Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Sam Worthington nie je Al Pacino, ale tu ho bezpochyby vidíme v najlepšej roli, neviem odhadnúť či ešte má nejaké rezervy... Jednoduchý príbeh pozvoľna plynie, no po nejakých 30 minútach začína pekná adrenalínová jazda, v jednej z najlepších scén úplne doslova! Vedel som presne trafiť záver ( manželka nie! Ha!- ha!). Čo presne sa stalo a kde zmizli manželka s dcérou odhalí kratučký záber v závere, treba dávať pozor. Kto odbehne na záchod má smolu...Netflix opäť zabodoval. 80%. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí traileru osobně můj nejočekávanější film tohoto roku, co se týče internetové stanice Netflix (samozřejmě s Irishmanem). Kombinace velice nadaného a zručného Brada Andersona a Sama Worthingtona slibovala velké věci, a teď mohu s čistým svědomím říct, že FRACTURED se povedlo po všech stránkách. Film se soustředí na herecké výkony, které samozřejmě táhne zejména již zmiňovaný Worthington, ten zde podal doopravdy nadmíru uvěřitelný a v některých chvílích až mrazivě přesvědčivý výkon. Plusem filmu je promyšlený scénář, jenž válí jak po dialogové stránce, tak zejména sází na nepředvídatelnost následujícího okamžiku. Ty obraty v ubíhání zápletky jiným směrem mě nenechávaly chladným, tvůrci mi zamotali pořádně hlavu (to ale nepovažujte za výtku, právě naopak.....na konci jsem už sám nevěřil, komu tedy mám věřit). Přičtěte k tomu úctyhodně zahrané vedlejší postavy a dunivé tóny hudebního podkresu (ten se vám zaryje hluboko pod kůži) a máme zde prostě a jednoduše zaděláno na thriller roku. A konec špičkový, takto to uzavřít, to člověk hned pozná, že na tomto projektu nedělali nějací nýmandi. Nadprůměrně tučné čtyři hvězdy. Za mě dávám 8,5/10 ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Podle popisu by se mohlo zdát, že je to trošku podobné mnohem staršímu kousku a to snímku Kandidáti života a smrti, ale nenechte se mýlit, platí to jen částečně. Zbytek je taková malá hádanka, která se odehrává hlavně v hlavě hlavního hrdiny a rozmotá se až úplně na konci, kdy režisér konečně odkryje karty. Pro někoho nečekaně dobře, pro někoho průměrně. Já se asi řadím k té druhé skupině, i když jako vyložený propadák Fractured rozhodně označit nelze. Jenom si vůbec netroufnu odhadnout, jestli Sam Worthington s tímhle filmem aspoň trošku nakopnul svoji uvadající kariéru. Já osobně to vidím na spravedlivou plichtu. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Slušně vystavěný thriller, ve kterém si až do posledního momentu nejste stoprocentně jistí, co je pravda. Pokud na něčem pokulhává, tak pouze na vykreslení pochybností hlavního hrdiny, když se svého přesvědčení chvílemi málem vzdává. Brad Anderson není až takový mistr, jakým byl kdysi dávno Shyamalan. Ale pořád se s náročným námětem, který stojí na detailech a mimořádné přesnosti vyznění jednotlivých scén, vypořádal důstojně. Worthington dobrý, dostačující. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Fractured" bude asi pre mňa jedno z väčších prekvapení roku. Nemôžem povedať, že ide o super silný film, no rozhodne ma držal v napätí od začiatku do konca a jeho pointu reálne človek len tak ľahko neodhadne. Podobne ako roky dozadu film "Flightplan" má dobrú atmosféru, vie pracovať s napätím a náš hlavný hrdina je veľmi dobrý. Dokonca musím povedať, že záverečné rozuzlenie bolo dosť silné a efektné. Sam Worthington je skvelý. Lily Rabe je podľa mňa tiež dobrá. Celkovo musím povedať, že všetky postavy mi celkom dobre sadli a priniesli poriadnu dávku napätia. V jednu chvíľu máme odpovede, v druhú chvíľu sa dostaneme k niečomu úplne inému. A pravda bola taká, že je ťažké vedieť, na ktorú stranu sa prikloniť. Ale koniec to nakoniec dostane do trošku novej roviny. A popravde (hoci s tým nemám skúsenosti) si viem predstaviť, že ľudská myseľ vie vytesniť traumu svojim vlastným spôsobom. Mozog sa bráni. A rozumiem tomu. Ako celok je to podľa mňa dobrý thriller so skvelými nápadmi a podľa mňa aj dobre využitými. A podľa mňa rozhodne stojí za to, aby ste si ho čekli. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Při rvačce ve výtahu se mění umístění věcí na podlaze. (Duoscop)
  • V žiadnom prípade takto nezareaguje žiadny z personálu nemocnice na zmäteného pacienta s možným poranením hlavy. (Pat.Ko)
  • Natáčelo se ve Winnipegu v provincii Manitoba v Kanadě. (Rominator)

Reklama

Reklama