Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Swann je nebezpečný terorista, specializující se na bombové útoky a právě teď chystá něco opravdu velkého. Na stopu se mu ovšem dostal polda, který je pro něj nebezpečnější než všichni ostatní strážci zákona dohromady. Detektiv Ray Nettles totiž nedávno přišel o rodinu a při poslední akci mu Swann zabil parťáka. Nettlesova poslední akce měla alespoň jedno plus. Když byl při jednom zátahu přepaden teroristy, nejenže se mu podařilo uniknout, ale také zatknout Swanovu mladou milenku, teroristku Claire, která je navíc velmi schopnou vědkyní. Drží ji na policejní stanici, kde se z ní pokouší dostat informace potřebné k dopadení Swanna, což se mu zoufale nedaří a terorista mezitím likviduje jednu budovu za druhou. Když se Swann pokusí proniknout na stanici, obrátí se Claire na Nettlese s nabídkou, že pokud ji propustí, dovede ho k Swannovi, který se prý chystá odpálit bombu jenž by dokázala zničit celé Chicago! Ray se rozhodne požádat o pomoc nejlepšího chicagského pyrotechnika Franka Glassa. On zneškodní teroristu, Glass se musí postarat o zneškodnění bomby. Dají se do pátrání a zdá se, že vše vychází, jenže pak dojde k tragickému zvratu, kdy vyjde najevo šokující skutečnost, která vše obrátí naruby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten film má jen tak tak hlavu a patu, je útržkovitě a místy až nelogicky poslepován z různých scén, celý je založen hlavně na pyrotechnických záběrech a tricích (vybuchuje to opravdu pěkně), ale jinak je to hodně velká bída po všech stránkách, včetně hereckých výkonů hlavních představitelů - Hooper je tragický, Sizemore směšně tvrďácky suchý a Seagal sice dobrý, ale ty jeho "oduševnělé" proslovy mě však docela sraly. Nechápu, že Ice-T stálo za to objevit se tam na 6 vteřin. Jedinou výjimkou je tak Jaime Pressly, která jediná ve filmu jakž takž hraje. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Poviem vám to takto: v meste neexistuje dosť veľký cintorín pre moje obete.“ Albert Pyun (Kyborg, Adrenalín: Predbehne smrť) rozpráva príbeh, v ktorom hrá Steven Seagal experta na bomby (pardon, na ´zariadenia´- to slovo na „b“ sa vraj nehovorí), pomáhajúceho drsnému fízlovi (Tom Sizemore) v chytení šialeného tvorcu bômb (á doprdele, sorry). Bohužiaľ, toho hrá tradične trápny feťák Dennis Hopper. Je to presne také zlé, ako čakáte. Akcia hrozná, dialógy nechcene smiešne a v tomto duchu pokračujte ďalej sami. Napriek tomu ma to (pripúšťam – zvrhlým spôsobom) bavilo. ()

Reklama

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se k odvážnému kroku a dal si výzvu že zkouknu všechny Seagalovky co jsem neviděl. Nakonec jsem začal od začátku a pustil si i první filmy které znám. Mě tohle nepřišlo až jako taková hrůza. Vzhledem k tomu co  od Stevena bylo k vidění. A je taky fakt že jsem schovívavější. Ale když kouknu jaký mám hodnocení u Lovce policajtů nebo Na pokraji smrti. Doufám že budu nucen hodnocení zvednout. Protože už si to nepamatuju. Tak doufám že to bude dobrý. Tak zase u dalšího se ozvu 😁 ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud spadneš na dno, můžeš se odrazit jenom jedním směrem... Jo tak tahle hláška mě opravdu upřímně pobavila, obzvlášť, když ji pronesl Sádelník který ví o čem mluví a má v tomto směru bohaté zkušenosti. No a mě málem vypadli voči, když vidím, že původně jsem tuhle srajdu hodnotil 1* ano pravda je to místy až tak nekompetentní, že je to i zábavné, ale nic to nemění na tom, že je to opravdu extrémní průjem. Tím spíš, že bych pochopil, kdyby sádlo z něčím takovým přišel dneska, ale nepochopím to v době kdy byl ještě v dobré formě navíc krátce před poměrně úspěšným Lovcem policajtů, ale tak kdo ví třeba se chystal na to co ho v budoucnu čeká. Jinak mě vždycky pobaví vidět, že záběry z některých starších kousků společnosti Nu Image se nikdy neomrzí. V tomto případě především z filmu Lovec stínů 2 a největší sranda je, že Pyun z této ojedinělé spolupráce se sádelníkem těží do dneška a dokonce se ani nebojí házet fotky Seagala z tohohle filmu když si dělá reklamu na svého nového Cyborga, který patrně nikdy nevznikne ani v něm sádlo hrát nebude a myslí si, že jsme všichni blbí či co a sežereme mu to. Totální prča pak je když na fuckbooku, jak to učinil při diskuzi se samotným Albertem Pyjem jeden můj oblíbenec mu napíšete, že tato fotka Seagala pochází z filmu Ticker a on nenápadně svede diskuzi jinam s tím, že se máte podívat na jeho nový film výslech Cheryl Cooperové, tak to už je opravdu trochu moc... Takže takhle jak už jsem napsal jisté zábavné momenty tenhle sranec má, ale pokusím se být aspoň v tomto případě výjimečně trochu objektivní a to se potom opravdu jiné hodnocení než odpad udělit nedá.0% ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

"Čágo Stevene, Ty hlavo oteklá.." "Zdarec Dennisi, jak je??..tak dneska prej poslední natáčecí den..." "Už??..vždyť jsme předevčírem začali??.." "Kecáš, předevčírem??.. já myslel, že včera, no já si už hovno pamatuju, ty vole, koukej, už se mi nesou ty dvojitý burgery...hustý!!!" "No tak to si dej, stejně dneska nemáš žádnou natáčecí akční scénu..." "Kurva, to je žrádlo...a kde je Tom??" "Nevím, počkej mám phone...haló??...čau Tome, zrovna se o Tobě se Stevenem bavíme, kde jsi??..co??..kecáš??..takže dneska volno??...super, měj se.." "To Ti volal Tom??" "Jo, včera se prej s rejžou ztřískali v hospě...Tom byl úplně na sračku, moc jsem mu nerozumněl, ale prej se domlouvali, že film přejmenujou na Poslední výkřik hollywoodských déčkařů...to je narážka na nás??" "Chrrrrrrrrrr, chrrrrrrrrrrr...." "Stevene, Ty spíš?? Slyšel, co jsem Ti říkal??..Měl bys vstát a jít Toma i rejžu zmlátit, dokud jsou nasráč!!" "Chrrrr...co??..pošli na ně mýho dubléra, dík, chrrrrrr.." "Stevene, seš na hovno!!" "Chrrrr, Dennisi, nech mě bejt, za chvilku přijede náklaďák s hydraulickým ramenem, naloží mě a odvezou domů..co budeš dělat Ty, když máme dneska volno...??" "Chrrrrrrrrrrrrrrr..." "Dennisi, Ty spíš??..." "Chrrrrrrrrrrrrrr.." "Asi jo, tak já jdu zatím taky, zase jeden těžkej den na place, život je kurvaboj...chrrrrrrrrrr..." ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel v San Franciscu a v Los Angeles v Kalifornii po dobu 12 dní. (rafix)
  • Původní návrh scénáře byl napsán v roce 1989. (rafix)
  • Dennis Hopper natáčal svoje scény len 1 den, a pri natáčaní sa nikdy nestretol s Tomom Sizemoreom, Stevenom Seagalom a ani s herečkou Jaime Pressly. (Seag)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama