Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (71)

Darneth 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem upřímně šťastná, že se K. Kennedy nebude na druhý řadě a i jiných projektech již podílet. Teď už jen počkat, až jí dojede smlouva v roce 2024 a konečně bude svět zase v pořádku. Zakončení první řady Obiho je tedy nadějeplné a vesměs takové, jaké si člověk přál. Byl to vážně průlet mezi asteroidy se zapnutým hyperpohonem a bez připásání, poslední díl ale stojí fakt za to. Finále mě opravdu dojalo a zas mi bylo 12. May the force be with us. Mimochodem...škoda, že jako se hodnotí Kenobi, se nehodnotí zmrvené universum Zaklínače. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl byl kurevsky, ale kurevsky skvělej. Od začátku do konce měla tato neskutečná podívaná co nabídnout. Nebyly tam trapný body, kde se nic neděje a tady v 6. díle se toho děje kurevsky hodně. Seriál Obi-Wan až do teď za moc nestál, ale tahle epizoda to všechno změnila. Nebýt této epizody, seriál by stál za vyližprdel. Musím se přiznat, že Star Wars někdy dokáže opravdu dojmout a někdy někdo uroní i pár slz, což se mi podařilo u pár těchto SW skvostů a to i u této epizody. Aspoň se můžu považovat za SW fanouška nebo za ubrečenou děvku. SW je srdcová záležitost a ti kdo ještě Star Wars neviděli by měli rychle napravit. 6. Epizoda 20/10 Seriál 7,5/10 ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak poslední díl za mnou a spoilerů plné hodnocení přede mnou. Co se týká finální konfrontace Vader s Obi Wanem, tak to bylo samozřejmě absolutně luxusní, a stále se dokazuje, že i když má Vader high ground, stejně mu je to k ničemu. Obi Wan byl samozřejmě trochu over powered, ale co už. BItva skončila, jak se dalo předpokládat, i vykoupení Revy bylo očekávané. Rád bych napáli pět hvězd, ale jedna obraovská díra v logice mi to neumožňuje...Ben opouští planetu boje s Vaderem, někde v okolí musí vyčkávat Vaderův křižník (i proto, že jednomístné stíhačky nemají dlouhý dolet) ... a musejí vidět, jak Ben odlétá a nic s tím neudělají. :-D Závěr byl trochu natahován. Co se týká dvou největších překvapení, čili dvou cameí, tak že se objeví Qui Gon jsem čekal už na začátku dílu, nebo při Benově zasypání, ale moc jsem tomu nevěřil, protože Liam Neeson nikde nic nenaznačil...to se jim podařilo ututlat hravurně. No a císař byl celkem jistý. Tak 80 procent. Už jsem skoro čekal, že Reva pohřbí svůj lightsaber do písku Tattoinu...to už by jich tam byla za chvíli pěkná řádka. :-D Tak tedy "Hello there!" ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hello there." Koniec dobrý všetko dobré. Teda takmer všetko. Škoda, že išlo o jedinú nadpriemernú epizódu seriálu. Mala takmer všetko. Veľkolepý duel, nostalgiu aj podmanivý audiovizuál (konečne zaznela aj The Imperial March). Vo finálnej epizóde (napr. oproti Mandalorianovi) bola zjavne najväčším handycapom tvorcov obmedzená miera napätia, keďže osud všetkých hlavných postáv je z filmov prakticky známy a nikto nemohol zomrieť, takže prakticky nebolo čím prekvapiť... Tu to kompenzovala už spomínaná nostalgia. Pokračovanie nepotrebné... ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hello there." ________ Kéž by tenhle fan-servis fungoval na výbornou i po celou stopáž seriálu – a nebudu ani lhát že u závěrečnýho dialogu mezi Obi-wanem a Anakinem a u Leia's theme jsem uronil nejednu slzu (ačkoliv onen rematch je zas a opět neuvěřitelně zkratkovitý). Všechno je to však extrémně tlačený na sílu, narychlo a na jedno brdo, a dokonce ani na Duel of the Fates nedošlo. Je to hodně odfláklý a nedopečený polotovar, který promarnil svou šanci a jedinečnej potenciál být něčím víc než jen přímočarou slátaninou pro děti.... satisfakce poloviční, pointa nulová. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Reference zničené helmy Dartha Vadera (Hayden Christensen) je přímá narážka na souboj Dartha Vadera a Ashoky Tano ve 2. sérii seriálu Povstalci (od r. 2014). (Veskoslav)
  • Obiwanův světelný meč je jeho 3. světelným mečem. Sestavil si ho během klonových válek. (Veskoslav)

Reklama

Reklama