Reklama

Reklama

Dokážeš udržet tajemství?

  • USA Can You Keep a Secret? (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Každý má svá osobní tajemství, která neřekne ani té nejlepší kamarádce. Emma, hrdinka romantické komedie Dokážeš udržet tajemství?, ale v návalu alkoholu a paniky z turbulencí vyklopí všechny své tajnosti a intimní pocity neznámému muži na vedlejším sedadle v letadle. Kdyby se už nikdy nepotkali, nic by se nestalo. Z cizince se ovšem vyklube očekávaný Jack Harper, nový nejvyšší šéf v práci. Máloco může být strašnějšího, než jejich druhé setkání… A než pobyt v jedné kanceláři a asi i v jednom městě. Proč mu jen, proboha, říkala o svém bodu G?! A že by chtěla zkusit mít penis?! A že kafe v práci je úplně strašný?! Na pomoc musí přispěchat nejlepší kamarádka i šílená spolubydlící. Všechny společně pak spadnou do víru trapasů, náhod a komických situací, ze kterých ale i přesto může vzejít překvapivé pozvání na rande a láska. Láska, do které zasáhne další tajemství. Ty má totiž úplně každý. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (73)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Alexandra Daddario občas sympatická, občas, tedy o dost častěji, a to hlavně ze začátku, naprosto na pár facek. Tuctový, ničím vybočující a snadno zapomenutelný film, jakých už jsem viděl určitě několik desítek. Za pár dní nebudu vědět, o čem to bylo. A ještě že tak, protože pamatovat si dvě asi nejškaredější spolubydlící v dějinách filmu, to prostě nechceš. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Idea fajn, koncept dobrý,... ale realizácia dosť zlá. Prehnané tlačenie na pílu takmer po celý čas výrazne poškodilo celý dojem z filmu. Ako sa vraví - menej je niekedy viac. Preafektované postavy s veľmi prihlúplymi reakciami, to nie je zrovna niečo, čo by ma tešilo. Navyše, tento štýl trápneho humoru fakt nemusím. Celkovo mal film veľmi máličko svetlých momentov, sem tam nejaký zmysluplný dialóg, takže celkovo žiadna sláva. A pritom, ako som napísal v úvode, tak idea a koncept mali celkom dobrý potenciál na úspech. Nuž... nevyšlo! ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Sophie Kinsella je velmi úspěšná spisovatelka, jejíž knihy milují čtenářky na celém světě. Nečetl jsem coby necílová skupina předlohu, nedokážu srovnat. Byl jsem zvědavý, zda Alexandra Daddario zvládne hlavní roli, zatím jsem měl možnost ji vidět pouze ve vedlejších rolích, kde dávala na odiv své poprsí a o něj primárně v daných případech šlo. Když se tato její přednost schová do ústraní, dokáže zahrát úplně obyčejnou holku, která touží po troše lásky, štěstí a (u)spokojenosti. Nenáročná komedie, jež neurazí a pobaví. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Veľmi pohodová a príjemná komédia, pri ktorej človek aspoň na chvíľku vypne mozog a iba sa necháva unášať krásnymi krivkami Alexandry. Na druhej strane ale už po polhodinke to začína sklzavať do priemernej teenage až miestami trápnej žánrovky, ktorá je v niektorých momentoch zbytočne presladená. Každopádne ale v rámci žánru ok. 60 % ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Je to vcelku milé, sem tam dokonce vtipné a občas bohužel i trapné (jakože teď se na tebe hrozně naštvu, protože jsi prozradila, že mám neteř!!! :-O ehm, pardon za spoiler, ale tohle jsem trochu nepobrala). Co je fakt, že jsem se u filmu i usmívala (nevím, možná to bylo tím vínem, co jsem u toho pila). Každopádně v rámci kategorie je to průměrný film akorát tak na to vypnout mozek a zasnít se, jaké by to bylo, kdybych se tak mohla někdy ještě zamilovat... :-) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Keď Jack (Tyler Hoechlin) príde prvýkrát k Emme (Alexandra Daddario) do bytu, zahlási pri pohľade na obrázok, že je to najšťastnejší pes, akého kedy videl. V skutočnosti ide o psa Alexandry Daddario Levona, ktorého si adoptovala. (megajalec)
  • Jedno z priznaní Emmy (Alexandra Daddario) v lietadle je, že keď počuje skladbu od Imagine Dragons "Demons", rozplače sa. Alexandra Daddario si zahrala v inom videoklipe spomínanej kapely, a to v Radioactive (2012). (megajalec)
  • Film je založen na románu „Can You Keep a Secret?“, který napsala Sophie Kinsella. (ČSFD)

Reklama

Reklama