Reklama

Reklama

Po zmrzačení jediné přeživší Victorie Heyes (Samantha Scaffidi) a spáchání sebevraždy při policejní konfrontaci je Art (David Howard Thornton) o rok později vzkříšen zlověstnou bytostí a na halloweenskou noc začne hon na dva nic netušící sourozence v oblasti Miles County. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (150)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak, že Art si na konci jedničky vystřelil mozek z hlavy (doslova) , aby ho nedostaly policajti objeví se na pitevně kde žije (jak nevíme nevysvětlí se to) a zabije patologa (tohle je konec jedničky v kostce)  pak si umyje oblečení a zabije chlápka co tam v prádelně spí a jde zabíjet dále.  Mezitím tam potká jakousi klaunskou holku (zhruba 7 let) co se tam střídavě objevuje a neobjevuje tak, že nevíme jestli je to jeho přelud nebo ne pak zde máme nějaké lore ve stylu, že přežila kdysi jeho vraždění a mrdlo jí z toho. Posuneme se dále sledujeme holku , která měla otce co mu hrabalo v palici a kreslil obrázky Arta taky jí jako malé navrhl kostým jakoby superženy s křídly co má nadpřirozené schopnosti uzdravovat mrtvé (zní to tak opravdu blbě jak to píšu) ta jde na halloweenskou party a Art jde po ní. Vraždy jsou hodně drsné, ale bohužel zde už jsou zavedené do absurdna třeba ženskou skalpuje pak zmasakruje nožem uřízne jí ruku a ona ještě pořád žije nebo ženské vystřelí mozek z hlavy otevře hrudník a ještě vezme bijící srdce a sní ho. Konec se taky nepodařil jelikož ta ženská přežije postupně zmlácení ,zmlácení důtkama, probudnutí mečem, pád do jakési katakomby, pád do kádě s vodou a utopení v kádi s vodou. Nebýt toho gore a té hudby 40 procent. P.s. ta potitulkovka je jako co , že přeživší jedničky porodí Artovi živou hlavu? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strašne dlhé to bolo, ale napriek tomu nenudilo. Ale mnohé z ukázaných záberov boli už na mňa príliš, nie som fanúšikom takej bezbrehej krutosti, cítil som sa pri nich dosť negustovne, až hnusne. Ale to bol asi aj cieľ. Fanúšikov gore žánru musí tento kúsok potešiť. My ostatní to na druhýkrát už vynecháme. ()

Reklama

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Na to jak jednička byla krom výborného góru naprostý průměr a po stráce režie taky moc neoslnila, tak tady smekám před Leonem. To co provedl s tím budgetem kterým měl je až k nevíře. Takhle brutální a ujetý gore jsem už dlouho neviděl a fakt jsem si to užil. Je fajn že už tu sledujeme trošku více rozvedený příběh a postavy ke kterým se dá vytvořit nějaký vztah, hlavní hrdinka ftw. A celkově i co se týče režie tak se Leone taky dost zvedl a celý film zahaluje do 80s synth hávu, takže paráda. Jediné co je asi podle mně největší problém je přepálená délka, na to že je to prostě béčko. Kvůli tomu pak odstup mezi killy film rozředí a nepůsobí celistvě a nemá to na diváka až takový dopad. Jinak ale se jedná o fakt poctivou řež kterou jsem si jako fanda žánru opravdu užil. Snad se jednou splní sen že česká distribuce dá nějaký takový film i k nám do kin, snad premiéra Medvídka Pů: Krev a Med je toho předzvěst. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Terrifier 2". Film, pri ktorom vraj veľké množstvo ľudí v kine omdlievalo alebo potrebovali aspoň vrecká na zvracanie. Takže uznávam, bol som zvedavý, ako to celé nakoniec bude vyzerať. Odvážne som vstúpil na hororovú pôdu tohto filmu... a nepovracal som sa, ani som neodpadol. Ale uznávam, že pri niektorých scénkach som radšej na moment zavrel oči, lebo sadizmu sa tu skutočne nekladie miera. Môžem pochváliť Damiena Leoneho, že sa mu podarilo také grafické scénky natočiť, no rovnako to miestami pôsobí, že sa snažil skutočne až tak moc, že to mohlo ísť na úkor filmu. Nemám problém s gore a násilím v hororoch, pokiaľ to nezačne pôsobiť, že sú tie filmy vysoko násilné už len preto, aby boli vysoko grafické a násilné. Lebo neviem ako inak mám zhodnotiť scénku s Casey Hartnett. To bol teda riadny masaker. Dokonca až taký, že som si uvedomil, že mi jej postavy neskutočne ľúto. Lebo to čo si musela ako postava prežiť je skutočne... moc. Tým uzavriem tému gore a sadizmus v tomto filme. Ako je na tom zvyšok? Prvý film som nikdy nevidel, no možno si ho po tomto zážitku pozriem, aby som mal predstavu čo sa udialo. Podľa všetkého však náväznosť medzi jednotlivými filmami je tak minimálna, že to zásadne fakt, že som si pozrel dvojku ako prvú neovplyvňuje. Veľká poklona Davidovi Howardovi Thorntonovi, ktorý si rolu klauna Arta užíva do takej miery, že som bol ním absolútne hypnotizovaný. Je tak suverénny, že klobúk dole. Plus ma fakt fascinuje, že je klaun, ktorý sa ale správa ako mím. Dáva to jeho postave veľmi originálny charakter. Snová scénka v úvode je skvelá... vôbec som nevedel ako sa to vyvinie a tá "Clown Cafe" skladba je tak chytľavá, že tu melódiu človek nejaký čas nedostane z hlavy. Problém s filmom sú však trošku jeho hlavné postavy, ktoré mi neprídu veľmi zaujímavé. Sú okey, a je fajn, že nepôsobia totálne stereotypne, no vo výsledku nevedia filmu nejako viac pridať. V podstate to celé stojí primárne na Artovi, ktorý si kradne každú jednu scénku. Príbehom a postavami to však moc film moc nezachraňuje. Viete kto zomrie a v podstate aj viete kto prežije. Nemyslím si, že by som niekedy chcel vidieť film znovu... napriek tomu, že mi ostane v pamäti asi navždy. Hodnotenie: B ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jelikož neznám ani původní krátký film, ani první díl, bylo pro mě tohle první setkání s Damienem Leonem a jeho klaunem Artem a dojmy jsou minimálně smíšené. Na jednu stranu je druhý Terrifer solidně brutální, nabídne celkem slušné gore a je na něm vidět, že Leone dokáže za poměrně málo peněz stvořit poměrně dost nechutné muziky. Na druhou stranu je tu ovšem jakási ne moc funkční mytologie, která mě úplně míjela a hlavně 138 minut je na podobný druh film prostě extrémně moc. Je sice fakt, že i s takhle extrémní plochou dokáže Leone pracovat lépe než mnozí slavnější kolegové a neměl sem pocit že by se to vyloženě táhlo, ale zkrácení a dobrou půl hodinku by nebylo vůbec od věci. Ty solidní tři si tenhle úchylný klaun i tak zaslouží, protože podobně vyšinutých věcí zase tak moc nevzniká...60% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu zazní celkem 30x slovo „fuck“. (noelcoward73)
  • Do závěrečných titulků je vložena ještě jedna scéna. (pornogrind)

Reklama

Reklama