Reklama

Reklama

Epizody(8)

Život rodiny se obrátí naruby, když je syn obviněný z vraždy spolužáka. V dramatickém thrilleru z právnického prostředí, adaptaci bestselleru Williama Landaye. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Takovou mrazivou podívanou jsem od Jabka nečekal. Velmi kvalitní drama. Herecké výkony excelentní. Dialogy jsem vážně hltal. Hlavně ten soudní proces, to byla pecka. Supr je i to, že J.K. Simmons se neobjeví jen na chvíli. Mamka Jacoba je pěkně šukézní baba. Má to i dokonalou hudbu. Atmosféru tak silnou, že jsem se přistihl, že jsem se v mém křesle nemohl díky napětí doslova pohnout, jak jsem byl upnutej. Jinak na druhou stranu mě už fakt hodně se.re ta genderová vyváženost. Tu malou černou holku ještě přežiju, ale že jeden týpek má matku Číňanku z toho je mi vážně zle. Ač to dělám vážně nerad, tak kvůli poslednímu dílu musím jednu hvězdičku sundat. Především za konečný závěr, který mě vážně velmi zklamal, skoro jsem měl nutkání dát sto bodíků. Stačilo ustřihnout aspoň posledních deset minut. 90/100 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý drží divákov pri obrazovkách svojou atmosférou a charizmou manželského páru, ale Chris Pine to tam jasne ťahá. Viem si ale predstaviť aj rýchlejšie riešenie prípadu, celý ten proces a záverečné zvraty by sa zmestili aj do celovečerného filmu. Apropo riešenie, okrem toho naťahovania deja je trochu slabinou aj ten neurčitý záver. Otvorené konce, pochybnosti, to nemusí osloviť každého diváka. Napätie tomu nechýbalo, naozaj len škoda toho záveru, ja mám radšej, keď sa ten uzol dokáže rozviazať a máme to uzavreté. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem Apple dost odsuzoval, že si kvůli vysokému nadbytku financí, kterých není nikdy dost, chce ukotvit své sítě i v oblasti filmu a seriálu, on jde ale na všechno velmi pomalu a díky tomu dosti kvalitně. Z jeho ostatních seriálových projektů jsem prozatím nic nezhlédl, Defending Jacob mě ovšem zaujal zejména kvůli mému oblíbenci Chrisu Evansovi a v jeho průběhu jsem přišel na chuť i pro mě doposud téměř neznámé Michelle Dockery. Jako milovník právnických dramat jsem si tuhle záležitost náležitě užil a jsem dost vděčný, že její konec nelze dopředu předpokládat. I když to už je dost subjektivní pohled. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Miestami scenáristický “patos”, plný vyšetrovateľských, či iných primitívno nelogických prešľapov, no keď človek videl taký dokument, ako je “The Imposter”, možné je vlastne úplne všetko. Každopádne, moju pozornosť samotný seriál udržal od prvej do poslednej minúty, čo sa tak často nestáva, pričom herecké obsadenie, je taktiež dokonalé (!), a tak mile rád tú štvrtú bez váhania udelím. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JSEM TADY, PROTOŽE VĚŘÍM V SYSTÉM A CHCI, ABY PRAVDA VYŠLA NA JEVO…“ /// Vražda školáka v prostředí, kde k sobě mají lidi blízko. Což je důležitý. Stejně jako to, že Barberovi jsou fajn a milující rodina… Obrazová příručka k tomu, co se bude dít, když vám obviněj dítě. Celkem dost „omáčky“, ale aspoň se víc seznámíme – se všema. Pak samo vyplouvaj logický věci – jako jak dobře znáte svého parchanta vy? Má to 8 dílů, takže logicky jde o víc než jen o jedno obvinění. Zvlášť, když vyšetřování jde tak nějak mimo nás. Drobný zápletky, rodinný střípky a snaha chránit svý dítě. Do toho ty vnější vlivy (sociální sítě, novináři…), prostě pel mel, kterej v tomhle rodinným dramatu baví. Navíc kurva chcete vědět, jak to všechno bylo… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2012 napsal William Landay, neznám. 2.) Znám svého syna (Znám svého syna?). 3.) Mám fotra ve vězení a přemejšlím, jestli bude mít mladej protekci. /// Thx za titule „Petra Kabeláčová“ a „saurix“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (51)

Zajímavosti (10)

  • Rovnako ako dej seriálu, aj jeho natáčanie prebiehalo v meste Newton, štát Massachusetts. Taktiež scény z Mexika sa natáčali v Mexiku, v oblasti Nuevo Vallarta, štát Nayarit. (Real Tom Hardy)
  • Ve 39. minutě, když Jacob (Jaeden Martell) jede s Andym (Chris Evans) k jezeru na ryby, a poté když Laurie (Michelle Dockery) skládá prádlo do skříně, slyšíme v pozadí skladbu „Time To Give“ od britské rockové kapely White Lies z jejich pátého studiového alba „Five“. (Trajektt)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama