Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (276)

campix 

všechny recenze uživatele

Další česko-slovenská bomba, která útočí na váš zdraví rozum a vkus. V tomhle případě spíš více slovenská. Opět tu máme plejádu nejznámnějších jmen z obou rybníčků, kde za zmínku stojí snad jen pro mě neokoukaná jména od sousedů - Koleník a Marcinková. Jinak jde o klasickou romanticko-komediální prudu zasazenou do nádherného prostředí Tater s naprosto lobotomickým dějem a toporným herectvím. Za zmínku rozhodně stojí asi jeden z nejhorších hereckých výkonů za poslední dobu v podání Anny Kadeřávkové. Docela síla. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Vážně jsem byla na vánočním romantickém filmu, kde se- cituji: „ku*vuje, pi*uje?!“ Ano, já byla na vánočním filmu, kde se kromě zmíněného ani s k*k*ty nešetří. V „Santa je úchyl“ to beru, v romantickém snímku s paní Emílií Vášáryovou nikoli. Skalní diváci televize JOJ, Prima, Barrandov budou zajisté blahem bez sebe, připojí se také diváci Markízy a Novy a společně se budou rozplývat, jaká to perfektní silvestrovská řachanda a kasička se z ducha mdlého nasype. A jedině o to jde, co? Dále tuto diváckou obec zajisté nesmírně pobaví urážení osob jiných národností, zejména Maďarů a rovněž zaznívající nadávky typu: „ku*vy čínské, šikmooké“ a tááák. Hrubozrnné hulvátství, vstupenku naštěstí neplatím, protože dát za tohle 6,75,-euro/os může jenom velmi naivní divák. Paní Vášáryová s Jiřím Bartoškou jsou ve filmu k vidění asi tak o pět minut čistého času déle než v upoutávce, můžete hádat v kolika záběrech byli spolu zachyceni zároveň, byli však tradičně dobří. Zásadně tedy jednotlivě. Táňa a Koleník na sáňkách příjemní, další tři „Milenky“ ze slovenského seriálu jsou sympatické, dobře se na ně dívá, jenomže ani tady neměly co zahrát a to je potom těžko. Co bylo poměrně ucházející, to jsme viděli v traileru, víc neradím očekávat. Mizerný scénář je vždycky peklo. Tady o scénáři a ani o režii nemůže být řeči. Citelná je v tomto jakémsi novoročním přípitku, který trumfne asi jen projev našeho hradního švába, laciná úroveň pofiderní komerční seriálové tvorby TV JOJ, nevytáhly to ani všechny čtyři záběry na Tatry, ani fešné šik hadry zúčastněných krasavic, ani atmosféra u stánku na svahu či pěkné interiéry, v nichž se toto zoufalství semlelo. Filmu chybělo už jen pět šestiminutových reklamních bloků, nebo spíše sedm a bylo by to TOP. Vnouček Trautenberkův zahrál blba blbě, Maštalír mě v pitvořící roli zklamával, Petr Vaněk se tam jaksi ztratil, na to jaký je to výrazný, silný herec, tady neměl co ztvárnit a vážně koťátka? Až tak?! Mnoho postav, které nemají dost prostoru, nulové vykreslení charakterů, o vývoji postav nebo příběhu nemůže být řeči, ale hlavně: „Vařte vodu!“ , toť třešinka. Ví někdo od filmu, proč by se měla u porodu vařit voda a kolik by jí mělo být? Ptám se protože tuto notoricky známou filmovou repliku lékaři roky nechápou, to jen tak na okraj. Za diletantské podceňování úrovně diváka, za nevkusné vulgarity, kvůli nimž bych na tohle dospívající dceru nevzala, za stupidní děj odpovídající nejprimitivnější seriálové tvorbě komerčních televizí zařezávám jednou hvězdičkou a kultivované široké obci doporučuji raději punč na pěkně vyzdobeném náměstí plus následnou domácí projekci čehokoli, klidně i toho přiblblého Mrazíka. A proč ta jedna hvězdička? Inu protože budou Vánoce, jinak je to odpad! ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jako promo hotelu Kempinski je to slušné. Jako celovečerní film naprosto příšerné, přičemž začátek a dlouho dobu po něm to mělo odpadové parametry. Snad jen že Pauhofová je v současnosti asi nejhezčí cs herečka, pěkná je i Kadeřávková (jakkoliv její roli měla dostat, jako už ostatně asi dvacetkrát, nejznámější dilinobloggerka skutečná, totiž Dominika M.) a to samé tvrdím i o Marcinkové, líbila se i Nina Petrikovičová. Když se ale odvíjí scénář s motivací a vlastnostmi postav jak po třicáté přes kopírák, jednomu ztuhne úsměv. Prachaře mám rád protože vypadá úplně stejně jako jeho děda, role se mu ale nedaří a ne a ne trefit něco pořádného. VIDĚNO ve slovenském 5.1 znění, tj. české postavy mluvili česky, ostatní slovensky. Vidět to celé v češtině musí být opravdu "zážitek". ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Po slabším rozjezdu docela fajn romantická komedie se spoustou hezkých holek (hlavně Anna Kadeřávková- škoda, že má tak pitomou roli).. Ale jako pro mě fakt koukatelné a celkem v pohodě, oproti jiným českým "zimním" počinům. Scénář sice není nic moc, ale postavy jsou celkem zajímavé, vida z československé spolupráce lze něco vytěžit...60% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak bohužiaľ. Spočiatku sa zdá, že by to mohla byť aj slušná zábava, lenže scenáristi po pár stránkach zistili, že na to, aby uspokojili nenáročné publikum, netreba zbytočne vymýšľať vtipnejšie hlášky než je nutné a zaujímavejšie rozvedené zápletky. Veď stačí, keď tisíckrát použité klišé odohrajú pred kamerou obľúbení herci a diváci to zožerú aj s navijákom. Scénky, kedy sa musí Emília Vášáryová pitvoriť v húličskom rauši, sú urážkou celej jej hereckej kariéry a nič scenáristicky prvoplánovejšie si neviem ani predstaviť. No a posolstvo? Vážené slečny, ak vás náhodou opustí frajer kvôli inej, tak nezúfajte, do pár dní si vás určite vyhliadne dokonalo vyzerajúci milionár so stopercentým charakterom, ktorý je navyše aj zázračne single. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama