Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Smrtící virus zasáhne město a osamělý muž se ocitne v pasti. Uvězněný ve svém bytě bez spojení s okolním světem se snaží najít pomoc a cestu ven. (Netflix)

Recenze (134)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Vcelku ok jihokorejský survival o gamerovi, co to má srovnaný a tak když vypukne zombie apokalypsa, jde zpátky pařit. Ale všichni víme, jaká je realita, když nám vláda odstřihne internet. A tak je náš korejský Simon Phoenix nucen to nějak začít řešit. Dívat se na to dá, ale příliš to nechytí, je to ploché a člověk už podobnou dějovou kostru viděl stokrát. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina Joon-woo je idiot. Jeho hovadské chování mi lezlo fakt na nervy. Jeho komunikace s Kim Yoo-bin byla jak ze silvestrovské estrády, i když Kim byla taky tak trochu pošuk. Přežít sám v bytě v osmém patře není jednoduché, když se stále okolo potloukají hladoví nemrtví. Pokud by zůstalo jen u toho, tak se jedná o průměrné drama jednoho idiota. Naštěstí dojde i na akci. Nemrtváci opět běhají rychleji než živí, a proto utéci jim je téměř nemožné. Kromě naháněček měla šmrnc i scéna s milým zachráncem. Zuřivý dav měl grády! Bohužel gore chybí, což mne mrzelo. A ošoupané čtyři hvězdy dávám právě za úprk o život, jelikož jako drama mne to nenadchlo. Konec jsem čekal jiný, ale budiž... ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Vlastně fajn film, kterej si jde, jde a potom...no,  a potom dojde. Ano, jsou tam nějaký věci, který úplně smysl nedávají, ale většina z nich se děje hned poté, co má hlavní hrdina epizodku, tak mu tak trochu jebne a začne dělat blbosti. A já to chápala. Podotázka: jak dlouho bych vydržela zavřená v bytě se svýma soucasnýma zásobama? Vždyť já bych ani neměla nic, čím bych potom nahradila absenci vody jako tady! Takže jo, tak trochu blbost, kde se postupně odškrtnává a všechno, co jsem tam vidět chtěla, to jsem taky dostala. Včetně "pána z osmého patra". Prostě romantik  ;) jenom to nebyla až taková zábava, jak to mohlo být. Což vynahrazuje kratší stopáž. Za dva dny se mi to ale vypaří z hlavy (ale konkurečního žraloka z ní nedostanu nikdy!), důkazem byť, že jsem včera zapomněla napsat komentář hned po shlédnutí. Ale tentokrát to není moje chyba, ale filmu  :)  mohlo to být o tolik lepší  :( ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Svet postihne apokalypsa nemŕtvych a týpek sa zasekne v rodičovskej garsónke. Herecké obsadenie: Aby film priblížili svetu tak dali Ah-in Yoo (nar. 1986, Jižní Korea) blond melír, ktorý ani po mesiaci v karanténe neodrastie, zaujímavé. Prevedenie: Lacnosť celej snímky je ňou doslova presiaknutá a popravde nehrá ani na strunu pocitov. Jediné čo je vážne premakané je množstvo komparzistov ale pri kórejskej populácií, zohnať ich asi nebolo moc ťažké. Pocity: Je to chabé a popravde keď sa hlavný hrdina rozhodol o samovraždu celkom som mu fandil aby sa tá utópia skočila. Prekvapivo asi 20 minút do konca som sa začal celkom dobre baviť.  Pridaná hodnota: Priemerný film malým množstvom dobrých pasáží a silným komparzom. 45% ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Už od úvodních minut docela nápaditá a originální zombi akce, která klade důraz hlavně na přežívání hlavních postav a nechává stranou nákazu jako takovou včetně toho politického patosu okolo. Infikování lidé nejenže vypadají k světu, ale i jejich zvuková či pohybová kreativita vás mile překvapí. Bohužel je to film a tak počítejte se spoustou nelogických až klišovitých situací, které vás přímo zavalí v poslední třetině filmu. A vůbec, jdu si zahrát PUBG... :D ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 1. října do 12. prosince 2019 ve městě Gunsan (Jižní Korea). (ČSFD)

Reklama

Reklama