Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (610)

gojackill 

všechny recenze uživatele

Komičnost tohoto o nesrovnatelně slabšího bratrance geniální České sody je v suchém pojetí humoru, doplněnou srandovními grimasami všech aktérů, prostě ty debilní vtipy dokáží ještě debilněji podat a to jejich debilní podání asi rozhoduje.Tenkrát to byla ještě legrace. Teď už dvojka Suchánek-Genzer, ze sebe dělá kašpary v odpadovém pořadu Partička. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Hádám, že za nápadem tohle točit je původně asi Monty Python, co říkáte? I když tohle srovnávat je jako nechat si zasadit do zlatýho prstenu zkamenělý hovno, místo briliantu. Zatímco Pythoni mají zábavný humor, tady jde jen o fekální a dvojsmyslnou recyklaci. Vůbec nechápu, jak se na to může někdo dívat každej tejden. Původně se mi líbili Kopečkovi, ale to tak v prvních pěti deseti dílech. Dál jsem to už nesledoval, protože je to pořád dokola o jednom. Občas, když to náhodou zahlídnu, tak to rychle přepínám pryč. Většinou to totiž nestojí za nic. ()

Reklama

Ony 

všechny recenze uživatele

První díly byly docela dobré. Některé scénky byly velmi povedené. Postupem času se pořad stával stále vulgárnějším a trapnějším a ztrácel svůj původní smysl - parodie na pořady TV Nova. Z blbostí vysílaných na Nově se nedalo čerpat věčně, a tak se i z TELE TELE stala pořádná blbost. Ovšem například 100% sádlo a podobné perly to na ty dvě hvězdy u mě dotáhnou. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Než se snažit být vtipný, pokusím se radši o něco mnohem těžšího - být objektivní. Ten neúnavně omílaný pubertální dvojsmyslný humor je opravdu zoufalý a Genzer by zasloužil ránu z milosti, ale na druhé straně pokud bych si mohl tu kazetu Best of Tele Tele sestavit sám, nebyl by problém z oné několikaleté produkce ty dvě vtipné hodinky vybrat (za výjimečně povedenou považuju např. většinu hudebních parodíí). Suchánkovo vychcané alter ego taky není špatné a s Cardou Retardou bych dokonce neváhal spojit do jedné věty (prosté záporů) i slovo komik. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tak pozor, osm z deseti blbců sleduje Tele Tele a já se k nim hrdě hlásím. Pokud třeba Esquire berete smrtelně vážně, určitě ho považujete za pokleslý a trapný šovinistický plátek s líbivým pozlátkem, které nás, tupce a omezence, přitahuje a zjevně nechápete smysl ani jeho, ani TELE TELE. Tím totiž je zesměšňování "kvalitních" a "zábavných" pořadů, což se tvůrcům daří naprosto skvěle. Ono totiž to laškování zprávařů se sporťáky někdy je docela trapné, a ten nahraný smích je tady zcela na místě, alespoň se nesnaží, aby to znělo reálně (jako máme možnost vidět třeba ve "Skvělých Silvestrovských Show" (TM)). Ale proč to tady vysvětlovat, podívejte se sami a vydržte až do závěrečných titulků, ta přehlídka přeřeků a zkažených záběrů za to opravdu stojí. A pokud výše uvedené nepovažujete za argumenty, tak vězte, že za některé kusy politické satiry, za Pologotky se Superstárami a především VŽDY za seriál v hlavních rolích se Zdenou Herfortovou a Ladislavem Lakomým (modří už vědí, co myslím;)) nelze Tele Tele prohlásit za zbytečnou či odpadní. To by byla hodně neférová generalizace a navíc je to pořád o něco lepší než slovenské SOS. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama