Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (276)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

V podstatě neškodná, oku lahodící blbinka, která je zde silně podhodnocená. Ano, vy všichni milí intelechtuálové, vy, co kde jaké bezduché a nevtipné sračce napálíte plný počet, aby jste se mohli plácat navzájem po zádech, jak ohromní jste chytráci, vy jste příčinou, že já místo tří hvězdiček, dávám čtyři. Film před divákem rozvíjí v podstatě banální vztahový příběh, ovšem s takovou něžnou poetikou, prokládanou povětšinou docela vtipnými momenty a co se klišé týče, v únosné míře a snesitelné podobě, navíc s pěkným vizuálem. Obsazení sedí dobře a já se bavila lépe, než je u Československých komedií posledních let obvyklé. Tudíž dávám 75% a komu se to nelíbí, ať se jde klouzat. Jsem zvědavá na druhý díl. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to s člověkem, kterému se to - narozdíl ode mě - vážně líbilo. Za to je ta jedna osamělá pecka. Sedět u toho včera sám, tak by tady teď nebyla. Protože pro mě osobně to bylo příšerný. Doslova ohavný. Maloměšťácká, snobácká, vulgární, neoriginální, nevtipná sračka. Mrzí mě, když se do podobných filmů, které mají jediný úkol- vydělat nějaké peníze- nepodaří propašovat ani zrnko kvality. Tohle je podle mě ten případ. ()

Reklama

Playman odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sladký až jsem se z toho málem poblil. Prosím víc takovýhle filmů, kde je všechno hezounký a pěkňounký s naprosto originální tématikou "hledání nového partnera, protože jí opustil" zaobalené do vyvoněné vánoční atmosféry. K tomu jako bonus naprosto originální příběh bohatého "prince", který hraje chudého, aby zapadl mezi nás obyčejné smrtelníky, a jeho sluha hraje zase toho bohatého, protože je naprosto vzrušující, že si vymění role. Jako to bude mít dopad? :-O A co na to ony dívky, které hledají svýho vysněnýho chlapa? ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

……áno scenár :hlboká plytčina, humor skôr v náznakoch, herci pre mňa hlavne  J.Bartoška a E.Vášaryová (aj keď nemali až tak čo hrať)....ale atmosféra Vianoc ,zasneženého Štrbského plesa, snaha ukazať dobro a happy end....na našu slovenskú filmovú mizériu skôr nadpriemer.  P.S. v Čechách, že to bolo predabované ????? to čo  to nás čaká i predabovanie napr. komédie  S Tebou mne baví svět ? - kedysi sa na konci oficiálnych listov písalo: Svetu mier  - teraz mi to pripadá skôr ,že.... svetu jebe..... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Zlatý "Román pro muže", podobné " Ženská na vrcholu ", spíše trapné a hloupé, jako " Špindl". Ale holt i milionáři a miliardáři mají právo na štěstí. Hrozně pitomý film, od začátku jasné, s jakým koncem. Bez humoru, spíše v křeči - viz Čínská rakev na BMW. Pro Bartošku "rychlý prachy". Navíc autodabing se opravdu nepovedl. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Film se odehrává ve Vysokých Tatrách, v Grand Hotelu Kempinski u Štrbského plesa. (Popinodan)
  • „Šťastný nový rok je poctou starým československým filmům, které dokázaly pobavit celé generace diváků v čase svého vzniku i několik desetiletí poté. Zároveň chceme nabídnout divákům jejich moderní a současnou verzi,“ vysvětlila producentka Adriana Kronerová. (SONY_)

Reklama

Reklama