Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Swann je nebezpečný terorista, specializující se na bombové útoky a právě teď chystá něco opravdu velkého. Na stopu se mu ovšem dostal polda, který je pro něj nebezpečnější než všichni ostatní strážci zákona dohromady. Detektiv Ray Nettles totiž nedávno přišel o rodinu a při poslední akci mu Swann zabil parťáka. Nettlesova poslední akce měla alespoň jedno plus. Když byl při jednom zátahu přepaden teroristy, nejenže se mu podařilo uniknout, ale také zatknout Swanovu mladou milenku, teroristku Claire, která je navíc velmi schopnou vědkyní. Drží ji na policejní stanici, kde se z ní pokouší dostat informace potřebné k dopadení Swanna, což se mu zoufale nedaří a terorista mezitím likviduje jednu budovu za druhou. Když se Swann pokusí proniknout na stanici, obrátí se Claire na Nettlese s nabídkou, že pokud ji propustí, dovede ho k Swannovi, který se prý chystá odpálit bombu jenž by dokázala zničit celé Chicago! Ray se rozhodne požádat o pomoc nejlepšího chicagského pyrotechnika Franka Glassa. On zneškodní teroristu, Glass se musí postarat o zneškodnění bomby. Dají se do pátrání a zdá se, že vše vychází, jenže pak dojde k tragickému zvratu, kdy vyjde najevo šokující skutečnost, která vše obrátí naruby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film, který určitě není tak špatný jak ho tu lidi hodnotí. Asi to bude tím, že S.Seagal nehraje hlavní roly a nelikviduje zloduchy bojovým uměním. Zde je pouhý velitel pyrotechniků. Hlavní roly zde hraje T. Sizemore, jako policista, který jde po nebezpečném bláznovi, který terorizuje město bombovými útoky. Nakonec však není vše jak na první pohled vypadá. Za mě 50% :) ()

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film, který jsem měl kdy tu smůlu zhlédnout. Je tu negace všeho, co by mohlo kohokoli na filmu zaujmout. Ještě štěstí, že v poslední době asi probíhá souboj o nejstupidnější scénář a tvůrcům Profesionála se zase nedostává tolik invence, aby byli schopni nějak výrazně zabodovat i v této oblasti. Ve chvílích, kdy se objevuje Dennis Hopper, můžeme alespoň na chvíli, uvažovat o tom, že se jedná o jakési podprůměrné béčko, ale Seagal se svou hvězdnou eskadrou nám tento letmý dojem definitivně vymluví. Kdyby se alespoň bylo čemu zasmát, kdyby alespoň Seagal někoho statečně podřezával, škrtil,dusil,rdousil, bodal, řezal, sekal, cupoval, trhal na kusy,čtvrtil, lámal na kole nebo jenom někomu skákal po krku!To, co tu však předvádí, se nedá nazvat vůbec ničím! Posledním hřebíkem do Seagalovy rakve jsou dialogy, kdyby byly alespoň trapné, aby nás nějak zaujaly, ale toto! Kdybych byl býval viděl film třeba v hotentotštině nebo zulukafrštině, bavil bych se více. ()

Reklama

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

všechno, ale VŠECHNO špatně - debilní dialogy, debilní scénář, nudná akce, v tom filmu není prostě vůbec NIC! jo, vlastně jo, vyčpělej hopper a ještě vyčpělejší steve... u takového pokladu nemůže člověk čekat zázraky a pouze doufat v příjemné překvapení... to se ale bohužel nekonalo, takže všem, kteří shlédnutí tohoto totálního braku plánují, radím ruce pryč! jeden z nejdebilnějších filmů, co jsem měl zatím možnost shlédnout... odpad! ()

petero odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal tu nehrá hlavnú úlohu - v tom prípade sa to nesmie brať ako Seagalovka. Pretože tu hrá pyrotechnika, vyzerá to asi takto: Seagal v spomalenom zábere kráča k bombe, prestrihne hocijaký drôtik a v spomalenom zábere odkráča preč. Dobrú hodinu nieže nikoho nezmláti ale ani nezastrelí, a keď v závere pár vojakov rozhádže v úplne neprehľadnom strihu do strán možno vás tiež napadne že si asi zabudli zbrane v kasárňach. Vôbec netreba brať ohľad na obsadenie filmu, je to katastrofa. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mít ve filmu pár docela dobrý, i když třeba béčkových herců a nevykřesat z toho ani prd, dokonce ani toho dobrého záporáka, to už je opravdu umění. Ten, kdo tohle dal dohromady, to rozhodně nebyl profesionál a nenadchne ani Steven Seagal, který v té době ještě přece jen hrál a už se jen neschovával za své narostlé břicho. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme si zahral aj nemecký ovčiak Stevena Seagala (Frank Glass) menom Kaos, hral policajného psa pátrajúceho po bombách. (beso74)
  • Původní návrh scénáře byl napsán v roce 1989. (rafix)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama