Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí traileru osobně můj nejočekávanější film tohoto roku, co se týče internetové stanice Netflix (samozřejmě s Irishmanem). Kombinace velice nadaného a zručného Brada Andersona a Sama Worthingtona slibovala velké věci, a teď mohu s čistým svědomím říct, že FRACTURED se povedlo po všech stránkách. Film se soustředí na herecké výkony, které samozřejmě táhne zejména již zmiňovaný Worthington, ten zde podal doopravdy nadmíru uvěřitelný a v některých chvílích až mrazivě přesvědčivý výkon. Plusem filmu je promyšlený scénář, jenž válí jak po dialogové stránce, tak zejména sází na nepředvídatelnost následujícího okamžiku. Ty obraty v ubíhání zápletky jiným směrem mě nenechávaly chladným, tvůrci mi zamotali pořádně hlavu (to ale nepovažujte za výtku, právě naopak.....na konci jsem už sám nevěřil, komu tedy mám věřit). Přičtěte k tomu úctyhodně zahrané vedlejší postavy a dunivé tóny hudebního podkresu (ten se vám zaryje hluboko pod kůži) a máme zde prostě a jednoduše zaděláno na thriller roku. A konec špičkový, takto to uzavřít, to člověk hned pozná, že na tomto projektu nedělali nějací nýmandi. Nadprůměrně tučné čtyři hvězdy. Za mě dávám 8,5/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Je to síce thriller s veľmi predvídateľným záverečným twistom, no celý čas to šlapalo na plné obrátky - atmosféra neistoty, pocitu niečoho zlého, paranoje... to všetko vám otvára nožík vo vrecku. Škoda toho záveru, od momentu, čo sa do príbehu zamontovala tá psychiatrička, tak to išlo trochu dolu vodou. Ale aj tak, veľmi slušné, ani na sekundu žiadna nuda, stále sa tu niečo rieši. Rozhodne som dostal viac ako som čakal. Nadpriemer. 75/100 ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Netflix to má stále s tou spotřební filmovou produkcí (tedy mimo ty skutečné stomilionové a festivalové kousky) na pováženou a stejně jako jsem předtím s klidem vynechal Worthingtonův Titan, stalo by se tak i u Roztříštění (uměl bych si představit přesnější český název). Nicméně mě překvapilo až nebývale vysoké hodnocení na tento typ filmů (a doporučení od člověka, na kterého dám) a ačkoliv to není stoprocentní spokojenost a jednu chvíli jsem se i nudil, tak po většinu filmu jsem byl v příjemném napětí a poměrně hezky to uteklo. Skutečně takových mixů Uprchlíka a (možná?) Fight Clubu je spousty, plus mě to ještě vizuálně tou šedivou odpuzovalo, ale Sam Worthington mi nikdy nevadil a každý aspoň trošku snesitelný snímek mu přeji...7/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TÁTA SE O NÁS POSTARÁ..“ /// Kde je pravda? Kdo lže? Je táta magor, nebo jde o kšefty s lidskými orgány? Sledujeme nekonečnej propletenec pochybností, ve kterém je každej jasnej důkaz po chvíli zpochybněnej. Na obou stranách. Menší rozpočet je umně zamaskovanej atmosférou šílenosti, neustálých pochybností a nejednoznačností v chování většiny postav. Víc než s nějakými efekty si musíme vystačit s příběhem, „halucinogenní“ kamerou a hereckou mimikou, dotvářející atmosféru i děj. „Fractured“ je zajímavě natočený a napínavý thrillerový drama a pro mě rozhodně jeden z těch lepších filmů Netflixu. A je jedno, v kolikátý minutě budete tušit, že… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Začalo mi celkem dost mrdat v kouli. 2.) Stará i mladá jsou fuč! 3.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Nach 

všechny recenze uživatele

2400 ohodnocení / 1500 komentář: Mám rád mysteriózní thrillery, které si s vámi hrají jako kočka s myší až nakonec vám představí rozuzlení, které bylo celou dobu na dosah. Roztříštění se takovým filmem snaží být a když přivřeme oči nad celou řadou nelogičností, hloupým chováním personálu nemocnice a policistů, tak jde o nadprůměrný thriller. Sam Worthington hraje po delší době v roli ušité jemu na míru. A pokud toužíte být stejně zmatení jako hlavní hrdina, abyste všemu nakonec přišli na kloub, doporučuji tento snímek vidět. 75% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se ve Winnipegu v provincii Manitoba v Kanadě. (Rominator)
  • V žiadnom prípade takto nezareaguje žiadny z personálu nemocnice na zmäteného pacienta s možným poranením hlavy. (Pat.Ko)
  • Při rvačce ve výtahu se mění umístění věcí na podlaze. (Duoscop)

Reklama

Reklama