Reklama

Reklama

Po zmrzačení jediné přeživší Victorie Heyes (Samantha Scaffidi) a spáchání sebevraždy při policejní konfrontaci je Art (David Howard Thornton) o rok později vzkříšen zlověstnou bytostí a na halloweenskou noc začne hon na dva nic netušící sourozence v oblasti Miles County. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (150)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Art tu je zas a masakruje svoje obete ešte s väčšou surovosťou a sadizmom. Že je to zvrátené hovädo viem už dávno a keďže som to očakával, prekvapiť ma to nemohlo. Užíva si to ešte viac ako minule. Svoje obete teraz nemusí naháňať, ale pekne si ich nájde doma či v aute. Som trocha prekvapený, že i keď aj táto časť sa vyznačuje silnými explicitnymi scénami, tak sa tu našiel čas i na aspoň trocha rozvinutie charakterov postáv. Asi preto ma film cez dve hodiny, ale takáto striedačka mi celkom vyhovovala. Dialógové nezáživne scény sa miešali s gore šťavnatými a slušne prevedenými. Nečakal som to, že to poviem, ale tento Art ma bavil. Nehrá sa na nič, na čo nemá a v podobne ladených filmoch sa prihliada hlavne na gore stránku a tu zvládol do cela solídne. A, že pritom je trocha vaty už nikomu neublíži. Tento film a mnoho ďalších boli stvorené len za jedným účelom, trocha obohatiť hororový žáner. A tu nemôžem zabudnúť nespomenúť Hotel Inferno 2: The Cathedral of Pain, ktorý mi to tu najviac pripomínal. Nie príbehom, ale krvavostou sú si veľmi podobne. A aj keď sa dávno o originalitu nejedná, tak i takéto dielko si nájde fanúšikov. A aj keď ja k nim zatiaľ nepatrím, tretí diel môže všeličo zmeniť  A tak to vyzerá, že klaun Art bude nová hororová ikona a po tejto časti, mu to aj celkom prajem. ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

V podstate jednotka s o niečo lepšími niektorými gore scénami, ale absencia akéhokoľvek náznaku scenára či deja, tá zostáva. Úplne chápem, prečo sa z toho niekomu v kinách robilo zle a prečo niektorí ľudia odchádzali zo sály, ja by som to urobil rovnako, byť na tom v kine a moje kroky by smerovali hneď do pokladne, kde by som si pýtal nielen peniaze za vstupné späť, ale aj náhradu škody za premárnený čas. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je obdivuhodné, co Damien Leone s mikrobudgetem dokázal vytvořit. Nejenže má druhý Terrifier značné množství luxusního gore (což se všeobecně čekalo), on i dobře vypadá. Samozřejmě, nízký rozpočet je cítit, ale ten snímek prostě má určitou estetiku, svým způsobem krásné záběry, stylovou výpravu ... nejde úplně jednoduše odsoudit s tím, že je to jen laciný krvavý shit / brak. Na druhou stranu by to ale chtělo trochu soudnosti, protože 140 (!!!) minut to mít opravdu nemuselo. Snaha nacpat tam i nějaký příběh, mytologii .. já to cením, ale proboha, svižnějc. Někdy mohly ve střižně zůstat celé scény, někdy by postačilo zkrátit jednotlivé záběry, filmu by to jen a jen pomohlo. Dejte mi o čtyřicet minut kratší cut a přihodím čtvrtou hvězdu.  7/10 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No to jsem se zase pobavil při čtení komentáře zdejšího hororovýho experta (alespoň on si to o sobě myslí) Psychora. Asi neví o čem je Splatter. Příběh je většinou vedlejší (což je i tady). Krev a gore to je oč tu běží. Na můj vkus ale film obsahuje spoustu zbytečné vaty s čímž souvisí i (podle mě)kurevsky přepálená stopáž. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jelikož neznám ani původní krátký film, ani první díl, bylo pro mě tohle první setkání s Damienem Leonem a jeho klaunem Artem a dojmy jsou minimálně smíšené. Na jednu stranu je druhý Terrifer solidně brutální, nabídne celkem slušné gore a je na něm vidět, že Leone dokáže za poměrně málo peněz stvořit poměrně dost nechutné muziky. Na druhou stranu je tu ovšem jakási ne moc funkční mytologie, která mě úplně míjela a hlavně 138 minut je na podobný druh film prostě extrémně moc. Je sice fakt, že i s takhle extrémní plochou dokáže Leone pracovat lépe než mnozí slavnější kolegové a neměl sem pocit že by se to vyloženě táhlo, ale zkrácení a dobrou půl hodinku by nebylo vůbec od věci. Ty solidní tři si tenhle úchylný klaun i tak zaslouží, protože podobně vyšinutých věcí zase tak moc nevzniká...60% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu zazní celkem 30x slovo „fuck“. (noelcoward73)
  • Diváci po promítání v kinech uvedli, že film je tak násilný a krvavý, že lidé v kinech zvraceli a omdlévali. V některých případech byla dokonce přivolána sanitka. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno