Reklama

Reklama

VOD (1)

Obi-Wan Kenobi naplánuje odvážnou misi na nepřátelské území. (Disney+)

Recenze (84)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S doznívajícím vzrušením s prvních dvou dílů musím konstatovat, že to trochu začíná jít do kytek. Je sice pěkný že nám Disney dá excelentní audiovizuál, ale neoriginální a ultra klišovitý scénář psaný někým kdo tomu nerozumí, a zaujal by tak možná, když vznikli první SW. To, že Third Sister zase Kenobiho nechala trapně uniknout mi už vadí a jako už tu zachvíli máme finále tak by to chtělo fakticky zabrat. Mám fakticky rád akční scény to jak si s tím Disney mega vyhrává jak to vypadá a ty zvuky lighstaberů. Ale to je tak celý 6,5/10 dnes dávám. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Záchranná misia na pomoc malej princeznej sa môže začať. Rebeli pomôžu Obivanovi a zohrajú v tomto príbehu opäť nemalú úlohu. Prevedenie: Veľmi dobrá atmosféra. Napätie sa dá krájať a príbeh veľmi dobre odsýpa. V podstate by som tomuto dielu nemal moc čo vytknúť ale niečo gulervúce mi tam chýbalo. 77% ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to vypadá, že otřepan zápletka: Vniknout do bodu A, tam se to podělá, tak se musí z bodu A rychle zdrhnout skrze všemožné překážky se dostala i do Kenobiho. No musím říct, že i přes všechna klišé, která tato zápletka splňuje i zde, mě to tu bavilo, stejně tak, jako vidět Obiho, jak se opět dostává k síle, a zlepšuje se i jeho technika boje se světelným mečem. Nakonec to teda vypadá, že to celý seriál potáhneme s Leiou, a Luke s Owenem budou jen těžce okrajová záležitost. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všimol si niekto všetky tie pristavené TIE fighters v pevnosti počas toho ako prichádza Tala? Je úsmevné, že ani jeden v závere pri úteku votrelcov nevzlietol napriek tomu, že neboli zničené a nikto dovtedy nevedel o trackeri, ktorý na droida umiestnila Reva. Rovnako úsmevný bol aj prúd vody, ktorý neobratne "naháňal" Obi-Wana chodbou ;) Ten si mimochodom zázračne rozpomenul na svoje zabudnuté jediské dovednosti a sčistajasta už opäť bojuje ako za čias klonových vojen, napriek tomu, že v predchádzajúcich epizódach mal problém čo i len spustiť svoj lightsaber. Od Star Wars nikto neočakáva prepracovaný scenár na spôsob Nolanovho Interstellara, ale zároveň by to nemuselo byť úplne hlúpe. Inak epizóda mala celkom slušné tempo a nenudila, aj keď šablóna neustáleho unášania a zachraňovania princezny začína byť trocha klišé, najmä potom čo podobný motív už využili v prepracovanejšom Mandalorianovi... ()

Krnac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10 zábavná špiónska akcia s divnými momentami. Celkovo ma epizóda bavila a viacero vecí tu bolo dobre napísaných ale furt sú tu divné momenty ktoré nedávajú veľmi zmysel a zrážajú zážitok, špeciálne plot-wist na konci nedáva veľmi zmysel ale oproti ostatným epizódam to tu zaberá minimum času takže toto ma s celého seriálu asi najviac bavilo ale nechápem ako chcú zakončiť dej takto keď ostávajú 2 epizódy a ešte sa tu nestalo nič čo by som považoval za podstatné vrámci SW sveta. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • T-47s, lehký spídr, který Povstalecká aliance modifikovala, vybavila dvěma protipěchotními lasery a využívala zejména pro pozemní boj. Nevýhodou byla nízká vzletová hladina, minimální pancéřování, nízká rychlost, která dosahovala 1 100 km/h, a absence hypermotoru. Modifikovanou verzi do arktického prostředí spolu se systémem harpuny jsme mohli viděl ve Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980). (Veskoslav)
  • Mučící komnata, do které Třetí sestra (Moses Ingram) vezme malou Leiu (Vivien Lyra Blair), se objevuje také ve hře „Jedi: Fallen Order“, kde je v ní mučena Trilla a její mistr Cere Junda. Ten později uprchne, avšak Trilla je zajata a transformována v Inkvizitorku. (NiWi)

Reklama

Reklama