Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (276)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nejako sa mi do toho nechcelo, ale prečo nespraviť frajerke radosť pred sviatkami, že áno. Na tomto filme nebolo nič také čo by ma zaujalo s trailerov, no mám rád Maštalíra a tak isto aj mladý Kroner ako režisér nieje zlý (jeho Lóve radím medzi to najlepšie zo slovenskej tvorby). Ale k filmu. Čo teda ten film ponuka ? Predovšetkým peknú vianočnú atmosféru, zasneženú prírodu okolo Štrbského plesa, pekne vyzdobený a nasvietení hotel, fajn kameru, jojkarský hercov zo seriálov a príbeh, ktorý je pripomína skromnejšiu verziu lásky nebeskej. Priznám sa, že úvod ma celkom bavil, vtipy sa celkom podarili, pikantný slovník nechýba a obzvlášť ma zaujal Maštlír, ktorý mal asi najvtipnejšie a najlepšie scény ("vraj tvrdený plast, kurvy šikmooké"). Iný herci a ich postavy a príbehy ma toľko nezaujali, ale nemôžem povedať, že by som sa nudil. Cez vianočne sviatky a na slovenske pomery je vlastne tento film celkom príjemné prekvapenie. Škoda len, že záver bol taká klasika, ktorá už nebaví tak ako na začiatku. 60% - 3* ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Filmů, které jsou složeny z několika proplétajících se dějových línií je celá řada, hlavně v žánru amerických romantických komedií. Tento není ničím výjimečný. Mne nejvíce zaujala záměna identity bohatého podnikatele a jeho šoféra. Na stejné záměně je totiž postaveno prvních 35 dílů seriálu Slunečná odvysílaných v následujícím roce po natočení tohoto snímku. Kdo koho kopíroval, to je otázka, jako co bylo dřív, vejce nebo slepice. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Povedená vánoční oddechovka, na kterou se dá do kina zajít i na konci ledna, když ohlášené skoro jarní počasí stále nedorazilo. Ano, je tam dost klišé, nepovedených a notoricky známých scén, ale několik mých oblíbených herců a hereček, Kempinski a pohodová atmosféra všechno smažou. Za mě velmi dobré. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jako promo hotelu Kempinski je to slušné. Jako celovečerní film naprosto příšerné, přičemž začátek a dlouho dobu po něm to mělo odpadové parametry. Snad jen že Pauhofová je v současnosti asi nejhezčí cs herečka, pěkná je i Kadeřávková (jakkoliv její roli měla dostat, jako už ostatně asi dvacetkrát, nejznámější dilinobloggerka skutečná, totiž Dominika M.) a to samé tvrdím i o Marcinkové, líbila se i Nina Petrikovičová. Když se ale odvíjí scénář s motivací a vlastnostmi postav jak po třicáté přes kopírák, jednomu ztuhne úsměv. Prachaře mám rád protože vypadá úplně stejně jako jeho děda, role se mu ale nedaří a ne a ne trefit něco pořádného. VIDĚNO ve slovenském 5.1 znění, tj. české postavy mluvili česky, ostatní slovensky. Vidět to celé v češtině musí být opravdu "zážitek". ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Začnu pozitivy - jsou u nás (rozuměj ČSFR) pořád krásný herečky (kromě Chucky Norisové) a Emilia je pořád kočka na úrovni. Dál mě potěšilo, že to není tak agresivně zlý, jako standardní česká komedie. Je to jen úplně hloupý, nevtipný, zbytečný, s neuvěřitelně špatným dabingem do češtiny. Nejlíp v tom hraje Prachař, kterej hrát neumí a hraje Prachaře, co dělá ředitele, ale má prostě charisma. Celkově, kdyby se to po deseti minutách zlomilo v porno, bylo by to asi pro všechny lepší. Akorát se v letním kině špatně masturbuje....prej....já to samozřejmě nevím, protože to nedělám a vůbec, co je vám do toho. Vzhledem k tomu, že jsem musel odejít před koncem, možná se to tam rozšukalo (rozuměj rozhledalo) a tak budu shovívavý a dám dva naddimenzované úsměvy na půl huby. PS: Bartoška tam pořád chodí jak dement, až bych se tomu smál, kdyby mi ho nebylo líto. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Film se odehrává ve Vysokých Tatrách, v Grand Hotelu Kempinski u Štrbského plesa. (Popinodan)
  • V původní slovenské verzi mluví Hana (Táňa Pauhofová) a Bára (Zuzana Norisová) svým mateřským jazykem, tedy slovenštinou, kdežto do české verze herečky samy sebe předabovaly do češtiny. (rublik05)

Reklama

Reklama