Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (79)

Kryton 

všechny recenze uživatele

KULT , KULT , KULT! Když jsem byl malý tak mě poprvé tato série uhranula. Akce, sranda, roboti a to vše celé během hodiny. Neznal jsem lepší prožití času. "Žral" jsem jim to i s navijákem. Scénař není buhvíjaký , pořád někdo někam utíká , padá anebo se mlatí. To je učel! Akce střídá akci a do toho roboti! I dnes mi to přijde zábavné a děkuji , že takové filmy jsou. V temných časech to zažene chmůry. Tady si už dělali srandu i z Amíku tím , že hlavní záporák je na vlas podobný Clitnu Eastwoodovi a to jeste ma prezdívku Ošklivý Harry , při jeho prichodu zní téma z pro pár dolarů navíc ( pokud se pletu , pošlete na mou adresu robota) a ještě cituje Drsného Harryho. KULT, KULT, KULT! ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Legendární silvestrovský bonus 1989. Tehdy to byla absolutní bomba, akce, humor, roboti, dotěrná ústřední melodie, tomu nešlo odolat. Imbecilita scénáře je nepochybně záměrná, protože je to opravdu neskutečná šílenost, když k tomu připočteme přehrávaní absolutně všech herců, může z toho vyjít pouze dvě možnosti. Debilita nebo kult, tady se stalo to druhé. Je sice otázkou, zda by byl film tak populární i bez kvalitního dabingu (ostatní díly jsou opařeny klasickým překrývacím), který možná stojí za všemi solidními hláškami snímku (Šimon a Matouš je klasický příklad). Závěrečná bitka robotů mi utkvěla v paměti po dvě desetiletí, to něco znamená. ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Ne že by už jednička nebyla infantilní kravina, v níž příliš neohromovala ani nejproslulejší atrakce hongkongské kinematografie - tedy akce - na druhou stranu ovšem docela svižně ubíhala, občas se tam našlo i pár vypečených gagů a když člověk projevil trochu té mezikulturní tolerance, musel uznat, že šlo o víceméně akceptovatelnou formu nenáročné zábavy. Dvojka je na tom bohužel o dost hůře. Akce? Ano, je tam pár povedených kaskadérských kousků, žel jinak jsou honičky a bitky nudně inscenované a příliš z nich čouhají místa, kde si tvůrci pomáhali různými rampami a jinými udělátky. V závěru se režisér snaží vynahradit celkovou strnulost množstvím explozí, ale to jsem mu tedy nespolknul. Humor? Inu, někdo, kdo je docela zvyklý na komedie indické (v nichž má humor podobné kořeny, jako v těch hongkongských) se může zasmát vstupům bláznivé postavy, kterou tak rozkošnicky ztvárnil Hark Tsui, ale jinak jde o nevynalézavou nudu opírající se především o pitvoření takového kalibru, že by za něj styděla i strašidla z Troškova mlejna. Další díly této populární série už asi oželím... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hongkongské filmy jsou oproti těm americkým opravdu rozdílný ale tohle je teda něco. Když jsem viděl úvodních pět minut nechápal jsem a začal uvažovat jestli film pošlu do odpadu nebo mu dám z milosti alespoň jednu hvězdu. Později jsem však přistoupil na režisérovu hru a začal se bavit. Film nejvíce vystihuje jeho název jelikož je to opravdu bláznivina a více než hongkongský akčňák to připomíná ranné francouzské bláznivé komedie, čemuž dopomáhá zatraceně chytlavý hudební motiv. Ale narozdíl od francouzské kinematografie, tady je spousta akčních scén, honiček a ... robotů. Film nejvíce ocení ti kdo ho viděli v době jeho vzniku, jelikož na dnešní dobu to je opravdu moc trhlé. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama