Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Počas Halloweenu sa partia kamarátov vyberie na zábavu, ale tá je príliš nudná, takže z nej odídu. Dostanú nápad ísť navštíviť strašidelný dom. Popri ceste na jeden narazia, a keďže ich vystraší hneď prvé monštrum, na ktoré narazia, rozhodnú sa vstúpiť. To ale nikdy nemali robiť. - Čakal som ovela viac, keďže nikto z kamarátov nedal menej ako tri hviezdy. Tento koncept bol za posledné roky spracovaný niekolkokrát a mám pocit, že Haunt je z týchto kúskov najslabší. Osobne mi vadilo hlavne herecké obsadenie, z ktorého mi boli všetci extra nesympatickí už v úvodných minútach. Našťastie je to Slasher, takže o postavy až tak nejde. Krvi je tu dosť, ale nie je tu žiadna scéna, ktorá by vyslovene utkvela v pamäti. Koniec to u mňa vytiahol na slabé tri. Myslel som, že to bude ďalší z hororov, ktorý budem pozerávať pred Halloweenom každý rok, ale nezaujal ma ani natolko, aby som si ho niekedy pozrel znova. + herec z iZombie a The Other + herec z The Strangers: Prey at Night ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Člověk si řekne, že když hned na začátku vyhoděj z auta ten drahej taxametr nebo navigaci nebo co to bylo, a ani se pro to nevrátí, tak že už to prostě bude jen horší, nějaká generická nelogická vyvražďovačka... a pak na něj vybafne taková slasherová pecka. Wow. To nejlepší z Vřískotu, Saw a nedávný Únikový místnosti na jednom místě v devadesáti kulervoucích minutách. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný slasher o strašidelném domě, kde vraždí skupina klaunů náhodné návštěvníky, mě zklamal. Odlehčené SAW, kdy parta omladiny musí projít rozličnými místnostmi a občas vyluštit hádanku, originalitou vskutku nesrší. Ale nechť, člověk chce stejně jen vidět, jak budou všichni postupně vykydleni. Nu, a zde je největší kámen úrazu, pokud pominu první táhnoucí se polovinu, kdy se nic napínavého neděje. Gore je vskutku mizerné a odfláknuté. Všechny ty gumové hlavy, proražené, roztržené či ustřelené by mě bavily u osmdesátkového hororu, ale ne u současného, kdy jsem zvyklý na věrohodné efekty, co mnohdy vypadají, jako že ani efekty nejsou, ale že jde o snuff. Navíc žádná přehnaná brutalita se nekoná, prostě rána kladivem a je po všem. Třetí hvězdu dávám za svižnou poslední čtvrtinu, která přeci jen napětí měla, jen v úplném konci jsem se trochu ztratil. Odpustím i klišé typu - jej, já tě zabít nechtěla. Tak snad budu mít na letošní Halloween šťastnější ruku...p.s. Killer Klowns from Outer Space byli zábavnější ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mám rád únikovky i strašidelné domy takže každej horor z tohoto prostředí uvítám. " Haunt " je nenáročná hororová vybíjená která nabízí vydařené masky ( i ty pod maskami ) a najde se tu i pár ucházejících gore efektů. Každopádně je to mnohem lepší než loňský " Hell Fest: Park hrůzy ". I tak to ale na víc jak průměr nevidím. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Spadla mi držka z tohohle filmu. Přesně takhle měl vypadat Hell Fest před rokem, WOW. Jasně nejde o nic nového, nic inovativního, jenže je to kurevsky povedené. Žádná postava mi nelezla na nervy, všechny byly fajn, a dokonce jsem si i nějaké oblíbil, a ve finále jsem se přistihl že s nimi prožívám každou situaci. Duo Beck a Woods na mě udělali největší dojem filmem Tiché místo, pro který napsali scénář, a tady si střihli i režii, a nemám co vytknout. Jooo některé situace sou předvidatelný, a trochu klišé, jenže, jak by jste udělali film nepředvídatelný? To v tomhle žánru nejde. Gore se ve filmu objeví a hned po zhlédnutí filmu jsem chápal proč. Producentem byl ELI ROTH. Tomu se není čemu divit. Hudebně je to fajn, velmi vhodná do daných scén. Pro mě se jedná o jeden z nejlepších hororů roku, je to zkrátka neskutečně povedená žánrovka. A k tomu konci? No, trochu se to tam nehodilo, ale já jsem za to rád, bylo to cool. PALEC NAHORU : ) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)
  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)

Reklama

Reklama