Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že zpočátku mi Tele Tele ještě jako studentovi skutečně stálo za to čekání do poměrně pozdních nočních hodin a považoval jsem ho za projekt skutečně kultovní, u něhož jsem nezřídka močil smíchy, dnes už se na něj s lehkým odstupem dívám trochu jinou optikou, nicméně myslím, že ačkoliv Geňa se Suchánkem svému televiznímu děcku ten status kultu uhájili, další a další epizody z něj učinily pouze stín původního pořadu, a vlastně i především velmi rozbředlý typicky novácky naivní kalkul.. Proto objektivně nemůžu Tele Tele jako celek považovat za nic jiného než čistý televizní průměr, což ovšem dnes, kdy se televizní zábava ocitla na dně žumpy, rozhodně není málo.. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ke konci už to přestávalo být vtipné. Jak odešel Carda, tak už tomu něco chybělo. Ale jinak všechny díly s ním za to stojí, i když je pravda, že čím mladší jsou, tím se menší počet povedených vtipů. Stejně ten pořád mám pořád hodně v oblibě, částečně je to moje dětství a dokážu si v tom něco vtipného najít i dnes. A co projde zkouškou časem, to je podle mě opravdu dobré. A myslete si o mě co chcete, ale Carda se tu ukázal jako jeden z nejlepších současných českých herců. Tolik postav a všechny zahrál naprosto dokonale a dokonce tak, že se daly rozpoznat. Na to zbylá trojice nikdy tolik neměla, nakolik je taky mám rád... 4* ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Milado, představ si, že mezi námi k něčemu došlo. Ale moc nefantazíruj, ať nepřijdeš do jinýho stavu." Kdo si počká ten se dočká a kdo hledá, ten najde. I v Tele tele byl totiž občas k zaslechnutí slušný vtípek, ale obvykle to chvíli trvalo, než zazněl a navíc byl schován pod hromadou balastu. Já jsem se k němu svého času prodíral, ale pak jsem musel čím dál častěji odolávat sexuálním útokům paní Veroniky a Cardy Retardy, což mou sedací partii poměrně rychle přestalo bavit. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Na Tele tele jako takové kašlu, párkrát jsem to viděla a myslím, že jsem se nikdy, nikdy skutečně od srdce nezasmála (kromě těch jejich srandovních paruk), možná trochu zahanbeně pousmála. U čeho se ale řehním statečně jsou nepovedené scény, ty jsou skutečně legrační, tedy alespoň já si myslím, že jsou. Jo, no.. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem hltával každý díl. Nejvíce se mi líbil nejspíš teleshopping. Snad v každém dílu se našlo něco vtipného. Pravda, že většina za moc nestálo, ale ono se tehdy na nic dívat pořádně nedalo. Tele Tele je vydařený projekt, na který se zatím nikomu na Nově nepodařilo ani zdaleka navázat. Paroduje prakticky všechny tehdejší top pořady, ale to vám zřejmě neprozrazuji vůbec nic nového. Věřím, že čtveřice hlavních aktérů může být někomu krajně nesympatická, ale hodnotit odpadem se mi zdá naprosto neadekvátní. Já si naopak čtveřici již tehdy zamiloval a rád se především na dvojici Suchánek, Genzer znovu rád podívám. Ještě že existuje Partička. Jednu hvězdičku přidávám spíše z nostalgie, ale rozhodně bych se nebál na nějaký ten díl kouknout znovu a zavzpomínat, jak to tenkrát byl. 4 *. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)
  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama