Reklama

Reklama

Armáda temnot

  • USA Army of Darkness (více)
Trailer

Přichází doba velkého zla. Vyděšení poddaní se skrývají za hradbami zámku. Stateční rytíři se chystají k nerovnému boji s nemrtvými. Armáda temnot se připravuje k útoku. Na poslední chvíli se ale objevuje spasitel. Muž z jiné země, z jiné doby, který s sebou přináší své zázračné zbraně - brokovnici a motorovou pilu! Nenechte si ujít "Armádu temnot" - poslední díl slavné trilogie Sama Raimiho "Evil Dead". Horor, při kterém budete současně umírat hrůzou i smíchy. (Falcon Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (645)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"It was definitely the n-word!" ________ Zatímco první a druhý díl franšízy 'Evil Dead' jsou komediální splattery, díl třetí je neméně šílenou fantasy exkurzí do středověku, kde Bruce fakin Campbell bojuje s démony a kostlivci pomocí upilovaný brokovnice a řetězový pily místo ruky – no neber to. Hail to the King, baby! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Z hororu se nám stala prohláškovaná fantasy komedie. A to je dobře. Campbell dovádí postavu Ashe k dokonalosti. Rami v mládí určitě načítal povídky o Conanovy a ARMÁDA TEMNOT je tak trochu pocta a tak trochu parodií na jeho dobrodružství. Jsem docela zvědavý jestli nakonec natočí tu čtyřku a jestli jo tak se můžete vsadit, že na ni půjdu. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Někdo si asi myslel, že v Evil Dead 1 a 2 jel Sam Raimi pořád jen na půl plynu, tak se mu poskytnul několikanásobný rozpočet, ať už se konečně rozjede! Jenže jak šílenější může crossover horroru a komedie ještě být? Jde to vůbec? Mno, asi moc ne, protože předchozí Evil Dead, zejména dvojka, zůstává nepřekonána. Army of Darkness chce mít cool hlášky, charismatického hrdinu, moment opuštěného psycha v lesích i epickou bitvu o hrad, jenže dohromady je všechno tak trochu nedomrlé. Hlášky působi nuceně a uměle, Bruce je příliš sebevědomý a závěrečná vřava nemá to patřičné kouzlo, povedla se tedy jen opuštěná chata v lese... Celkově tedy stále originální, ale již ne tak osvěžující a zábavné. 6/10 ()

petero 

všechny recenze uživatele

Bruce Campbell je Jim Carrey hororu. Tento film z trilógie Evil Dead som videl ako prvý netušiac akým kultom sa predchádzajúce dve časti stali. Po čisto hororovej jednotke, veselšej a mierne drahšej dvojke, prišla veselá trojka Army of Darkness. Sam Raimi tu opäť predvádza svoj vycibrený vizuálny štýl, slabučké triky využíva vo svoj prospech uletenej zábavy a hláškujúci Bruce Campbell ako Ash je proste božský. „ Hail to the King, baby.“ ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Začalo to soubojem Bruce Campbell versus Evil Dead. Nyní to pokračuje soubojem Bruce Campbell versus Army of Darkness. Když vidím jméno "Bruce Campbell", vždy se mi jeho tvář vybaví ve spojení s touto kultovní trilogií Sama Raimiho. On, se svou legendární motorovkou a trousící hlášky při každém "splatterovém" cákanci. Nejinak je tomu i v Armádě temnot. I zde se opět s vervou a odhodláním pouští do boje proti "Skeleton Crew" (název sbírky povídek S. Kinga, česky jako "Parta kostlivců"), kteří si sem odskočili z filmů Tima Burtona. Triková stránka kostlivců sice v mnoha záběrech pokulhává, ale na celkovém efektu to pranic neubírá. Parádní apokalyptický závěr je dokonalým zakončením celé této "Creepshow." ()

Galerie (375)

Zajímavosti (34)

  • V kufru auta můžete vidět číslo časopisu "Fangoria". (Chatterer)
  • Ve scéně kdy Ash (Bruce Campbell) přichází na hřbitov, si je možné všimnout že na oltáři leží jedna kniha, ale o chvilku později jsou tam už tři. (dc125)
  • Ve scéně v čase 1:11:33 si lze všimnout, že Ash (Bruce Campbell) nemá meč v ruce, ale hned o chvilku později se mu z ničeho nic objeví v ruce. (dc125)

Související novinky

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

30.10.2013

Už před nějakým časem internetem prosvištěla zpráva, že Sam Raimi a jeho bratr, scenárista Ivan pracují na pokračování ságy Evil Dead. Ta se (když pomineme letošní remake) ve třetí části nazvané… (více)

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

12.03.2013

Řečeno slovníkem Pulp Fiction, Sam Raimi je právě teď „spokojenej parchant“. Omalovánková fantasy Mocný vládce Oz odstartovala skvěle v amerických i světových kinech a za první víkend nastřádala… (více)

Sam Raimi se vrací k hororu

Sam Raimi se vrací k hororu

23.12.2007

Nejzásadnější otázka těchto dní zní: Bude Sam Raimi režírovat Spider-Mana 4, anebo se nechá ukecat, aby se ujal dvoudílného Hobita (Jackson už potvrdil, že hodlá pouze produkovat a dohlížet, aby dva… (více)

Reklama

Reklama