Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (71)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hello there." ________ Kéž by tenhle fan-servis fungoval na výbornou i po celou stopáž seriálu – a nebudu ani lhát že u závěrečnýho dialogu mezi Obi-wanem a Anakinem a u Leia's theme jsem uronil nejednu slzu (ačkoliv onen rematch je zas a opět neuvěřitelně zkratkovitý). Všechno je to však extrémně tlačený na sílu, narychlo a na jedno brdo, a dokonce ani na Duel of the Fates nedošlo. Je to hodně odfláklý a nedopečený polotovar, který promarnil svou šanci a jedinečnej potenciál být něčím víc než jen přímočarou slátaninou pro děti.... satisfakce poloviční, pointa nulová. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prenasledovanie destroyer-om, asi nie je az take riziko, ked vas jeho kanonada moc trapit nemusi. :) Inak len dve akcne pasaze, ktorymi sa v deji prepina. Popravde mi nebola motivacia "tretej sestry" moc jasna. Zvlast po tom debakli, co sa jej dostal na konci predosleho dielu. Neskor uz len povinna jazda a ruzove zajtrajsky v duchu SW. Slabsi priemer. Nostalgicky potesil len Liam v zavere. ()

Reklama

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím jak, ale 2x mi zaslzely oči. To se nestává často. Nechápu jak to dělaj, ale SW předává nostalgii fakt dobře, ať už je to cokoliv. Možná to chtělo ještě jeden díl pro větší a lepší vykreslení příběhu Revy, aby to celé lépe zapadlo. A nebo trochu změnit scénář a udělat to nabušenější. Touhle větou teda mluvím o celém seroši. Ne jen o téhle epizodě. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže souboj Kenobi vs Vader (zase) a nečekaně (zase) nefunguje. Jako vypadá to dobře, ale pořád jen další scenáristická ztráta času. Co funguje (paradoxně) je linka ropuchou (už ne “vele”), protože i když víme jak to dopadne, stále je naděje, že se ji zbavíme. Samozřejmě (díky tomu, že je role debilně napsaná i zahraná), stále nevíme proč se chová jak se chová. Nedává to smysl. A když jakési vysvětlení přijde, je to úsměvná snůška nesmyslů. Nicméně opět jako celek povedené. ()

Darneth 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem upřímně šťastná, že se K. Kennedy nebude na druhý řadě a i jiných projektech již podílet. Teď už jen počkat, až jí dojede smlouva v roce 2024 a konečně bude svět zase v pořádku. Zakončení první řady Obiho je tedy nadějeplné a vesměs takové, jaké si člověk přál. Byl to vážně průlet mezi asteroidy se zapnutým hyperpohonem a bez připásání, poslední díl ale stojí fakt za to. Finále mě opravdu dojalo a zas mi bylo 12. May the force be with us. Mimochodem...škoda, že jako se hodnotí Kenobi, se nehodnotí zmrvené universum Zaklínače. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Obiwanův světelný meč je jeho 3. světelným mečem. Sestavil si ho během klonových válek. (Veskoslav)
  • Jeden z droidů, které můžeme vidět v pozadí na planetě Tatooine, je modelová řada R5. Můžeme ho poznat podle typické hranaté „hlavy“, která příliš nekoresponduje se zbytkem těla. Tato řada byla navržena a zkonstruována tak, aby se dosáhlo co nejmenších nákladů a astromecha si tak mohlo dovolit více lidí na svých lodích. Byly poruchovější, mnohonásobně levnější než R2 řada, a nedosahovaly ani takové samostatnosti jako R2 jednotky. (Veskoslav)

Reklama

Reklama