Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mafiánského bose Paula Vittiho, který má být za měsíc podmínečně propuštěn, se ve vězení pokusí někdo zabít. Volá proto svému psychiatrovi, doktoru Benu Sobelovi, ten se s ním však odmítne bavit. Když se pak gangster nervově zhroutí, je doktor povolán do věznice. Podrobí gangstera řadě bolestivých testů a pak prohlásí, že Paul trpí psychosomatickou poruchou, která se může vyvinout ve schizofrenii. Přestože se Ben brání, je mu mafián nastěhován domů. Již cestou z vězení se doktorovi přizná, že všechno jen hrál a vysvětlí mu, že měl být zavražděn. Doktor mu doporučí, aby zločin pověsil na hřebík a začal nový život. Ben Paula seznámí s producentem gangsterského televizního seriálu, který ho najme jako odborného poradce. Krátce poté mafián za dramatických okolností zmizí a doktor Sobel dostane od FBI příkaz, aby ho do čtyřiadvaceti hodin našel. Podaří se mu to, ale je proti své vůli přinucen zúčastnit se spolu s mafiány loupežného přepadení. A aby toho nebylo málo, připlete se k tomu všemu ještě filmový štáb, pro který Paul pracuje. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

RHK 

všechny recenze uživatele

Přeber si to znovu je vtipné volné pokračování filmu Přeber si to. Mezi mafiánským šéfem Robertem De Nirem a jeho psychiatrem Billy Crystalem i dalšími postavami to jiskřilo a já se dobře bavil. Který z filmů je vtipnější netřeba řešit. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=vF-lF7slKV4 ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Dvojka je prostě klasicky ušitá horkou jehlou, vrací se sice původní postavy, ale je to slabší. Analyze that má velké mezery ve scénáři - kde vzali jeřáb? Na natáčení se o něm jen zmiňují ; zrovna v místě přepadení se natáčí scéna seriálu ; kurátor se nezajímá o propuštěného vězně. Ačkoliv se De Niro i Crystal snaží, je to horší než minule. Komerční propadák Ramise. ()

Reklama

Kroupa 

všechny recenze uživatele

"Proč ujíždíte, třeba je to FBI!" "Ty jsou až za nima, proberte se." nebo "To by nás zastřelili za denního světla?" "Jo, přes den je to nejlepší - líp na to viděj." Jinými slovy naprosto normální hlášky, v tomto druhu filmu předpokládané, přesto však vyvolávající slzy smíchu (aspoň u mě). Navíc jsem zažil nečekané prozření, že i český dabing může být velmi dobrý. Dokonce jsem přesvědčený, že v originálním znění bych si film nikdy tak neužil. V tomhle případě má dabing téměř stejný přínos zážitku jako dabing u Pulp Fiction (i tady je jazyk jadrný). Crystal je skvělý, pro chválu De Nira snad ani neznám slova. ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Analyzuj bolo veľmi podarená komédie a Analyzuj znova už neznamená, že sa jedná znova o podarenú komédiu. Billy Crystal a Robert De Niro sa snažia rozohrať zábavný kolotoč, ale pravidelne ak sa rozbehne tak sa hneď zadrhne. Nakoniec nám s toho vyjde priemerná komédia s vynikajúcimi hercami. Ale treba uznať, že De Niro dokáže zahrať blázna úžasne. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Klasická snaha něco ještě vyrejpat z úspěchu předchozího Přeber si to. Amíci si neuměj zkrátka říct: je to teď na špici, tak skončíme. Raději vždy udělají dvojku ač s mnohem horším scénářem a jen pár vtipnými nápady a spoléhají na to, že divák okouzlen předcházejícím dílkem zaskočí do kina i na ,,dvojku"... I tak to nějakej ten mega doláčů hodí, ale divák je lehce zklamán... I zde se zasmějeme, ale už to nemá to tempo co předchůdce. Kdo to shlédne neprohloupí, jedná se o slušnou avšak průměrnou komedii. * * * ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Striptérka, které dá Ben Sobel (Billy Crystal) mince jako spropitné, je známá pornoherečka Gina Lynn. Celá scéna byla Crystalovou improvizací a původně se ve finálním sestřihu neměla objevit. Proto není Gina uvedena v závěrečných titulcích. (kenny.h)

Související novinky

Travolta je král mafiánů

Travolta je král mafiánů

13.04.2011

Jednou už velký comeback díky postavě gangstera slavil. Tenkrát byl ale pouhým pěšákem, teď bude rovnou největším americkým zločineckým bossem. V epickém dramatu Gotti: Three Generations si John… (více)

Reklama

Reklama