Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (71)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemyslím si, že by finále nabídlo nějaký převratný zvrat, nebo něco opravdu šokujícího, a převratného, a to i ve vztahu ke zbytku seriálu. Očekávaný souboj byl fajn po choreografické stránce, stejně fajn po dialogové (Propojení hlasu Vadera a Anakina) o něco horší po technické (zas nebylo mnohdy nic vidět...) a nejhorší po logické, kdy Obi jde do toho s tím, že jeden musí zemřít, no zas nezemře nikdo (Což jsme ale věděli). Očekávané camea se nakonec opravdu dostavili, a my teď budeme čekat, jestli se dočkáme pokračování, či ne. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prenasledovanie destroyer-om, asi nie je az take riziko, ked vas jeho kanonada moc trapit nemusi. :) Inak len dve akcne pasaze, ktorymi sa v deji prepina. Popravde mi nebola motivacia "tretej sestry" moc jasna. Zvlast po tom debakli, co sa jej dostal na konci predosleho dielu. Neskor uz len povinna jazda a ruzove zajtrajsky v duchu SW. Slabsi priemer. Nostalgicky potesil len Liam v zavere. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Epizoda VI - Poslední naděje" aneb pokud byla předposlední část dobrá, tahle je jako jediná opravdu super. Škoda, že se k ní člověk musí prokousávat místy až nesnesitelným morem (třetí a čtvrtá epizodo, shořte v pekle). Finále hodně těží z faktu, že jsou karty dávno rozdané a nikdo nemá čas vymýšlet hovadiny, navíc se citelně zlepšila dynamika akce i vyprávění - skoro jako by všechno bylo jen o téhle epizodě, k níž generátor náhodných rekvizit vyplodil otravný pětidílný prolog. Kdyby se tvůrci vydali cestou intenzivnější minisérie o třech hodinových epizodách, výsledek by byl zaručeně lepší. Tentokrát funguje nostalgie (Vader vs Kenobi + závěrečné roubování na Epizodu IV + konečně neotravné chvilky s Leiou), funguje akce (opět Vader vs Kenobi) a naprosto nečekaně poprvé úřadují i emoce (do třetice Vader vs Kenobi, jejichž duel a jeho následky skvěle rozvíjejí osudový souboj z Epizody III). Dokonce jsou k nalezení památné momentky (Vaderův creepy two-face - !!!) a příběh Třetí sestry je završen moc hezky, byť už dost předvídatelně. Takže vyjadřuju decentní dík a připouštím, že si tuhle epizodu někdy rád dám znovu. P.S. Nakouknutí do komentářů pod seriálem je vskutku mňamózním zážitkem! Jak už to tak bývá, zpoza nejbližšího křoví vyskákala tlupa zmasírovaných primátů, pětihvězdičkujících cokoliv, na čem se objeví logo SW. Ti se následně pokoušejí buď o násilnou, případně o grafomanskou dehonestaci všech, kdo jejich milovaný seriálešek pětihvězdičkovat netouží. Mno. Doporučuji si k psaní komentářů přizvat někoho se zdravějším intelektem, případně starší ségru. Jinak totiž hrozí, že se udávíte vlastním hovnožroutstvím. Skutečným fandům SW, kteří se svou záští nepokoušejí imitovat Anakina a seriál si z nějakého důvodu opravdu užili, sice závidím a jejich brutálně snížené nároky moc nechápu, nicméně jim patří dík za to, že se nechovají jako ufňukaní retardi. ()

kristianzen odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TO JE TAK TRAPNÝ!!!! Roky se díváme na Hvězdné Války, na "vesmír", který je vystaven na určitých pravidlech, které dobře známe. Najednou jsou zcela pravidělně porušovány. Dart Vader se svou obří lodí se šine vesmírem a nemůže dohnat ani menší loď s ObiWanem a uprchlíky. Může se za ní ale šinout a střílet aniž by se trefil. Nemá totiž ani žádnou raketu nic. A nemá na palubě !!!! ani jeden TIE Fighter !!!!, který by je rozstřílel či žádnou jinou loď, který by pronásledovala posádku!! A to ani když se ObiWan oddělí. Hlavně že uprchlická pidi loď má v sobě ještě jednu loď pro Obiwana, ale MEGA loď Dart Vadera nic. To je takové zneuctění StarWars vesmíru :D :( Bleh. A jak je to nudně natočené, hrůza, ti tvůrci snad Star Wars ani neviděli.. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve finále poslední epizoda doručila vše, co měla, jen možná v méně epičitějším měřítku, než jsem čekal. Souboj byl na seriálové poměry hodně dobrý a určitě nejlepší, co jsme doposud z těch šermířských souborů pod Disneym viděli. Na druhou stranu jsem doufal přeci jenom více interakce mezi Vaderem a Obi-Wanem, chyběla mi tam zmíněná Padmé. Obi-Wan se mohl pokusit ve Vaderovi probudit Anakinovu stránku a trochu mě mrzí, že se to za těch šest dílů ani nepokusil. Celkově to nebylo špatné, jen takové brouzdání po povrchu. I ten návrat dvou velkých postav byl spíše z nutnosti než z nějaké podstaty, že by měly v příběhu místo... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Obiwanův světelný meč je jeho 3. světelným mečem. Sestavil si ho během klonových válek. (Veskoslav)
  • Obiwanův (Ewan McGregor) počáteční postoj se světelným mečem vychází z bojové stylu Formy III, známého též jako Soresu. Původně byl tento styl vyvinut kvůli rozšíření blasterových zbraní, časem se ale vyvinul a byl považován jako „konečný výraz“ neagresivní filozofie řádu Jedi. Dalšími rytíři Jedi, kteří tuto bojovou formu preferovali, byli například Luminara Unduli, Depa Billaba nebo Kanan Jarrus. (Veskoslav)
  • Obi-Wanovy (Ewan McGregor) oranžové brýle ve finále epizody nejsou náhodně vybrány. Objevily se již dříve v marvelovských komiksech  „Star Wars“, zejména na obálce čísla 15, jednoho z několika příběhů „From the Journals of Obi-Wan Kenobi“. Jeho róba se přiblížila té, co nosil sir Alec Guinness ve filmu Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977). (Veskoslav)

Reklama

Reklama