Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ke konci už to přestávalo být vtipné. Jak odešel Carda, tak už tomu něco chybělo. Ale jinak všechny díly s ním za to stojí, i když je pravda, že čím mladší jsou, tím se menší počet povedených vtipů. Stejně ten pořád mám pořád hodně v oblibě, částečně je to moje dětství a dokážu si v tom něco vtipného najít i dnes. A co projde zkouškou časem, to je podle mě opravdu dobré. A myslete si o mě co chcete, ale Carda se tu ukázal jako jeden z nejlepších současných českých herců. Tolik postav a všechny zahrál naprosto dokonale a dokonce tak, že se daly rozpoznat. Na to zbylá trojice nikdy tolik neměla, nakolik je taky mám rád... 4* ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem hltával každý díl. Nejvíce se mi líbil nejspíš teleshopping. Snad v každém dílu se našlo něco vtipného. Pravda, že většina za moc nestálo, ale ono se tehdy na nic dívat pořádně nedalo. Tele Tele je vydařený projekt, na který se zatím nikomu na Nově nepodařilo ani zdaleka navázat. Paroduje prakticky všechny tehdejší top pořady, ale to vám zřejmě neprozrazuji vůbec nic nového. Věřím, že čtveřice hlavních aktérů může být někomu krajně nesympatická, ale hodnotit odpadem se mi zdá naprosto neadekvátní. Já si naopak čtveřici již tehdy zamiloval a rád se především na dvojici Suchánek, Genzer znovu rád podívám. Ještě že existuje Partička. Jednu hvězdičku přidávám spíše z nostalgie, ale rozhodně bych se nebál na nějaký ten díl kouknout znovu a zavzpomínat, jak to tenkrát byl. 4 *. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

V dobách vysílání jsem si nenechal ujít pomalu ani jeden díl, nicméně po letech už mi nečiní sebemenší problém uznat, že opravdu dobrých vtipů a narážek tam bylo vážně málo (většina humoru je postavena na více či méně laciných dvojsmyslech). Jisté sympatie však přetrvaly, hlavně kvůli Kopečkovic a parodiím diskuzních pořadů (Dvanáctka, Luxfery aj.). Momentálně (leden 2014) mi v televizi podobně laděný pořad hodně chybí... 70 % ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Snažilo se to být něčím na způsob České sody - nepovedlo se. Snažilo se to být něčím na způsob Tlučhořovic rodinky Oldy Kaisera a Jirky Lábuse - nepovedlo se. Snažilo se to být vtipné - nepovedlo se. Ano, celé se to nepovedlo. Trapné, bez nápadů (a když s nápadem, tak s cizím, ukradeným), beze smyslu. A já byl bez chuti. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Velmi dlouho mě bavili na to, abych se jim potom odvděčila nějakou malou známkou? :) zase se k tomu váže další fajn historie :-D .. jako malé dítko, základní školou povinné, jsem na to občas koukla.. To víte, vysílali to po 22.hodině, kdy jsem už dávno měla spát. A víte, jak to je.. zakázané ovoce... ;) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)
  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama