Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Impérium se snaží vylákat Obi-Wan Kenobiho. (Disney+)

Recenze (76)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice dávám plný počet, ale spíše z nostalgie. Věděl jsem, že se příběhový oblouk okolo Revy nějak vyvine a postava je nyní rázem zajímavější. Flashbacky potěšily, mladý Anakin taktéž, ale vrásky jsou zkrátka vidět a nepomůže ani digitální omlazování. Přesto to byla báječná scéna a epizodu jsem si nesmírně užil a byl celou dobu napnutý. Scénáristicky to ovšem stálo za pendrek, znovu všichni utekli Impériu přímo před nosem, z Vadera je opět vůl, ale už si zvykáme, ne? ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sledovacie zariadenie znemožní rebelom únik a tak ich Impérium dobehne. Začína bitka o holý život do ktorej sa zapojí aj sám lord Vader. Tretia sestra sa vráti späť do minulosti a pohne sa v nej svedomie. Prevedenie: Vynikajúca epizóda plná akcie od začiatku do konca. Dostavujú sa aj tie dlho očakávané emócie ktoré absentovali v prvých dieloch, ktoré stavali výhradne na nostalgií. Teraz je príbeh plnohodnotný. Som spokojní a teším sa na finále. 94% ()

Reklama

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V recenzi se nacházejí spoilery!!! Skvělá práce! Opět jsem byl ohromen. Scénář tohoto dílu ve kterém byly zakomponované flashbacky byl skvělý. Tyto flashbacky nás možná měly provázet celým seriálem, ale i když přišly celkem pozdě byly skvěle propojeny s hlavním příběhem. Anakin a Obi-Wan jsou skvělé postavy, které si spolu prošly mnohým a vidět je znova v době před Clone wars to byla pro fanouška síla. Myslím si, že Hayden Christensen měl být trochu lépe namaskován/digitálně přepracován, přece jen aby ve flashbacku vypadal alespoň trochu jako mladík. Příběh Revy jako inquisitorky je zde uzavřen a musím říct, že byl vcelku rychle vysvětlen, ale také podotýkám, že byl skvělý. „You’re not hunting me you’re hunting him.“ Zas a opět zde byly skvělé hlášky a také samozřejmě scény. Konečný lightsaber fight byl něco co jsem nečekal a byl jsem jím mile překvapen. I když tento díl měl (jako zatím každý) nějaký ty mínusy, plusy nad nimi značně převažovaly. 8/10 ()

Meridius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl měl potenciál být skvělý, ale tvůrci opět našli způsoby, jak dobré nápady zastínit nelogičnostmi a WTF momenty (otevření brány mečem za pár sekund po tom, co do ní půl epizody střílí; přestřelka na pár metrů, kde troopeři vůbec nic netrefí; dítě opraví hardware přístavu; Impérium nezná air support!? znovu!?; v tomhle díle se ukázalo, že 2 postavy přežily propíchnutí mečem (Qui-Gone, seš amatér) ; proč Bail Organa vyzrazuje největší tajemství galaxie Obi-Wanovi na záznamník!?; ten záznamník dostane Ind, kterej ho hned ztratí, WTF). Vader je v tomhle díle konečně badass, flashbacky jsou super, souboj na konci paráda, kdyby Disney nepovažoval diváka za úplnýho idiota (podle pozitivních hodnocení jich je ale dost), šlo by to za 5*. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořádná nálož Vadera a vynikající scénáristická minulost Třetí sestry. Hutná atmosféra a díl se vším všudy. Strašná škoda, že Anakina se nepovedlo víc omladit, skoro nehodné odkazu Lucasfilmu a kurevsky chybí Vaderův hudební motiv. Ale takhle nějak sem si to představoval a věřím, že finále bude epické. Není to tak bombastické, jak bych čekal, ale nadhodnotím a jdu proti zdejším kokotům, stejně jako u epizody 9. Mamrdi.85%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Více než pozoruhodná jména skrývaly znaky napsané v Aurebesh – Corwin Shelvay, Djinn Atlis a Roganda Ismaren. Jsou to jména tří rytířů Jedi, kteří byli součástí „Star Wars Legends“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama