Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (610)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Občas (!) skvěle vydařený fór, narážka a satira, ve výsledku však dosti průměrná novácká >zábavička< pro masy otupělých všesnesoucích uživatelů bramborových lupínků, piva a televize... A zase stokrát škoda, protože nechce se mi věřit, že takovýhle tým s podporou bohaté komerční televize by neměl na víc. Ale možná právě v tom je zakopaný pes. Proč se dělit o ty prachy se schopnými scénáristy a >vymýšleči< nových a neotřelých gagů, když si můžem ty chechtáky rozdělit sami a dostanem je stejně tak za jakoukoli srajdu. Místy totiž je totiž tahle taškařice opravdu hromada sraček... No a ta >druhá vlna< ... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tak pozor, osm z deseti blbců sleduje Tele Tele a já se k nim hrdě hlásím. Pokud třeba Esquire berete smrtelně vážně, určitě ho považujete za pokleslý a trapný šovinistický plátek s líbivým pozlátkem, které nás, tupce a omezence, přitahuje a zjevně nechápete smysl ani jeho, ani TELE TELE. Tím totiž je zesměšňování "kvalitních" a "zábavných" pořadů, což se tvůrcům daří naprosto skvěle. Ono totiž to laškování zprávařů se sporťáky někdy je docela trapné, a ten nahraný smích je tady zcela na místě, alespoň se nesnaží, aby to znělo reálně (jako máme možnost vidět třeba ve "Skvělých Silvestrovských Show" (TM)). Ale proč to tady vysvětlovat, podívejte se sami a vydržte až do závěrečných titulků, ta přehlídka přeřeků a zkažených záběrů za to opravdu stojí. A pokud výše uvedené nepovažujete za argumenty, tak vězte, že za některé kusy politické satiry, za Pologotky se Superstárami a především VŽDY za seriál v hlavních rolích se Zdenou Herfortovou a Ladislavem Lakomým (modří už vědí, co myslím;)) nelze Tele Tele prohlásit za zbytečnou či odpadní. To by byla hodně neférová generalizace a navíc je to pořád o něco lepší než slovenské SOS. ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tady si ze mě někdo dělá prdel a to se řeknééééé. To máte jako dětský kolotoč na kterým je jen jediný autíčko Porsche a všichni se hrnou právě na něj. Jenže na vás se dostane jen jednou za čas, pokud vás nepředběhne tlustý díte s cukrovou vatou. Přesně tak je to s vtipností a originalitou Telat Telat. Jeden z 10ti dílů stojí za zasmání a ostatních 9 je k pláči a hluboké tryzně za kouzlo televizní zábavy. Když sem tam před časem posílal nabídku scénářů, ještě sem netušil kam bude ta čtveřice schopna zajít a tak mě ani nemrzí, že si jich nikdo ani nevšiml. Páč pak bych byl za to všechno zodpovědný i já sám. Takže pokud máte rádi parodie a nervomocí s made in czech pak radši koukněte na Českou sodu. Dvě hvězdičky za slušný rozjezd v dobách dávno minulých a za leckdy podařené politické parodie. Asta la vista amígos. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné pondělky ve společnosti Tele Tele a South Parku, který šel hned poté. Od Genzera se Suchánkem snad nikdo neočekával inteligentní humor "českosoďáckého" střihu, tohle byla prostě ujeťárna a nekompromisní parodie především domácích (tedy nováckých) pořadů. Když už pro nic jiného, tak díky kyselým ksichtům Radka Johna nebo Petra Kotvalda (kteří byli v Tele Tele tak skvěle zparodováni) tento pořad stál za to. Po reinkarnaci s Pavlem Kikinčukem nahradivším Josefa Cardu už však byla úroveň zanedbatelná a pořad tak nekoukatelný. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Vladimír Železný si kdysi stěžoval, že si Česká televize není schopna dělat legraci sama ze sebe, a tak si dělá legraci z Novy. Nu, a tak se Nova o pár let později vytasila s Tele Tele. S Českou sodou se tohle rozhodně měřit nemůže už jen z toho důvodu, že parta kolem Petra Čtvrtníčka se snažila tvořit i nějaký společenský komentář a tepat televizní nešvary černým humorem. Nově o nic takového nešlo - možná proto, že by se to neprodalo, protože její stabilní diváci by něco takového nebyli schopni pobrat. Pokud se tedy chcete půl hodiny nechat bavit spíše primitivním humorem, který většinou spočívá v doslovné aplikaci slovních spojení, pak je tady Tele Tele právě pro vás. Zpočátku mi připadal tento pořad trapný, ale pak jsem mu přišel na chuť, i když jsem si nadále vědom jeho trapnosti. Odchodem Josefa Cardy a příchodem Pavla Kikinčuka se už ale stal definitivně nesledovatelným. "Letec z Madridu šel na koridu..." (330.) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)
  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)
  • Tvůrci se zprvu obávali toho, že členové poslanecké sněmovny budou na jejich neustále zesmešňování reagovat negativně. K jejich překvapení však byla odezva od politiků pozitivní – některým politikům dokonce i „vadilo“, že se v pořadu neobjevily vtípky právě na jejich osobu a tvůrců se ptali, kdy budou v pořadu parodováni. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama