Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (79)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Přesně jak píše Fadko - silvestr 1989, rodina se vypařila na výlet se známými, já osmiletý usedám k dopolední televizi neočekávaje nic nestandardního a tam tohle - pro dětskou dušičku nevlastnící video a zvyklou pouze na produkci té doby a místa naprosto neuvěřitelný nářez plný akce, srandy, kung-fu, robotů a Kodyžaka. Píšíce tyto řádky jsem si vlastně uvědomil, že to byl pro mě osobně první velký záchvěv nástupu svobody ty voe... ! :) ()

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem si tuhle neuvěřitelně šílenou záležitost zopakoval s uživatelem Falkem a musím říct, že to absolutně nic neztratilo ze svýho kouzla jako tenkrát, když jsem to viděl jako malý kluk v televizi. :-D Tolik fantastických robůtků, vychytávek, vynálezů, honiček a situačních vtípků se jen tak nevidí. Český dabing je absolutně parádní a je radost poslouchat, jak si s tím Češi pohráli. Jeden z nejpamátnějších filmů mýho dětsví. :-) ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování prvního dílu ,trojici opět honí někdo kdo chce dostat diamanty a používá k tomu roboty (velic mě to připomíná hlavně na konci při bitvě robotů Transformers) Hatung a Kodyžak jsou manželé i když Kody řekne místo ano při svatbě né. Do toho je tu jakási šílená FBI kam přijde ozve pípo pípo pípo. Prostě blbina na entou ,ale pěkná. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

S hrůzou jsem zjistil, že jsem o dost menší nostalgik než by si toto skvělé hongkongské béčko zasloužilo. To dětské nadšení z každého robota, trysek, kopu, skoku na motorce či debilní hlášky je zkrátka pryč. Před dvaceti a více lety by tahle taškařice pod pět hvězd nešla, ale tentokrát jsem si i pro ty tři musel najít alespoň několik nepovedených výmluv. ()

petero 

všechny recenze uživatele

I keď jednotka je neskutočne svieža záležitosť sem tam som sa i nudil kdežto pri dvojke na nudu nebola šanca. Na to že hneď po roku vzniklo toto pokračovanie je tak prepchané vtipnými scénkami že som sa neskutočne bavil po celí čas a prskal od smiechu. Plešoun a seržantka sú už svoji a na rad prichádza manželská kríza ktorá veľmi trefne spestruje jednotlivé misie. Hlavne tá bitka v reštaurácii nemá chybu... Áno a tú sú tý malí roboti bojujúci proti tomu veľkému... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama