Reklama

Reklama

Po zmrzačení jediné přeživší Victorie Heyes (Samantha Scaffidi) a spáchání sebevraždy při policejní konfrontaci je Art (David Howard Thornton) o rok později vzkříšen zlověstnou bytostí a na halloweenskou noc začne hon na dva nic netušící sourozence v oblasti Miles County. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (147)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Art se vrací jako ještě o kus větší zkurv, co se vyžívá v úchylácký němohře, extra brutální popravě obětí a poté sračkování jejich mrtvol. Opravdu je to o level výš po stránce filmařiny i v množství krve a masakrování, smekám co jde stvořit ještě jako pouhý nadšenecký nízkorozpočťák. Hlavní hrdinka překvapivě sympatická. Výtka je jasná, stopáž skoro o hodinu (!) delší než co by bylo optimální. Jinak výtečná hororová zábava, milerád si pustím další díl. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Takze se nam vratil nas klaun o kterym nikdo nic nevi..jen ze se jmenuje ART - no ted je mnohem vtipnejsi a mluvi oblicejem, jeho nejlepsi kousek je asi kdyz rozebere tu cubku a pak ji vosoli 😊 to se mu povedlo..par dobrejch srand vymyslel az to ke konci nedomyslel..hrdinka je hot lidl wonder woman, nadech VHSky ztoho smrdi, doufam ze se klaun vrati vy zmrdi 😊 ARTa mam rad je to muj velkej slasherovskej kamarad 😊 ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo malým mestečkom Miles County otriasla séria vrážd, ktorú mal na vine klaun menom Art, sa komunita snaží zabudnúť na tohto vraha. S príchodom Halloweenu sa však hororoví nadšenci začínajú prezliekať do jeho kostýmov a on sa stane miestnou legendou. A to nie je všetko. Art začne čoskoro v mestečku opäť úradovať a obetí bude tento rok ešte viac. - Napriek totálne prepálenej stopáži o trochu lepšie než prvá časť. Som rád, že už to má release za sebou, pretože shilling Brada Misku a spol. začínal byť už vážne iritujúci. Žánrových fanúšikov tento sequel poteší, ale že by takýto film dokázal prilákať nových hororových fanúšikov, tak to určite nie. Damien Leone vie, čo fanúšikovia takýchto hororov chcú, ale mne osobne sa nepáči jeho práca s klaunom. Omnoho viac by mi vyhovovalo, keby bolo Artovo zabíjanie plné fajnového gore doplnené o poriadne hlášky, pretože v niektorých momentoch sa to doslova žiadalo. Ďalšie nedostatky už som nezaznamenal, pretože bolo jasné, že sa to od celkom pozitívne prijatej jednotky velmi líšiť nebude, takže som vedel, do čoho idem. Som zvedavý, s čím režisér príde ďalej, pretože napriek tomu, že tieto dva Terrifier filmy neboli ničím výnimočným, si dokázal vybudovať pôsobivé žánrové renomé. ()

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Kur... tak teraz už som videl všetko! Aj pre dospelých je to obsahovo choreograficky mentálne masturbačne šokujúcejšie ako porno pre 5 ročné deti!Teda tý do roku 95 povedzme,dneska už má zasr... notebook každý druhý škôlkár a to nehaním notebooky... Každopádne treba zvážit,či vám to za to stojí,lebo ak ste normálný už po prvých 3 minutách budete nenormálný,nielen hygienicky... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Přestože jsem se nakonec Terrifier 2 rozhodl hodnotit maximálním počtem *, nemohu skrýt určité zklamání z tohoto pokračování, a to hned ze dvou důvodů. Jednak téměř 140 minutová stopáž je na takovýto typ filmu prostě neúnosná, zbytečná a nepřinášející nic dobrého, jelikož je natahovaná prostě jen nepodstatnou dějovou vatou, bez které by ten film fungoval i tak a prostě tento tvůrčí krok musím jednoznačně odsoudit, a jednak to co si tvůrci připravili zhruba v závěrečné čtvrthodince, co se tedy týče děje, tak to se omlouvám, ale to mělo jako znamenat co? Já vůbec nepochopil především dění kolem ústřední hrdinky, především to její WTF oživení, no a mezititulková scéna tomu pak dala korunu úplně, to jsem fakt nepobíral už vůbec a jako jestli to měla být prostě jen cestička k oživení klauna Arta, tak to jsou tvůrci pěkní břídilové, že to udělali právě tímto způsobem, který je sice správně brutální, nechutný a efektní, ale zároveň hlavně i fakt hloupý. Toť tedy k těm výtkám, kvůli kterým jednička nad tímto pokračováním u mě jednoznačně vítězí, zbytek je ale v naprostém pořádku, a já si opět chrochtal blahem. Především tedy jakmile se dostane klaun Art ke svému řádění, tak to je lahůdková záležitost, totální gore festival, vrcholný masakr, a dokonce ani kvalita veškeré té řezničiny není vůbec špatná, zvlášť když divák ví, že finanční prostředky tu nebyly příliš k dispozici. Fajn jsou jinak i veškeré postavy, které jsou sympatické, slečny jsou pohledné, parádní je opět i dokonale syrová a špinavá atmosféra, nechybí tu napětí, několikrát jsem se i leknul tak, že jsem si musel jít přehodit pleny, a hlavně, postava Arta se tu pak díky svému nekompromisními a zároveň vtipnému masakrování dostává na pomyslný vrchol mého osobního žebříčku oblíbenosti mezi hororovými figurami, a doufám, že další díl to jen potvrdí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (15)

  • Artův (David Howard Thornton) make-up je podobný Marcelu Marceauovi, který byl legendárním francouzským mimem, jenž přežil nacistickou okupaci a zachránil mnoho dětí ve 2. světové válce. Byl respektován díky jedinečnému stylu pantomimy, dojímal publikum, aniž by pronesl jediné slovo, a byl světově znám jako „mistr ticha“. Toto přízvisko je v Artovi zobrazeno tím, že v žádném případě, ať už se s ním děje cokoliv, nevydá ani hlásku. (noelcoward73)
  • Natáčení probíhalo v amerických státech New York (město Abracadabra) a New Jersey (město Manalapan a noční klub QXT na 248 Mulberry St. v Newarku). Natáčelo se od října 2019 do 10. července 2021. (noelcoward73)
  • Mistr (knižního) hororu Stephen King vyjádřil o filmu uznání na Twitteru: „Terrifier 2 vás vytrhne ze staré školy.“ (noelcoward73)

Reklama

Reklama