Reklama

Reklama

Dokážeš udržet tajemství?

  • USA Can You Keep a Secret? (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Každý má svá osobní tajemství, která neřekne ani té nejlepší kamarádce. Emma, hrdinka romantické komedie Dokážeš udržet tajemství?, ale v návalu alkoholu a paniky z turbulencí vyklopí všechny své tajnosti a intimní pocity neznámému muži na vedlejším sedadle v letadle. Kdyby se už nikdy nepotkali, nic by se nestalo. Z cizince se ovšem vyklube očekávaný Jack Harper, nový nejvyšší šéf v práci. Máloco může být strašnějšího, než jejich druhé setkání… A než pobyt v jedné kanceláři a asi i v jednom městě. Proč mu jen, proboha, říkala o svém bodu G?! A že by chtěla zkusit mít penis?! A že kafe v práci je úplně strašný?! Na pomoc musí přispěchat nejlepší kamarádka i šílená spolubydlící. Všechny společně pak spadnou do víru trapasů, náhod a komických situací, ze kterých ale i přesto může vzejít překvapivé pozvání na rande a láska. Láska, do které zasáhne další tajemství. Ty má totiž úplně každý. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (73)

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina byla fajn a ačkoliv mi připadalo, že hlavní hrdinka mohla dostávat trochu větší kapky, bavil jsem se dobře. Ta druhá se dle očekávání spíš než na komediální soustředila na romantickou linku a to už mě tolik nebralo. Na Alexandru Daddario se sice koukalo pořád dobře a s Hoechlinem jim to docela klapalo, ale na můj vkus bylo těch sladkobolných výjevů trochu moc. Navíc se vytratil vtip a když už na něj v těch několika málo momentech došlo, působil spíš trapně. Jednou se to dá. 55% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem odkládal rok a 4 měsíce jelikož se mě do něho nechtělo a musím uznat, že kdybych ho neviděl o nic ani nepřijdu. Ženská cestuje letadlem a bojí se při turbulencích, že umře tak vyklopí všechny své tajemství chlápkovi co sedí s ní, který je shodou náhod šéf její firmy (reálné asi jak série Star Wars) . Bohužel vtipné je to jen ze začátku a to jen něco a celé to zachraňuje jen hlavní ženská postava. Do toho se zde ve velké míře objevuje feminismus (když si ženská musíš dřít dvakrát více než chlap , aby si něco dokázala) v celé firmě jsou zhruba 3 chlápci na 10 ženských (absolutně nereálné ve firmě na výrobu bio drinků) a celkově to není žádná sláva. 40 procent ztráta času nedaj bože na to jít do kina ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Idea fajn, koncept dobrý,... ale realizácia dosť zlá. Prehnané tlačenie na pílu takmer po celý čas výrazne poškodilo celý dojem z filmu. Ako sa vraví - menej je niekedy viac. Preafektované postavy s veľmi prihlúplymi reakciami, to nie je zrovna niečo, čo by ma tešilo. Navyše, tento štýl trápneho humoru fakt nemusím. Celkovo mal film veľmi máličko svetlých momentov, sem tam nejaký zmysluplný dialóg, takže celkovo žiadna sláva. A pritom, ako som napísal v úvode, tak idea a koncept mali celkom dobrý potenciál na úspech. Nuž... nevyšlo! ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Sice se toto zařadí do tuctových romantických komedií, ale i přesto si to zaslouží mojí pozornost. Už jen díky hereckému duu, Alexandra Daddario má snad ty nejhezčí oči jaké jsem kdy na obrazovkách viděl. No a Tyler Hoechlin sakra, být na kluky tak nevim nevim. Každopádně, tohle není o hercech. Film je chytlavý, nemusí to být samý žert a vtípek. Navíc koho někdy nenapadlo někdy prostě ze sebe všechno nechat vyjít ven, navíc když to sdílíte s člověkem, kterého nejspíš už nikdy nepotkáte. Já to párkrát udělal a člověk si aspoň trochu uleví. Bohužel když se z toho neznámého stane Váš šéf, může z toho začít zajímavý blázinec. Moc se mi líbilo jak všechny ty tajnosti byli zpětně ukázány a že jsi z toho ten chlapík nedělal vědu a spíš naopak se nebál rejpnout, ale v takovém tom dobrém slova smyslu, že to moc nepřeháněl. Fakt povedená, průměrná, možná lehce nadprůměrná komedie. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Alexandra Daddario občas sympatická, občas, tedy o dost častěji, a to hlavně ze začátku, naprosto na pár facek. Tuctový, ničím vybočující a snadno zapomenutelný film, jakých už jsem viděl určitě několik desítek. Za pár dní nebudu vědět, o čem to bylo. A ještě že tak, protože pamatovat si dvě asi nejškaredější spolubydlící v dějinách filmu, to prostě nechceš. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Keď Jack (Tyler Hoechlin) príde prvýkrát k Emme (Alexandra Daddario) do bytu, zahlási pri pohľade na obrázok, že je to najšťastnejší pes, akého kedy videl. V skutočnosti ide o psa Alexandry Daddario Levona, ktorého si adoptovala. (megajalec)
  • Jedno z priznaní Emmy (Alexandra Daddario) v lietadle je, že keď počuje skladbu od Imagine Dragons "Demons", rozplače sa. Alexandra Daddario si zahrala v inom videoklipe spomínanej kapely, a to v Radioactive (2012). (megajalec)
  • Film je založen na románu „Can You Keep a Secret?“, který napsala Sophie Kinsella. (ČSFD)

Reklama

Reklama