Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (79)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co si pod názvem tohoto filmu představím? Dětství! Chvíle, kdy jsem strčil jednu z nejslavnějších VHSek mého dětství do videorekordéru a sledoval pořád dokola tu fantastickou kung-fu řezničinu, do které se zapojili dva tajtrlíci a sem tam nějakej ten robot a hromada udělátek. Vzpomínky člověk nesmaže! ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Přesně jak píše Fadko - silvestr 1989, rodina se vypařila na výlet se známými, já osmiletý usedám k dopolední televizi neočekávaje nic nestandardního a tam tohle - pro dětskou dušičku nevlastnící video a zvyklou pouze na produkci té doby a místa naprosto neuvěřitelný nářez plný akce, srandy, kung-fu, robotů a Kodyžaka. Píšíce tyto řádky jsem si vlastně uvědomil, že to byl pro mě osobně první velký záchvěv nástupu svobody ty voe... ! :) ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Díky idiocii distributora (a retardovanému jménu) si každý klasiku z dětství - druhý film z se série pěti filmů “Mad mission” - zaměňuje za ten první. Ten první totiž v TV ČSSR nikdy neběžel. Vrchol přestřelené parodie na filmy Jamese Bonda (multifunkční dopravní prostředky a souboje robotů) jsou totiž jen a pouze v tomto díle. Děj je dost zvláštně slepený a nelogický (plus v dnešní době by získal sotva jednu hvězdičku za parodii Dirty Harryho). Nicméně nostalgie dělá své a proto dávám optikou roku 88 téměř plný počet. Ten děj mě štval už tenkrát (proč chodil s někým, kdo ho 2x vypekl a hodil na něj loupež?) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pokračování které je v tradičním duchu většiny druhých dílů. Takže všeho je víc všechno je velkolepější a akčnější, ale taky už i možná víc přepálený. Je libo roboty, motorkáře, explodující autíčka na dálkový ovládání nebo záporáka co vypadá jako Clint Eastwood? Tak tady to všechno najdete v jednom filmu i když asi i v tomto případě platí, že méně je někdy více a v jedničce se dařilo líp držet ten vyvážený mix akce a humoru. Tady je někdy bláznivo až moc a hlavně po stránce příběhu už to nedává vůbec smysl, ale zase chápu, že o tomhle to tak úplně není a tak řídký děj slouží jenom jako záminka k dalším a dalším absurdním situacím. Ale samozřejmě, že po kaskadérský stránce si tu zase užijeme do sytosti rozmanitý akční scény a rychle to uteče takže proč přehnaně kverulovat. První díl nepřekonán, ale na ty silný tři hvězdy to určitě bude.65% ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

To je ono! Oproti minulému dielu tento naplno využíva svoj potenciál a hustí bláznivé scénky šialenou rýchlosťou. Súboje hračkárskych robotov, na ktoré som ako malý pozeral s otvorenou hubou ma ani po rokoch nesklamali, dokonca som sa bavil ešte viac. Dôjde aj na auto rozpolené počas jazdy o pouličnú lampu, skok motorkou z mosta na kolónu autobusov, šialeného agenta FBI, rozsiahlu demoláciu nočného klubu a Kodyžak sa takmer utopí v polievke. Dejovo to moc nedáva zmysel a niekedy my nebolo jasné prečo hrdinovia robia to čo robia, vlastne celé to vyšetrovanie je naozaj zmätené a kto sa pokúsi vyznať sa v tom nevyhnutne sa zblázni. Bavil som sa za štyri hviezdičky a tú piatu obstarala nostalgia. Naozaj bláznivá misia! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama