se v arénovce víc souloží než zápasí, asi bude něco špatně. Holý scénář na tři řádky nezachraňují ani souboje, nahrané, umělé, ostudné, nezajímavé. Mitchell si hraje na tvrďáka, ale že by zrovna jemu to nějak zázračně a rychle kopalo, to teda ne. V malé roli potěší capoeirista Joselito amen Santo. A co ten Tong Po, co to tam vyváděl?? Zprznění postavy, ze které šla v jedničce hrůza. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1989 mal premieru "Kickboxer". Hlavnú úlohu stvárnil Jean-Claude Van Damme. O dva roky neskôr bola natočená druhá časť "Kickboxer 2: Cesta späť". Zmenil sa však predstaviteľ hlavnej úlohy. Charizmatického Van Dammeho nahradil smiešny Sasha Mitchell. Bolo to veľmi slabé pokračovanie, ale ešte väčšej mizérie som sa dočkal pri sledovaní tretej časti "Kickboxer 3: Umenie vojny". No a titul "Kickboxer 4: Agresor " bol už absolútna katastrofa. I keď som si tak nejak na Sashu Mitchella zvykol, nedám tomu viac ako jednu hviezdičku. * ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak nám tato sérka krok za krokem jde do prdele a to prosím po všech směrech. Musím vyzdvihnout, že tvůrci trefili podtitulek - agresorem se u tohoto snímku stává snad každý a já Vám řeknu proč. PROTO. Tak tedy postupně. Čtyřka navazuje na troj a půlku, která se ale nenávratně ztratila. Jiné vysvětlení nemám. Pokud to opravdu má být čtyřka po trojce s tím, že troj a půlka není, tak se ptám : Kdy se Kouďák stihl oženit, kam zmizel jeho mistr, a proč ta jedna vysvětlovací minuta působí jako mnohem zajímavější scénář, než má tenhle film? Dále k postavám - Kromě Kouďáka se vrací i starej známej Kung Pao a jelikož měl od Kouďáka totálně rozmašírovanej xicht tak je po plastice a vypadá jako vosková figurína. Ano, tento film je tak v prdeli, že i pravej Tong Po se na to vysral a tvůrci tak museli legendárního killera nahradit Kamelem Krifou, který působí místo respektu soucit. Bojovníků je tu spousta a většina z nich umí totální hovno, takže po chvilce nebudete kromě hezouna, malé krysy, černouška a otloukače kebulí vědět že tam byl ještě někdo jinej, protože Vám vyšumí z palice. Vše tak zachraňuje Kouďák, který se tváří podobně nasraně jako v jeho "terminátorském" filmu a ukazuje světu, že pan Čéče je ukázkovej bad ass, což mu nikdo neuvěří. I tak ho ale mám ráda. V epickém finále dostane Kung Pao tak neuvěřitelným způsobem přes píču, že po čtyřech odcválá vstříc slunci západu a já z toho byla tak šukovaná, až jsem se zapoměla u filmu dodělat a přišla tak o finální vyvrcholení. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Německá verze filmu byla sestříhána na 77 minut. (Cheeker)
  • Po tom, ako Sloan knokautuje Megan (Michele Krasnoo) počas kvalifikačného zápasu, jeden zo stúpencov Tong Poa povie: "Odpracte tú myš!". Je to odkaz na skutočnú ringovú prezývku Michele Krasnoo. (m.a.t.o.)
  • Po prepustení Davida (Sasha Mitchell) z väzenia, keď stojí na ulici a číta list, môžeme v odraze jeho okuliarov zbadať kameramana. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama