Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Vladimír Železný si kdysi stěžoval, že si Česká televize není schopna dělat legraci sama ze sebe, a tak si dělá legraci z Novy. Nu, a tak se Nova o pár let později vytasila s Tele Tele. S Českou sodou se tohle rozhodně měřit nemůže už jen z toho důvodu, že parta kolem Petra Čtvrtníčka se snažila tvořit i nějaký společenský komentář a tepat televizní nešvary černým humorem. Nově o nic takového nešlo - možná proto, že by se to neprodalo, protože její stabilní diváci by něco takového nebyli schopni pobrat. Pokud se tedy chcete půl hodiny nechat bavit spíše primitivním humorem, který většinou spočívá v doslovné aplikaci slovních spojení, pak je tady Tele Tele právě pro vás. Zpočátku mi připadal tento pořad trapný, ale pak jsem mu přišel na chuť, i když jsem si nadále vědom jeho trapnosti. Odchodem Josefa Cardy a příchodem Pavla Kikinčuka se už ale stal definitivně nesledovatelným. "Letec z Madridu šel na koridu..." (330.) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Duo Genzer + Suchánek, doplněné Cardou Retardou a Veropipkou Žilkovou, imituje televizní vysílání - mohlo snad něco takového skončit úspěchem? Mohlo, samozřejmě, jsme přece v České republice, kouzelné zemi, kde oblíbenosti u homo pivosbůčkos dojdou i takové "talenty" jako jsou sourozenci Gondíkovi, Éda Hrubeš nebo superstars Eva a Vašek. Vzhledem k těmto jmenovaným už mělo "Tele Tele" se svým ne až tak děsivým, odpudivým a trapným ansámblem zaručeno, že ho nenechám kraulovat v odpadu. Vysílání TV hovNOVA se pyšní nevalnou úrovní a často paroduje samo sebe, Genzer se Suchánkem tedy měli těžkou konkurenci. Popasovali se s nízko nastavenou laťkou obstojně, poměr (u nemnoha vydařených dílů) 2/3 trapností na 1/3 úsměvných vtípků je dostatečný, abych udělila i druhou bludičku. Takový imho snesitelný podprůměr, no, ale pro inťouše jde dost možná o smrtící záležitost, pokud se tedy nějakého chcete zbavit, pusťte mu "Tele Tele".:-). 36% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom tejto show bola nestabilná kvalita jej scénok. Štyria trhlí tvorcovia vsadili na všetky karty, čiže od úplnej stupidity až po absolútnu genialitu. Ak by som to mal zhrnúť percentuálne, tak mi vtipných pripadalo zhruba 33% tejto show. Ale nikdy mi nedalo tento silno autorský počin televízie Nova vynechať, ak som bol zhodou okolností doma. U mňa vedú teleblbies, v nich je tá genialita a stupidita zmiešaná. Takže aj vyjadrujú celý môj prístup k Tele Tele. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Miestami zývačka, ale keď sa to rozbehlo, miestami veľmi zábavná absurdita. Nechcem porovnávať s kvalitným kalibrom á la MONTY PYTHON, ale nič iné mi nenapadá. Tak či tak si myslím, že keby to vysielali dajme tomu len dva roky, dal by som 80%, ale po sto rokoch nonstop nových častí ma to už nebavilo. ()

Ony 

všechny recenze uživatele

První díly byly docela dobré. Některé scénky byly velmi povedené. Postupem času se pořad stával stále vulgárnějším a trapnějším a ztrácel svůj původní smysl - parodie na pořady TV Nova. Z blbostí vysílaných na Nově se nedalo čerpat věčně, a tak se i z TELE TELE stala pořádná blbost. Ovšem například 100% sádlo a podobné perly to na ty dvě hvězdy u mě dotáhnou. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama