Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Adman 

všechny recenze uživatele

Když člověk neví, tak je vždy lepší komentář vůbec nepsat, ale já zde udělám svou malou výjimku. Pořad je jen pro vybrané diváctvo. Ne každý ho chápe, nebo ne každý se tomu směje. Já osobně se na to občas podívám. Nejvíce mě dokáže udolat, když vidím jak začínají najíždět do vtipu, který je již od úplného začátku zcela jasný!! Po té si musím akorát vytrpět to zdlouhavé dokončení ubohého a totálně průhledného vtipu plus trapný smích který přichází až úplně po zkončení všech veselých pochodů, snad proto, aby to neuráželo ani pomalejší diváky. Každopádně nejvíc se nasměju u závěrečných zkažených scén, které mají nadpoloviční váhu u mého hlasování. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Parodické výstupy a skeče, které předvádějí zejména vysoký a tlustý Richard Genzer a jeho protipól malý Michal Suchánek je jeden z mála zábavných pořadů na který jsem se pravidelně díval na komerční televizi Nova. Parodovali zejména pořady.které byly vysílány na Nově, ale občas tam byly i vydařené ukázky parodovaných filmů s vtipným někdy až brutálním koncem. Taktéž nemůžu zapomenout na přísloví "Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne".To mě fakt dostalo.Za mě 100% ()

Reklama

gojackill 

všechny recenze uživatele

Komičnost tohoto o nesrovnatelně slabšího bratrance geniální České sody je v suchém pojetí humoru, doplněnou srandovními grimasami všech aktérů, prostě ty debilní vtipy dokáží ještě debilněji podat a to jejich debilní podání asi rozhoduje.Tenkrát to byla ještě legrace. Teď už dvojka Suchánek-Genzer, ze sebe dělá kašpary v odpadovém pořadu Partička. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Tele Tele" - Nie, nie! Humor tohto podivného quarteta mi nikdy nesedel. Na môj vkus to bolo moc primitívne. Ale tiež hodne odvážne a na svoju dobu originálne. To musím zohľadniť pri hodnotení. Takže maličkému Michalovi Suchánkovi, vyžratému Richardovi Genzerovi, nesympatickej Veronike Žilkovej a trapnému Jesefovi Cardovi dávam aspoň jednu hviezdičku. * ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Na Tele tele jako takové kašlu, párkrát jsem to viděla a myslím, že jsem se nikdy, nikdy skutečně od srdce nezasmála (kromě těch jejich srandovních paruk), možná trochu zahanbeně pousmála. U čeho se ale řehním statečně jsou nepovedené scény, ty jsou skutečně legrační, tedy alespoň já si myslím, že jsou. Jo, no.. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)

Reklama

Reklama