Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Odpad som nedala len z jedného dôvodu a tým je láska a rešpekt k pôvodnému Legally Blonde a k Reese Witherspoon a jej postave Elle Woods z jednotky. Schválne som napísala z jednotky, pretože z múdrej a inteligentnej Elle urobili v dvojke hlupučkú Elle. Ešte šťastie, že meno autorky knižnej predlohy tu nie je uvedené. Nechápem, ako mohol takýto výslovene trápny scenár niekto schváliť?!!! A vôbec napísať?! Jeden z najhorších a najhlupších scenárov ever! Byť toto môj výtvor, tak sa hanbou prepadnem pod zem! Ako Sequel je Legally Blonde 2 úplné sklamanie. Pri jednotke som sa veľa nasmiala a celý čas som sa náramne bavila, dvojka nie je ani vtipná a ani romantická. V hlavnej úlohe nie je vlastne Elle, ale jej čivava!!! Asi to už nemohlo ani horšie dopadnúť. Dopozerala som to celé, čakala som, že aspoň svadba Elle bude za to stáť, ale ešte aj tú svadbu odflákli. Párkrát som to mala chuť vypnúť, nikdy viac! Keď raz je to blbo napísané, ani super casting nepomôže - okrem Reese ešte Sally Field, Jennifer Coolidge, Regina King. Majú šťastie, že ich kariéra nebola týmto filmom ukončená. Vrelo NEodporúčam ANI na jedno pozretie, jednotku však kedykoľvek. A prečo vlastne je v názve aj Red a White, tak to som už vôbec nepochopila. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Film 'Pravá blondýnka' měl u diváků vcelku úspěch a tak se tvůrci rozhodli natočit další příhody velice naivní, ale úspěšné Elle Woods v podání grandiózní Reese Witherspoon. Tentokrát se vlivem osudu dostane až mezi politiky ve Washingtonu, D.C. Ale bohužel, nějak to moc nevyšlo. Veškeré kouzlo předchozího snímku je pryč. Naivita a ztřeštěné chování růžové blondýnky je již očekáváno a tak už tolik nepobaví. Přesněji řečeno, nepobaví vůbec. Tady zkrátka platí, že opakovaný vtip už není vtipem. Luskání v kongresu má co do činění s trapností. Citovými výjevy se tu dost tlačí na pilu. Dojemné scény úspěšnosti hlavní postavy fungují, což je asi to jediné, co se na celém počinu povedlo. Možná v tom byl i jistý úmysl. Každopádně je tento snímek značně nepovedený a zbytečně shazuje předchozí díl. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Pravá blondýnka nikdy neměla dostat pokračování. Všechno bylo řečeno v jedničce, všechny alespoň trochu vtipný a inteligentní scénky byly použity v prvním dílu. Jenže Reese si zase vzala na sebe růžový kostýmek a vyrazila měnit svět. A po druhý to bolí už mnohem mnohem víc. Humor se prakticky vytratil, není tu žádná legrační scéna, všichni se chovají jako pitomci, ale na rozdíl od jedničky tu jsou nesympatičtí. Witherspoon si jede svou, ale tady se už vůbec nesetkala se stravitelným scénářem. ()

H4N1CK4 

všechny recenze uživatele

Strašná stupidita. Blonďatá právnička Elle se snaží prosadit zákon týkající se psích práv. Je totiž majitelka homosexuálně orientované čivavy, jejíž matku zneužívá na pokusy kosmetická firma. Samozřejmě jí v cestě stojí mnoho překážek, ale ty Elle hravě překoná, protože má LUSKACÍ POHÁR! Větší blbinu jsem fakt dlouho neviděla:) ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Zde přichází druhý díl a je naprosto jiný a ještě působivější v tom bohatším stylu a smysluplnější náplni. JE to již véce o přátelství, o tom, že žena jako blondýnka působí ve světě mužů a dělá zákony, protože má odvahu a dobrou karmu, tedy ví co s ní dělat. Tento film se mi líbil jako dokument možnosti a odvahy ženy, která si stojí za svým a je jí jedno co si o ní říkají lidé, kteří jsou odvahou a svými vnitřními schopnosti pod ní. Nemohu než hodnotit kladně. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • Jména autora knihy "Všechno, co jste kdy chtěli vědět o tom, jak schválit zákon" je Tom Altobello, který byl na natáčení asistentem hlavního rekvizitáře. (HappySmile)
  • Během úvodní scény jedna z dívek ukáže na fotku Elle (Reese Witherspoon) s kongresmankou Rudd (Sally Field) a pronese: "That's two kick-ass women. I like them. I really like them." Jde o odkaz na projev Sally Field, když v roce 1985 přebírala Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Místa v srdci (1984). (HappySmile)
  • Scény na schodech Kapitolu Spojených států amerických byly natáčeny ve státním Kapitolu v Utahu. Scény uvnitř byly natáčeny v budově illinoiského státního Kapitolu. Obě místa byla upravena tak, aby se podobala národnímu Kapitolu. (HappySmile)

Reklama

Reklama