Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kvalitny spanielsky film- Torrente je nacionalista, rasista, homofob, xenofob, alkoholik a ex -policajt - ktory chce ziskat priazen jednej holky a vsetko preto robi potom ... sympaticka komedia, zasmiat sa da viackrat, humor je aspon spanielsky, europsky, ovela blizsi SK a CZ mentalite nez mnohe US umelotiny . 77 % ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

I když je tahle čtyřka bez pochyby solidní, nemohu se ubránit dojmu, že jsem přece jen čekal něco maličko víc. Možná to bylo přehozením dílů, možná jen dnešním hektickým dnem v domově důchodců, každopádně tohoto Bouřliváka budu mít zafixováného zatím na stříbrném stupínku. Jak se bude měnit pořadí a kdo nakonec získá stupně vítězů, to si řekneme milí a drazí až za několik dnů či týdnů. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Snímok "Torrente: Blbec v mene zákona" (Torrente, el brayo tonto de la ley) je prvý, úvodný titul zo série filmov o svojráznom malom, plešatom, obéznom, slizkom chlapíkovi, ktorý sa volá José Luis Torrente alias Búrlivák. Je to bývalý policajt, ktorý bol pre neschopnosť a nízku inteligenciu prepustený zo zboru. Naďalej sa však za policajta vydáva. Torrente je skrachovaný opilec so silnými sklonmi k rasizmu, xenofóbii, sexizmu a homofóbii. To všetko z neho robí nekompromisného anti hrdinu súčastnej neoliberálnej politickej korektnosti. Takže u mňa zabodoval. Pri tomto jeho prvom príbehu som sa dobre pobavil a dva či trikrát som i vyprskol smiechom. Bola to šialene divoká španielska jazda. Som rád, že som sa s José Luisom Torrenteom zoznámil. Teším sa na pokračovanie. *** ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Češi mají Majsnera, tak Španělé mají Bouřliváka. Oba jsou totální dementi. Rozdíl je v tom, že my se za něho stydíme, ale oni ho hrdě prezentují světu. Torrente je totiž kultovní záležitost plná amorálností, buranství a urážek všeho možného, která je absolutně nevhodná pro diváky ze současné hysterické společnosti. ()

Stanix 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si zajisté na zastydlého italského účetního Fantozziho, ne? Tak tohle je v obdobném duchu, s tím že tady jde o španělského ignorantského expendreka Bouřliváka a humor je velmi obhroublého zrna. Ze startu bylo vtípku dost, ale druhá polovina je už malinko chudší. I tak ale Bouřlivák stojí za shlídnutí a možná i celá série ( 4 díly ), uvidíme. PS: Raději Bouřlivák s neotřele originálními gagy než stále stejné přiblblé prcičky a jiné fekální hovadiny ze zámoří. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama