Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (276)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Z počátku mi to přišlo jako vykradený příběh z filmu PŘIJDE LETOS JEŽÍŠEK? s Abrhámem a Šafránkovou. Protože i tam se několika desítkách letech se chtěl Josef Abrhám sejít se svojí bývalou láskou Libuší Šaránkovou jako zde Bartoška s Vašáryovou. Jenže kromě tohoto jsou tu ještě další příběhy, které měly v kontextu působit jako LÁSKA NEBESKÁ made in Slovakia. Bohužel do slavného britského filmu to má hodně daleko. Spíše mi to celkově připadá jako THE PERFECT KISS, který se tentokrát odehrává v luxusním hotelu ve Vysokých Tatrách a ne v Kanadě. Tak debilně napsaný scénář, podle kterého museli hrát všichni herci, se jen tak nevidí. Je to vyloženě snobský film, který se může líbit jedině zlatokopkám a hvězdám instagramu. Však také jediné vtipné na této "romantické komedii" byla ta influencerka, co kvůli menstruaci nemůže lyžovat, ale rozhodně musí si pořídit fotky na instagram. [3980. hodnocení, 177. komentář, 48%] ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Šťastný nový rok má nabité herecké obsadenie: okrem štyroch žien so zaručenými dobrými hereckými výkonmi tu príde aj traja chlapi, kde oceňujem trošku iné rozloženie rolí, na aké sme z filmov zvyknutí. Tomáš Maštalír je špička a vyčnieva o úroveň nad kolegami, pritom si zobral rolu skôr ubitého tatka, čo si chce vypnúť hlavu. Ján Koleník berie na seba rolu nápadníka, ktorý by mal osloviť single dámu. Marek Majeský si vystačí skôr s vedľajšou úlohou a sadla mu lepšie ako niektoré väčšie sóla v iných filmoch. Jakub Prachař má výbornú rolu, v ktorej dokáže využiť svoj humor a veríte mu náročné výzvy. Aj mladí herci sú kvalitne obsadení – ale iba mená nestačia. Jakub Kroner dokázal, že ich vie dobre viesť a preto mu mnohé scény vychádzajú. 85% ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Další česko-slovenská bomba, která útočí na váš zdraví rozum a vkus. V tomhle případě spíš více slovenská. Opět tu máme plejádu nejznámnějších jmen z obou rybníčků, kde za zmínku stojí snad jen pro mě neokoukaná jména od sousedů - Koleník a Marcinková. Jinak jde o klasickou romanticko-komediální prudu zasazenou do nádherného prostředí Tater s naprosto lobotomickým dějem a toporným herectvím. Za zmínku rozhodně stojí asi jeden z nejhorších hereckých výkonů za poslední dobu v podání Anny Kadeřávkové. Docela síla. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nejako sa mi do toho nechcelo, ale prečo nespraviť frajerke radosť pred sviatkami, že áno. Na tomto filme nebolo nič také čo by ma zaujalo s trailerov, no mám rád Maštalíra a tak isto aj mladý Kroner ako režisér nieje zlý (jeho Lóve radím medzi to najlepšie zo slovenskej tvorby). Ale k filmu. Čo teda ten film ponuka ? Predovšetkým peknú vianočnú atmosféru, zasneženú prírodu okolo Štrbského plesa, pekne vyzdobený a nasvietení hotel, fajn kameru, jojkarský hercov zo seriálov a príbeh, ktorý je pripomína skromnejšiu verziu lásky nebeskej. Priznám sa, že úvod ma celkom bavil, vtipy sa celkom podarili, pikantný slovník nechýba a obzvlášť ma zaujal Maštlír, ktorý mal asi najvtipnejšie a najlepšie scény ("vraj tvrdený plast, kurvy šikmooké"). Iný herci a ich postavy a príbehy ma toľko nezaujali, ale nemôžem povedať, že by som sa nudil. Cez vianočne sviatky a na slovenske pomery je vlastne tento film celkom príjemné prekvapenie. Škoda len, že záver bol taká klasika, ktorá už nebaví tak ako na začiatku. 60% - 3* ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Během sledování této "komedie" jsem se zasmál JEDNOU - a to při "cimrmanovském" vypípávání  (patrně jadrných?) maďarských nadávek, neboť pravděpodobnost, že by jim u nás někdo rozuměl, se limitně blíží nule. Proč vůbec byl tento film natočen? Je to jen neskrývaná, půldruhé hodiny trvající reklama na Kempinski a Bogner - jinak nechápu důvod natočení tohoto filmu, prošpikovaného product placementem, ani důvod, pro který se této blamáže zúčastnil Jiří Bartoška. Přiznám se, že jsem o něm měl poněkud vyšší mínění. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • V původní slovenské verzi mluví Hana (Táňa Pauhofová) a Bára (Zuzana Norisová) svým mateřským jazykem, tedy slovenštinou, kdežto do české verze herečky samy sebe předabovaly do češtiny. (rublik05)
  • „Šťastný nový rok je poctou starým československým filmům, které dokázaly pobavit celé generace diváků v čase svého vzniku i několik desetiletí poté. Zároveň chceme nabídnout divákům jejich moderní a současnou verzi,“ vysvětlila producentka Adriana Kronerová. (SONY_)
  • Táňa Pauhofová (Hana) v jednej scéne hovorí, že je Maša Haľamová a ma chatu na Štrbskom plese. Maša bola slovenská spisovateľka a poetka, naozaj tam žila a má tam aj pamätník. (VanSar)

Reklama

Reklama