Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Znáte to.. Naplánujete si, jak půjdete brzo spát, abyste dohnali spánkový deficit. Na youtube si najdete náhodný film, aby Vás uspal, protože jste jak malý děcko a bez sluchového vjemu neusnete. A po hodině a půl smrkáte druhý kapesník, nadáváte tomu filmu i sobě a říkáte si, proč jsem si nepustila raději audioknihu Harryho Pottera, ta přeci uspí pokaždé. Vždyť Láska na druhý pokus je jedno velké klišé, které už jsem několikrát viděla. Při výběru to vypadalo nenáročně a tupě, tak proč jsem na to koukala a bojovala s usnutím? Protože jsem taky tupá a občas i to moje srdce touží po romantice. I když v nevhodný čas. Takže tu piju svoji první kávu (nebude poslední), stále nadávám a stále prožívám ty závěrečná slova. Ach. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

A ta som sa na tento film tešila. Nemôžem povedať že bol zlý, to nie. Nudný to áno. Miestami. Čakala som príbeh v duchu P.S. I love you, ale nedočkala. Namiesto toho mi predostreli nelogické a maximálne nerealistické klíše, zaklincované super nadnesenou scénou koncertu a veľkým prekvapením, to už bolo aj na mňa silno precukrované a pokazilo mi to celkový dojem z filmu. Škoda Škoda tej iracionality. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Šmarjápannonanebi...! Co to zas bylo? Taková kokotina! Jak jsem k tomu přišel? Vyčichlej vztah, borec už se o ni vůbec nezajímá, ona pak tragicky zahyne, on dostane bůhvíproč, bůhvíjak druhou šanci, a najednou panáčkuje jak ratlík, do toho se v něm ale občas ještě probudí jeho původní čuramedánský já, pak se ale přičiněním snaživého scénáristy vzpamatuje na 1500 procent a maže kolem sebe najednou strašný medy, protože čuje, že micka by mohla už za pár hodin zavřít voči nadobro. Protože v něm ale furt dříme ten starej slizkej hajzl, tak neřekne ani popel, za což ho osud potrestá tím, že zakalí on místo ní. To jsme ostatně všichni tušili od chvíle, kdy se vedle něj znovu probudila živá a krásná. No zase tak krásná nebyla. Stejně jako nebyly krásný ty dojáky, co tady do nás valili, a stejně jako nebyly krásný ty kecy, který tady vedli, a ze kterých měly mít holky v kině mokrý kalhotky. Věřím nicméně, že to párkrát klaplo, což dokazuje 29 fanoušků tohohle filmu. Ten příšernej biják vyšumí raz dva, ale dobrej pich je dobrej pich. Na ten se hned tak nezapomíná. Já bez pichu, takže za 1. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Teda asi jsem úplně mimo než většina zde hodnotících, ale mě to přišlo jako typická béčková romantika. Trapné dialogy, trapné ztrapňující scény. Jediné, co musím filmu nechat je to, že když zpívala tu píseň a jak se přidal i sbor, tak jsem měla na krajíčku a chválím konec, že nedopadnul tak moc cukříkově, ale stejně to nevyváží fakt, že 3/4 filmu jsem se modlila, aby už právě konec nastal. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je romantika jak trám. If Only se v mém hledáčku ocitl hlavně kvůli Jennifer Love Hewitt a tajně jsem doufal, že mě film nezklame. Nezklamal, spíš velmi mile překvapil. Snímek měl velmi slušný rozjezd a od chvíle, kdy Ian dostal druhou šanci, mě to chytlo ještě víc a výborné tempo vydrželo až do konce, který sice byl lehce natažený a sentimentální, ale k tomuto filmu to tak nějak prostě patřilo (navíc jako bonus na závěr ještě zazněla Take My Heart Back od herečky samotné, o které jsem neměl moc tušení, jak dobře zpívá). Po výborné Jennifer, sympaťáku Paulu Nichollsovi, musím ještě rozhodně zmínit Toma Wilkinsona, který se zde objevil ve velmi zajímavé roli, chvílemi mě z něho až mrazilo. No, uznávám, že film krapet nadhodnocuju a řada z vás si nejspíš od mého hodnocení 1 nebo 2* odečte (že by menší guilty pleasure? ;-) ), ale mě prostě, jak se říká, opravdu chytl za srdíčko a ten plný počet dám. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)
  • Film mal premiéru v britskej televízii na kanáli Hallmark dňa 28. júla 2009, teda až 5 rokov po oficiálnej premiére. (Arsenal83)

Reklama

Reklama